Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

turiu dar sias angeliuku schemutes, tiesa nelabai kokybis kos nes fotkintos bet galima iziuret ax.gif , nes is 2004 rankdarbiu zurnalo, originalas nelabai koks, bet siuvinejus ir padovanojus
user posted image
jei kam reik siu schemuciu kraunu i savo albuma pasieskosit kur schemos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 08 lapkričio 2007 - 14:50
Labukas, siuvėjėlės. Zuikiniauskiene, ačiū už temelę.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 08, 15:45)
turiu dar sias angeliuku schemutes, tiesa nelabai kokybis kos nes fotkintos bet galima iziuret ax.gif , nes is 2004 rankdarbiu zurnalo, originalas nelabai koks, bet siuvinejus ir padovanojus
Gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Saliuky,tu ne žmogus o AUKSO LUITAS clap.gif bis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
tik žinok ne visą tu man tą kojinę atsiuntei ax.gif atsiuntei pačią apačią bigsmile.gif laaaaabai laukiu kol atsiųsi ir kojinės viršų ax.gif
nu už tą kojinę aš tau bet ką atiduočiau,tik sūnaus,kaktusų,kalendoriukų ir šuns tai neduosiu blush2.gif
Atsakyti
Noriu išsiuvinėt kažką tokio kaip čia http://picasaweb.goo...042790618972402 tik ne ant kompotų dangčių, o ant medaus stiklainėlio ax.gif Gal kas matėt kokią nedidukę schemutę su bitutėm ar koriais, niu ta prasme kažko susijusio su medumi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 11 08, 19:18)
Tik žinok ne visą tu man tą kojinę atsiuntei 
nu už tą kojinę aš tau bet ką atiduočiau,tik sūnaus,kaktusų,kalendoriukų ir šuns tai neduosiu

Siunčiau visą, bet į tavo dėžutę netilpo, dabar siunčiu likusią dalį.
Tai tada imu vyrą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 11 08, 19:03)
Tai tada imu vyrą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Begėde tongue.gif , turi savo vyrą, dar meilužį lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Ir dar negana?

Nieko neperskaičiau, nes tam reiktų visos dienos. Apžiūrėsiu visus grožius po sesijos. Liūdna be jūsų visų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 08, 20:11)
Begėde  tongue.gif , turi savo vyrą, dar meilužį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Ir dar negana?

Nieko neperskaičiau, nes tam reiktų visos dienos.  Apžiūrėsiu visus grožius po sesijos. Liūdna be jūsų visų  blush2.gif

Aš kaip tas drakonas - man man ir man tongue.gif biggrin.gif tongue.gif . Kaip tavo būda gyvena? Tikriausia jau baigei doh.gif g.gif .
Atsakyti
Na Rugsėje pas tave ir tempai tu naktimis nemiegi ar ką?Mano angelas juda ,bet labai jau lėtai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2007 11 08, 20:56)
Na Rugsėje pas tave ir tempai tu naktimis nemiegi ar ką?Mano angelas juda ,bet labai jau lėtai. biggrin.gif

as gi sakiau -antras kvepavimas isijunge lotuliukas.gif , kaip narkomanas tai ir as turiu priklausomybe, vakare iki 11 padirbu
Atsakyti
sveikutes ,gal kuri turite kokybiska bronzines moters schemute,radau ja praejusioje temoje,bet ten zenklai du vienodi i spalvu nr. skiresi ir koybe nelabai kokia.Jai galite padekite butu didelis didelis aciukas. mano kordinates noteera@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2007 11 08, 22:01)
sveikutes ,gal kuri turite kokybiska bronzines moters schemute,radau ja praejusioje temoje,bet ten zenklai du vienodi i spalvu nr. skiresi ir koybe nelabai kokia.Jai galite padekite butu didelis didelis aciukas. mano kordinates noteera@gmail.com

išsiunčiau
Atsakyti