Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sizike @ 2007 11 12, 12:32)
dėl tos medžiagos aplink sagutes - tie apskritimai iš kanvos dedami į vidų iš abiejų pusių tose vietose, kur siūsis sagos, kad sagos tvirčiau prisisiūtų  mirksiukas.gif

Supratau, ačiū 4u.gif
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 12, 12:38)
http://siuvinejimas....topic.php?t=604

Stai cia paskaitinekit. Yra ir schemuciu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif vau, geriau ir nnebūčiau mačius, naktim nebemiegosiu lotuliukas.gif
Didelis ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 12, 11:38)
http://siuvinejimas....topic.php?t=604

Stai cia paskaitinekit. Yra ir schemuciu  mirksiukas.gif

o aš pasirodo sumaišiau forumus ir į naują prisiregistravau. doh.gif Ir vis galvodavau, kur tas senasis dingo, nes naujas šiek tiek kitoks. O, pasirodo, kad ten visai kitas buvo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 11 12, 11:10)
O ši yra mano svajonė  wub.gif 

Žinau kad winia pirko schemą, bet gal kuri netyčia kur nors užmatėte nemokamą  blush2.gif

Nu tai, kad pirkau, dar nereiškia, kad negaliu dalintis:) pigios tos schemos, man atrodė paprasčiau nusipirkti, nei ieškoti nemokamos smile.gif
Reikia kada nors prisiruošti ir nuskanuoti, gal net iki naujų m. prisiruošiu smile.gif

šiaip tai gana paškudnas darbas, laaaabai daug pavienių kryželių. Tiesiog labai labai daug. Aš jau kai kur iš akies siuvinėju, nes palikus esu tuos pavienius, o dabar juos reik kažkaip užpildyti. tai ir pildau iš akies:)

nežinau, ar rezultatas vertas to vargo g.gif
daugiau tokio tikrai nepradėčiau schmoll.gif
Atsakyti
beje, jei dar kam reikia tų kalėdų senių/nykštukų schemos iš Annos žurnalo, galiu vakare nuskanuot ir įmest mirksiukas.gif nes nesusilaikiau - nusipirkau Anną doh.gif (kada aš viską suspėsiu? Tikriausiai kitoms Kalėdoms doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 12, 13:36)
Nu tai, kad pirkau, dar nereiškia, kad negaliu dalintis:) pigios tos schemos, man atrodė paprasčiau nusipirkti, nei ieškoti nemokamos smile.gif
Reikia kada nors prisiruošti ir nuskanuoti, gal net iki naujų m. prisiruošiu smile.gif

clap.gif clap.gif clap.gif mano džiaugsmui ribų nėra clap.gif
Kol kas reikia pabaigti pradėtą darbelį, na o tada aš jau neatstosiu kol negausiu Dahlios schemutės friends.gif
mastau.gif nors gerai pagalvojus, mano sąraše eilėj stovi dar vienas nemažas darbelis, tad kokį pusmetį prie jūsų nekibsiu irnesakyk.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Rodos net diena prašviesėjo hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2007 11 12, 13:36)
šiaip tai gana paškudnas darbas, laaaabai daug pavienių kryželių. Tiesiog labai labai daug. Aš jau kai kur iš akies siuvinėju, nes palikus esu tuos pavienius, o dabar juos reik kažkaip užpildyti. tai ir pildau iš akies:)

nežinau, ar rezultatas vertas to vargo  g.gif
daugiau tokio tikrai nepradėčiau  schmoll.gif

blink.gif o aš kaip tik galvojau kad čia niekų darbas, ypač ta dešinioji pusė kur šviesesnė unsure.gif na bet ūpo man vistiek neatmušėte lotuliukas.gif ...bent jau kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 11 12, 14:48)
beje, jei dar kam reikia tų kalėdų senių/nykštukų schemos iš Annos žurnalo, galiu vakare nuskanuot ir įmest  mirksiukas.gif nes nesusilaikiau - nusipirkau Anną  doh.gif (kada aš viską suspėsiu? Tikriausiai kitoms Kalėdoms doh.gif )

reikia reikia - as tos su nykstukais noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 11 12, 14:01)

Papildyta:

blink.gif o aš kaip tik galvojau kad čia niekų darbas, ypač ta dešinioji pusė kur šviesesnė  unsure.gif  na bet ūpo man vistiek neatmušėte  lotuliukas.gif ...bent jau kol kas  smile.gif

Ir toj šviesioj pusėj yra dafiga spalvų ir pavienių pavienių kryžiukų, tik jie šviesios spalvos, ne tamsios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 12 lapkričio 2007 - 13:03
QUOTE(sizike @ 2007 11 12, 13:48)
beje, jei dar kam reikia tų kalėdų senių/nykštukų schemos iš Annos žurnalo, galiu vakare nuskanuot ir įmest  mirksiukas.gif nes nesusilaikiau - nusipirkau Anną  doh.gif (kada aš viską suspėsiu? Tikriausiai kitoms Kalėdoms doh.gif )

Aš noriu bigsmile.gif
Na šiandien pas mane kažkoks drakoniukas-abžoriukas prabudo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2007 11 12, 13:01)
reikia reikia - as tos su nykstukais noreciau  wub.gif

Tada vakare įmesiu į forumą ir visos, kam reikia, galėsit mėgautis, siuvinėti ir ruoštis Kalėdoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 12, 14:03)
Ir toj šviesioj pusėj yra dafiga spalvų ir pavienių pavienių kryžiukų, tik jie šviesios spalvos, ne tamsios smile.gif

doh.gif galvojau kad ten kanva balta palikta, nesiuvinėta doh.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad tas darbas labai sudetingas... blink.gif
As tokiam nesirysciau blush2.gif

Planuoju ateinaciu metu siuvineti: http://www.supermama...4_6620_2259.jpg

Norisi truputi virtuve pagyvinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2007 11 12, 13:22)
Man irgi atrodo, kad tas darbas labai sudetingas...  blink.gif
As tokiam nesirysciau blush2.gif

Planuoju ateinaciu metu siuvineti: http://www.supermama...4_6620_2259.jpg

Norisi truputi virtuve pagyvinti  ax.gif

Kokie gražūs wub.gif gal turi schemutę? (apžora aš juoda doh.gif )
Atsakyti