Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(bugytė @ 2007 11 12, 14:14)
drinks_cheers.gif  kai pas mus ateina kas nors į svečius, tai viską į spintą sukišu, kad pirštų prie smilkinių nepradėtų sukiot  lotuliukas.gif

as ant lentineles paslepiu

drinks_cheers.gif

siais metais bandysiu padovanot keliem pazistamiem savo dabelius. ziuresiu, kaip reaguos g.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke77 @ 2007 11 12, 15:14)
Sveikutes. smile.gif Gal kas nors turite siuliuku numeriuku kodus ar kaip ten juos pavadinti.buciau labai dekinga. jurgosius@hotmail.com

O butent kokiu reikia: DMC; Anchor;dimension ir t.t...
Papildyta:
QUOTE(bugytė @ 2007 11 12, 15:14)
drinks_cheers.gif  kai pas mus ateina kas nors į svečius, tai viską į spintą sukišu, kad pirštų prie smilkinių nepradėtų sukiot  lotuliukas.gif

Na net nezinau, kai pas mane ateina sveciu tai visiems kaip pramoga gaunasi apziurineti mano darbus. Dar nebuvo kad ispeiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 12, 15:19)
Na net nezinau, kai pas mane ateina sveciu tai visiems kaip pramoga gaunasi apziurineti mano darbus. Dar nebuvo kad ispeiktu  g.gif

Na taip, sutinku - visi pagiria drinks_cheers.gif bet vistiek padedu toliau nuo akių, nes ir taip jau 'močiutės' pravardė prilipo doh.gif
Kokia aš močiutė, kad dar į diskotekas vaikštau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 12 lapkričio 2007 - 14:27
QUOTE(winia @ 2007 11 12, 12:36)

šiaip tai gana paškudnas darbas, laaaabai daug pavienių kryželių. Tiesiog labai labai daug. Aš jau kai kur iš akies siuvinėju, nes palikus esu tuos pavienius, o dabar juos reik kažkaip užpildyti. tai ir pildau iš akies:)

nežinau, ar rezultatas vertas to vargo  g.gif
daugiau tokio tikrai nepradėčiau  schmoll.gif

pavieniai kryželiai - tikrai didelis vargas doh.gif Atima visą siuvinėjimo malonumą. g.gif
Atsakyti
Tiesiog net ir nezinau.nusipirkau internetu (londone), bet pagal siuvinejimo schema nei vienas numeris neatitinka, tai net nezinau nuo ko pradeti.gelbekit g.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke77 @ 2007 11 12, 15:27)
Tiesiog net ir nezinau.nusipirkau internetu (londone), bet pagal siuvinejimo schema nei vienas numeris neatitinka, tai net nezinau nuo ko pradeti.gelbekit g.gif

Štai čia sudėti visų siūliukų numeriukai, gal pagal kodus atsirinksi mirksiukas.gif
kovertavimo lentelės
Atsakyti
QUOTE(knopke77 @ 2007 11 12, 14:27)

kaip tai pagal siuvinėjimo schemą nė vienas numeris neatitinka? Iš kur pirkai? Gal iš Sew and So?
Atsakyti
QUOTE(knopke77 @ 2007 11 12, 15:27)

O tu galetum nufotografuoti kaip atrodo?
Papildyta:
QUOTE(bugytė @ 2007 11 12, 15:23)
Na taip, sutinku - visi pagiria  drinks_cheers.gif  bet vistiek padedu toliau nuo akių, nes ir taip jau 'močiutės'  pravardė prilipo  doh.gif
Kokia aš močiutė, kad dar į diskotekas vaikštau  lotuliukas.gif

Nekreip demesio, gal is pavydo taip sneka irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 12, 15:16)
as ant lentineles paslepiu

drinks_cheers.gif

siais metais bandysiu padovanot keliem pazistamiem savo dabelius. ziuresiu, kaip reaguos  g.gif

Aš tai nenorėčiau tokių dovanų gauti:)
Gal tu pirma labai pasidomėk, ar žmonėms patinka tavo skonis ir t.t.smile.gif kad nebūtų abipusio nusivylimo:)
Atsakyti
pirkau per ebay ,jie kinietiski doh.gif tai va ir prisidirbau,praradau visas viltis verysad.gif
aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 12, 15:32)
Nekreip demesio, gal is pavydo taip sneka  irnesakyk.gif

.. ir norėdami paerzint, bet aš pati iš jų hah.gif kad taip nemoka yu.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 12, 14:34)
Aš tai nenorėčiau tokių dovanų gauti:)
Gal tu pirma labai pasidomėk, ar žmonėms patinka tavo skonis ir t.t.smile.gif kad nebūtų abipusio nusivylimo:)

jau taip ir padariau pioneer.gif
Atsakyti