QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 10, 00:32)
Zuikiniauskiene, nezurzėk Reikia suprasti ir naujokes - negi įmanoma perskaityti keliasdešimt temų, kuriose pilna padrikai pridėtų nuorodų... Siūliau daryt atskirą temą nuorodoms, bet autorinės teisės ten visokios Taip ir gaunasi tada - mums, kurios kasdien čia tupi, atrodo, kad vis tų pačių paveiksliukų prašinėja naujai užsukusios
aš nezurzu. Tik pikta, kai net nebandžiusios ieškotis klausia iškart: 'duokit'. Man jei tema įdomi, aš skaitau nuo pradžios iki galo. Ir nuorodų galybę galima rast. Tereikia tik noro, o ne tingėt pačiai ieškotis ir galvot, kad geriau kitos tegu paieško.
QUOTE(Reska @ 2007 11 10, 00:54)
imanoma, jei noro yra . Aš kai "atradau" siuvinėjimą, tai dar ne tiek perskaičiau ir peržiūrėjau, aikčiojau ir toliau žiūrėjau ir viską pati susiradau. Gal mėnesį laiko buvau prilipusi prie kompo. Vien nuėjus pagal vieną nuorodą, galima įlysti į tokio dydžio albumą, kad rasi ten toookių schemų , kad užteks penkiems gyvenimams siuvinėti.
Va
QUOTE(Idun @ 2007 11 10, 15:46)
Nesuprantu, kaip galima mokėti iš anksto? Visad moku tik atsiimdama - kol nesumokėjai, gali reikalaut, kad taisytų, jei kas negerai. Jokiems meistrams negalima mokėti iš anksto, ne tik rėmintojams.
O jei iškart prašo sumokėt? Kaip tada elgtis? Pasakyt, kad nemokėsi, kol nepamatysi įrėminto darbo?