Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Rufi @ 2007 11 11, 14:30)
Sveikutes, noreciau prisijungti prie jusu  ax.gif

Siuvinejimu kryzeliu apsikreciau dar mokykloje, bet vis neprisiruosdavau nusipirkti priemoniu, o ir laiko nelabai yra.  blink.gif
Bet viena diena... mirksiukas.gif

Cia mano pirmas darbelis, siuvinejau ji apie metus  blush2.gif
http://www.supermama..._6620_11981.jpg

Rufi, labai labai fainas darbas;) ir rėmas labai gražus:)
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 11 11, 11:45)
Jei gerai pamenu, paukščiukas jas pagal užsakymą siuvinėjo  ax.gif .

drinks_cheers.gif
QUOTE(Reska @ 2007 11 11, 12:09)
Labai gražu  wub.gif

Gerai, kai suderina "prijatnoje s poleznym" (malonumą su nauda  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif tikiuosi malonumas neišblės blush2.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 11, 14:11)
pauksciuk, su tom princesem tai tau bus reklama tarp mazuju damu, labai grazios ir ryskios spalvos wub.gif

Čia mažai mergaitei ir siuvinėjau ax.gif
Atsakyti
Rufi - labai labai gražus šunis thumbup.gif Jei neklystu, tai yra keli panašūs dizainai, aš turiu terjero ir katino Silvestro schemas... Bet šito dar nemačiau, labai mielas dizainas wub.gif Rėmas taip pat labai dera, šaunuolė 4u.gif Sveika prisijungus 4u.gif

... rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 11 lapkričio 2007 - 15:36
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 11, 15:14)
Rufi - labai labai gružus šunis  thumbup.gif Jei neklystu, tai yra keli panašūs dizainai, aš turiu terjero ir katino Silvestro schemas... Bet šito dar nemačiau, labai mielas dizainas  wub.gif Rėmas taip pat labai dera, šaunuolė  4u.gif Sveika prisijungus  4u.gif

...  rolleyes.gif  4u.gif

Pumpureli, labai grazus tavo darbai thumbup.gif Paziurejau nuoroda. Norejau paklausti, kur pirkai dezute siulems? Labai patogu, ir as tokios noreciau blush2.gif
Papildyta:
Beje, sis paveiksliukas wub.gif as ir vis svajoju si issiuvineti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nastasja @ 2007 11 11, 16:28)
Pumpureli, labai grazus tavo darbai thumbup.gif  Paziurejau nuoroda. Norejau paklausti, kur pirkai dezute siulems? Labai patogu, ir as tokios noreciau blush2.gif
Papildyta:

Ačiū blush2.gif Tik kad mano darbeliai daugiausiai nedideli ir nelabai sudėtingi, čia merginos yra daug sudėtingesnių puikių darbų prisiuvinėję 4u.gif
Dėžutę siūlams siunčiausi iš Anglijos, nes tuo metu Lietuvoj neradau. Bet paskui buvau GA parduotuvėj, tai mačiau, kad yra pirkti - gali pabandyti nueiti 4u.gif
Atsakyti
Paukščiuk, princesės tikrai patiks mažai mergaitei thumbup.gif Tik man keistas pasirinkimas - daug mažų paveiksliukų vietoj vieno didelio g.gif
Rufi, sveika į mūsų linksmą kompaniją su tokiu gražiu pirmuoju darbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 11, 15:50)

Čia mažai mergaitei ir siuvinėjau ax.gif

supratau... bet ta mergyte tures daug draugiu kurioms irgi patiks
Rufi- saunus suniukas
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 11, 16:51)
Paukščiuk, princesės tikrai patiks mažai mergaitei  thumbup.gif Tik man keistas pasirinkimas - daug mažų paveiksliukų vietoj vieno didelio  g.gif

gal darys koki skiautini(pleduka)
bent as galvoju vienam busimam kudikiui siuvineta skiautinuka padaryt
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 11, 16:51)
Paukščiuk, princesės tikrai patiks mažai mergaitei  thumbup.gif Tik man keistas pasirinkimas - daug mažų paveiksliukų vietoj vieno didelio  g.gif

Mamų norai, man įsakymas lotuliukas.gif , ji dukrytės kambarį puoš, ant sienos kabins. Smagu, kad neišpeikėt blush2.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 11, 17:48)
supratau... bet ta mergyte tures daug draugiu kurioms irgi patiks
gal darys koki skiautini(pleduka)
bent as galvoju vienam busimam kudikiui siuvineta skiautinuka padaryt

ne, ant sienos kabins
O skiautinukai man ir be galo patinka
Atsakyti
vakar buvau GA tai nusipirkau skiaute lino pabandymui, 28ct, visai smagiai siuvinejasi, nors pats audinys plonesniu-storesniu siulu, turbut angelas keliaus i spinta wink.gif ,norisi spalvotu ir greitu darbu
Atsakyti
gal per daug cia as noriu, niu bet vistiek paklausiu biggrin.gif kazi ar negalima kur per interneta uzsisakyt siuliu DMC, gal vis pigiau iseitu nei pirkti parduotuveje g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 11 11, 19:10)
gal per daug cia as noriu, niu bet vistiek paklausiu  biggrin.gif kazi ar negalima kur per interneta uzsisakyt siuliu DMC, gal vis pigiau iseitu nei pirkti parduotuveje  g.gif  blush2.gif

Per internetą viską įmanoma užsisakyt biggrin.gif Tame tarpe ir siūlus ir ne tik DMC. Bet bijau, kad pigiau nesigaus. Negaliu tvirtai pasakyt, nes kainų nelyginau ir neskaičiavau, gali pabandyt ištirti rinką 4u.gif Ir nepamiršk pasidalinti info mirksiukas.gif
Pabandyk žiūrėt sewandso.co.uk, 123stitch. com, yra ir daugiau, tik reikia paieškot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 11, 12:21)

aciukas dideliausias 4u.gif vyresnele jau pamate doh.gif tai daba neatstos kol nepradesiu jei siuvineti lotuliukas.gif
Atsakyti