Aš atsidariau rėminimo dirbtuves nusprendžiau perrėminti blogai įrėmintus paveikslus. Kaip jums patinka - štai ką radau nulupusi rėmus:
Ir tai vadinasi profesionalus rėminimas
Taip įrėminti - juokų darbas Štai rezultatas:
Daugiau : čia
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 13, 00:29)
Aš atsidariau rėminimo dirbtuves nusprendžiau perrėminti blogai įrėmintus paveikslus. Kaip jums patinka - štai ką radau nulupusi rėmus:
nu nieko sau tai ko dar ir norėti, kad medžiaga normaliai neištempta, kai toks rėminimas.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 13, 01:32)
nu nieko sau tai ko dar ir norėti, kad medžiaga normaliai neištempta, kai toks rėminimas.
Taigi, net nemėginta tempti Visada medžiaga turi būti tvirtinama blogojoje pusėje. Čia buvo rėminta "Sesutėse", kur neva geriausiai ir brangiausiai rėminama
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 13, 00:51)
Taigi, net nemėginta tempti Visada medžiaga turi būti tvirtinama blogojoje pusėje. Čia buvo rėminta "Sesutėse", kur neva geriausiai ir brangiausiai rėminama
vat tau ir brangus rėminimas. Aš kai paskaitau atsiliepimus iš nešančių rėminti, tai kuo toliau, tuo labiau tvirtėja nuomonė, kad geriausia rėminti pačiai.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 13, 01:57)
vat tau ir brangus rėminimas. Aš kai paskaitau atsiliepimus iš nešančių rėminti, tai kuo toliau, tuo labiau tvirtėja nuomonė, kad geriausia rėminti pačiai.
Ir, manau, teisingai mąstai. Čia aš, naivuolė, vis tikėjausi, kad dirbtuvėse daug geriau įrėmins Viso to, ką žinau apie siuvinių rėminimą, jiems mokytis ir mokytis (tik ,deja,jiems to nereikia, nes rėminančių ir taip sočiai)
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 13, 01:12)
Ir, manau, teisingai mąstai. Čia aš, naivuolė, vis tikėjausi, kad dirbtuvėse daug geriau įrėmins Viso to, ką žinau apie siuvinių rėminimą, jiems mokytis ir mokytis (tik ,deja,jiems to nereikia, nes rėminančių ir taip sočiai)
tai jau turbūt niekad daugiau nebeneši rėmint?
o siaubeli, net baisu kaip sugadintas darbas. dabar jau ir aš galvoju savo bronzinę pati rėmintis, tik užsisakysiu rėmą ir pasportą.
visai suįžūlėjo, žino tik kaip pinigus nuraut.
visai suįžūlėjo, žino tik kaip pinigus nuraut.
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 12, 22:51)
Košmaras
klausykit, o kas tos 'sesutės'? Čia vilniuj?
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 13, 01:57)
, pas mus ir yra reminimas, bet kai pirma kart uzklausiau, tai pasake kad neverta moket pinigus uz reminima nes taip ir pati sugebesiu(pasitaike pazystama pardaveja)
atkreipiau demesi kad Loretoidas "zenklina" savo darbus inicialais ir as jau is seniau masciau kad verta palikt koki zenkla
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 13, 01:29)
O kur pasiskaityti kaip taisyklingai rėminti?
Nevystančios gėlės...
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 13, 00:29)