Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 11, 18:47)
norisi spalvotu ir greitu darbu

Va va, galiausiai tikrai taip ir išeina drinks_cheers.gif Lygiai dėl tos pat priežasties aš padėjau Vervaco The first kiss. Atrodo, nespalvotas paveikslėlis labai gražu, na bet kai reikia siuvinėt, tai užknisa tos monotoniškos spalvos doh.gif O kai siuvinėji siuvinėji ir vis nematai aiškaus rezultato, tai irgi nesmagu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2007 11 11, 14:30)
Cia mano pirmas darbelis, siuvinejau ji apie metus  blush2.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Rufi, sveika prisijungus 4u.gif Labai gražus darbelis thumbup.gif Ir įrėminta dailiai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 09, 23:43)
...bet peržiūrėt bent vieną pilną temą tikrai galima. Ir, manau, pavyktų rasti pakankamai daug...  rolleyes.gif

Labanakt  hi.gif

kai nori tikrai kad galima pervers po truputi ir visas
Papildyta:
jau susipirkau siuliukus bronzinei mergaitei tikiuosi ir pradet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 11 11, 19:47)
aciukas dideliausias 4u.gif vyresnele jau pamate  doh.gif tai daba neatstos kol nepradesiu jei siuvineti lotuliukas.gif

hihihi.gif Sėkmės darbe , jos visai greitai siuvinėjasi, nes nėra daug atspalvių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 11 lapkričio 2007 - 19:07
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 11, 19:48)
Va va, galiausiai tikrai taip ir išeina drinks_cheers.gif  Lygiai dėl tos pat priežasties aš padėjau Vervaco The first kiss. Atrodo, nespalvotas paveikslėlis labai gražu, na bet kai reikia siuvinėt, tai užknisa tos monotoniškos spalvos  doh.gif O kai siuvinėji siuvinėji ir vis nematai aiškaus rezultato, tai irgi nesmagu  schmoll.gif

siuvinejus ir ta, nelygink ...
angelo apie 16 lapu ir kekvienam lape po 6000 kryzeliu,be to jau 22spalvos
tease.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 11, 20:06)
siuvinejus ir ta, nelygink ...
angelo apie 16 lapu ir kekvienam lape po 6000 kryzeliu,be to jau 22spalvos
tease.gif

Aš nelyginu darbų apimties, tik konstatuoju faktą, kad jausmas žinomas mirksiukas.gif
Beje, tokio darbo kaip tavo angelas niekuomet nesiimčiau. Pirma, tokios apimties darbas ne mano kantrybei, antra, jei ir pabaigčiau darbą, nežinočiau ką toliau su juo daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 11 10, 23:51)
Ieškau šito user posted image atsiliepkit kas turit ar matėt  4u.gif

O kokio čia dizainerio g.gif ?
Atsakyti
O gal kuri benarsydama mate Mario, Luigi ar kitu Nintendo heroju? smile.gif

Ir kitas klausimas - laikantis siuvinejimo taisykliu visada reikia nepilnus kryziukus daryti viena kryptimi? Ar galima vienur juos siuvineti horizontaliai, kitur vertikaliai?
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 11, 20:29)
Aš nelyginu darbų apimties, tik konstatuoju faktą, kad jausmas žinomas  mirksiukas.gif
Beje, tokio darbo kaip tavo angelas niekuomet nesiimčiau. Pirma, tokios apimties darbas ne mano kantrybei, antra, jei ir pabaigčiau darbą, nežinočiau ką toliau su juo daryt g.gif

as jau dabar suprojektavus jam vieta biggrin.gif , pas mane dabar pilkas periodas , be to internete schemos tai tik 4 lapai doh.gif , kai saliuky atsiunte schema, tai namie apie ta schema keliais sliauziojau gal valanda hihihi.gif , saunia palaikymo komanda namie turiu, tai kai jau atsibosta tai pakelia upa- vyras sake kad iki velyku pabaigsiu irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 11 11, 19:10)
gal per daug cia as noriu, niu bet vistiek paklausiu  biggrin.gif kazi ar negalima kur per interneta uzsisakyt siuliu DMC, gal vis pigiau iseitu nei pirkti parduotuveje  g.gif  blush2.gif

Aciu visoms uz komplimentus smile.gif

Siandien mes (tiksliau MB) laimejo ebay aukciona, nes pasidariau pasinesusi ant siuvinejimo. ax.gif
100 skirtingu Anchor spalvu laimejo uz 6svarus, su parsiuntimu bus 9. Vienas matkelis gaunasi 45ct.

http://cgi.ebay.com/...rksid=p3907.m29

Trukumas tik tas, kad negali spalvu pasirinkti blink.gif

Buvau viena rinkini nusiziurejus, net seiles tyso... Su dezute 360 spalvu, bet naudotas ir kaina auksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rufi: 11 lapkričio 2007 - 21:27
QUOTE(Rufi @ 2007 11 11, 22:18)
Aciu visos uz komplimentus smile.gif

Siandien mes (tiksliau MB) laimejo ebay aukciona, nes pasidariau pasinesusi ant siuvinejimo.  ax.gif
100 skirtingu Anchor spalvu laimejo uz 6svarus, su parsiuntimu bus 9. Vienas matkelis gaunasi 45ct.
http://i49.photobuck...ns/DSC03593.jpg

Trukumas tik tas, kad negali spalvu pasirinkti  blink.gif

Sveikinu. 4u.gif Tu ten pasiskaitinėk dažniau. Būna, kad ir spalvas gali pasirinkt. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 11 lapkričio 2007 - 21:19