Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(knopke77 @ 2007 11 12, 16:14)
siuvinejima pradejus jau senokai,ir darbeliu turiu, bet niekaip neprisiruosiu ju ideti,o ir daugelis ju like lietuvoje,bet kada nors prisiruosiu parodyti ir as savo "mena".dar karta aciu uz pagalba smile.gif

Lauksim lauksim pasirodant biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
privetikas 4u.gif

pažiūrėkit kokių mielų vaikiškų schemučių radau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 11 12, 16:11)
privetikas  4u.gif

pažiūrėkit kokių mielų vaikiškų schemučių radau  rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
traukinukas... bitutes.... Kazkas ieskojo...
Atsakyti
ir dar gyvūnai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 11 12, 13:48)
beje, jei dar kam reikia tų kalėdų senių/nykštukų schemos iš Annos žurnalo, galiu vakare nuskanuot ir įmest  mirksiukas.gif nes nesusilaikiau - nusipirkau Anną  doh.gif (kada aš viską suspėsiu? Tikriausiai kitoms Kalėdoms doh.gif )

Labukas - Džiaugiuosi galėdama kartu su jumis užsiimti siuvinėjimu - pati esu išsiuvinėjus 2 darbelius A4 formato , visai netyčia - niekada nebuvau rankdarbių mėgėja - tik kažkaip sveikatos krizės metu , kai nelabai galėjau vaikščioti, - atradau siuvinėjimą kryželiu.
Vieną dariau beveik metus - kitą gerų puse metų ... tik nelabai drįstu jum čia parodyt , nes labai jau mėgėjiški paveiksliukai .... na gal kada susikaupsiu ..
Jūsų darbaliai tikrai fantastiški ....

Kur perkate annos žurnalus ....

QUOTE(mažiausia @ 2007 11 12, 17:11)
privetikas  4u.gif

pažiūrėkit kokių mielų vaikiškų schemučių radau  rolleyes.gif

ojei koks grožis - tik dar nėra kam siuvinėt .....
Atsakyti
sveikos, turiu toki kuklu klausimeli, gal kuri turite kokiu katineliu, kaciu ir t.t.schmuciu liabai liabai reikia ir skubiai ax.gif jei kuriai nesunku tai atsiuskit i kysa007@gmail.com arba parshykit cia blush2.gif buciau labai labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elzė 76 @ 2007 11 12, 17:04)
Kur perkate annos žurnalus ....

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif Na, aš tai Annos žurnalus randu Akropoly arba kartais knygynai turi ne tik to mėnesio, bet ir senesnių žurnalų thumbup.gif (Skanuoju nykštukus kaip tik mirksiukas.gif )
Akei, va ir nykštukai nuskanuoti mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...07ChristmasElfs
bet žinokit neįsivaizduoju, kokios firmos siūlai naudojami Annos schemoms g.gif

beje, dar labai gražius meškiukus tuoj nuskanuosiu mirksiukas.gif irgi į tą patį albumą sukelsiu mirksiukas.gif
ok, jau įdėjau ir meškiukus. Tikiuosi, kad schemos įskaitomos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 12 lapkričio 2007 - 17:37
ai dar gal kuri turi pavyzdziui saulegrazu,arba kitu geliu schemuciu ax.gif kysa007@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 11 12, 18:20)

Akei, va ir nykštukai nuskanuoti  mirksiukas.gif

raso kad puslapis nerastas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 11 12, 18:20)
bet žinokit neįsivaizduoju, kokios firmos siūlai naudojami Annos schemoms  g.gif

beje, dar labai gražius meškiukus tuoj nuskanuosiu  mirksiukas.gif irgi į tą patį albumą sukelsiu  mirksiukas.gif
ok, jau įdėjau ir meškiukus. Tikiuosi, kad schemos įskaitomos  ax.gif

Šiaip, by default, Annoj yra Anchor siūlai, nes gi Coats yra vokiečių firma, tai kokio velnio jie nurodys prancūziškus siūlus:)
Nu bet man rodos kažkada lyg buvo ir DMC kartu nurodyta smile.gif

Tos nuskanuotos meškos man irgi labai patiko, prikolnos tokios:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 12 lapkričio 2007 - 17:42
QUOTE(sizike @ 2007 11 12, 17:20)
Sveika prisijungusi  mirksiukas.gif Na, aš tai Annos žurnalus randu Akropoly arba kartais knygynai turi ne tik to mėnesio, bet ir senesnių žurnalų  thumbup.gif (Skanuoju nykštukus kaip tik  mirksiukas.gif )
Akei, va ir nykštukai nuskanuoti  mirksiukas.gif
bet žinokit neįsivaizduoju, kokios firmos siūlai naudojami Annos schemoms  g.gif

beje, dar labai gražius meškiukus tuoj nuskanuosiu  mirksiukas.gif irgi į tą patį albumą sukelsiu  mirksiukas.gif
ok, jau įdėjau ir meškiukus. Tikiuosi, kad schemos įskaitomos  ax.gif

raso: KLAIDA verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa007 @ 2007 11 12, 17:38)
ai dar gal kuri turi pavyzdziui saulegrazu,arba kitu geliu schemuciu ax.gif  kysa007@gmail.com

o paieška nenori pasinaudot?
Atsakyti