turiu dar sias angeliuku schemutes, tiesa nelabai kokybis kos nes fotkintos bet galima iziuret , nes is 2004 rankdarbiu zurnalo, originalas nelabai koks, bet siuvinejus ir padovanojus jei kam reik siu schemuciu kraunu i savo albuma pasieskosit kur schemos
Labukas, siuvėjėlės. Zuikiniauskiene, ačiū už temelę.
"Kartais tave slegia, kad aš toks mažas ir nuolat palieku savo pirštų atspaudus ant baldų ir sienų. Tačiau su kiekviena diena aš augu. Greitai būsiu didelis ir visi tie pirštų atspaudai staiga išnyks. Taigi čia yra mano pirštų atspaudai, kad prisimintum kaip būtent atrodė mano rankytės, kai buvau visai mažytis"
turiu dar sias angeliuku schemutes, tiesa nelabai kokybis kos nes fotkintos bet galima iziuret , nes is 2004 rankdarbiu zurnalo, originalas nelabai koks, bet siuvinejus ir padovanojus
Saliuky,tu ne žmogus o AUKSO LUITAS tik žinok ne visą tu man tą kojinę atsiuntei atsiuntei pačią apačią laaaaabai laukiu kol atsiųsi ir kojinės viršų nu už tą kojinę aš tau bet ką atiduočiau,tik sūnaus,kaktusų,kalendoriukų ir šuns tai neduosiu
Noriu išsiuvinėt kažką tokio kaip čia http://picasaweb.goo...042790618972402 tik ne ant kompotų dangčių, o ant medaus stiklainėlio Gal kas matėt kokią nedidukę schemutę su bitutėm ar koriais, niu ta prasme kažko susijusio su medumi?
sveikutes ,gal kuri turite kokybiska bronzines moters schemute,radau ja praejusioje temoje,bet ten zenklai du vienodi i spalvu nr. skiresi ir koybe nelabai kokia.Jai galite padekite butu didelis didelis aciukas. mano kordinates noteera@gmail.com
sveikutes ,gal kuri turite kokybiska bronzines moters schemute,radau ja praejusioje temoje,bet ten zenklai du vienodi i spalvu nr. skiresi ir koybe nelabai kokia.Jai galite padekite butu didelis didelis aciukas. mano kordinates noteera@gmail.com