Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 10, 00:32)
Zuikiniauskiene, nezurzėk irnesakyk.gif Reikia suprasti ir naujokes - negi įmanoma perskaityti keliasdešimt temų, kuriose pilna padrikai pridėtų nuorodų... karsta.gif Siūliau daryt atskirą temą nuorodoms, bet autorinės teisės ten visokios  unsure.gif Taip ir gaunasi tada - mums, kurios kasdien čia tupi, atrodo, kad vis tų pačių paveiksliukų prašinėja naujai užsukusios  doh.gif

aš nezurzu. Tik pikta, kai net nebandžiusios ieškotis klausia iškart: 'duokit'. Man jei tema įdomi, aš skaitau nuo pradžios iki galo. Ir nuorodų galybę galima rast. Tereikia tik noro, o ne tingėt pačiai ieškotis ir galvot, kad geriau kitos tegu paieško.

QUOTE(Reska @ 2007 11 10, 00:54)
imanoma, jei noro yra  mirksiukas.gif . Aš kai "atradau" siuvinėjimą, tai dar ne tiek perskaičiau ir peržiūrėjau, aikčiojau ir toliau žiūrėjau ir viską pati susiradau. Gal mėnesį laiko buvau prilipusi prie kompo. Vien nuėjus pagal vieną nuorodą, galima įlysti į tokio dydžio albumą, kad rasi ten toookių schemų  doh.gif , kad užteks penkiems gyvenimams siuvinėti.

Va drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Idun @ 2007 11 10, 15:46)
Nesuprantu, kaip galima mokėti iš anksto? Visad moku tik atsiimdama - kol nesumokėjai, gali reikalaut, kad taisytų, jei kas negerai. Jokiems meistrams negalima mokėti iš anksto, ne tik rėmintojams.

O jei iškart prašo sumokėt? Kaip tada elgtis? Pasakyt, kad nemokėsi, kol nepamatysi įrėminto darbo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaigute @ 2007 11 10, 20:30)
sveikutės 4u.gif , klausiau angeliukų schemų, bet matau, kad tenka atsiprašyti už sutrukdymą verysad.gif  ( ir dukrelės norą įsitraukti į jūsų gretas gerokai sumažinote  verysad.gif )

tik nereikia čia tų manipuliacijų irnesakyk.gif

jei matei konkrečius angelus, reikia konkrečiam žmogui rašyti až ir prašyti.
o jei apskritai reikia angelų, tai vėlgi, žmonės jų turi ir ne po vieną. Tai negi viską siųs?
Nuorodų yra milijonai, iš tų nuorodų patenki į dar daugiau nuorodų.

Atsakyti
Kažkaip neteko susidurt, kad REIKALAUTŲ sumokėt iš anksto. Visad gali pasirinkt, mokėsi iš karto ar atsiimdamas darbus. Taip pat kaip, pavyzdžiui, drabužių valykloj, siuvykloj (šiandien nešiau dukros striukę taisyt)...
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 11 10, 21:18)
Kažkaip neteko susidurt, kad REIKALAUTŲ sumokėt iš anksto. Visad gali pasirinkt, mokėsi iš karto ar atsiimdamas darbus. Taip pat kaip, pavyzdžiui, drabužių valykloj, siuvykloj (šiandien nešiau dukros striukę taisyt)...

aišku, žinosiu. Man nešt rėmint kol kas dar neteko, bet planuoju. Šiek tiek baisoka, pasiskaičius neigiamus atsiliepimus. unsure.gif
Atsakyti
Ne, na logiškai pagalvokim - ar kada mokat už nesuteiktą paslaugą? Už maistą restorane, kirpimą kirpykloje ir t.t. ir panašiai? Čia irgi tas pats smile.gif. Kitas dalykas, kad kai reik kelis kartus važiuot atsiimt, nes vis tenka palikti taisyti.. tada būna ir ranka numoji, atsiimi nekokybiškai atliktą darbą...
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 11 10, 21:37)
Ne, na logiškai pagalvokim - ar kada mokat už nesuteiktą paslaugą? Už maistą restorane, kirpimą kirpykloje ir t.t. ir panašiai? Čia irgi tas pats smile.gif. Kitas dalykas, kad kai reik kelis kartus važiuot atsiimt, nes vis tenka palikti taisyti.. tada būna ir ranka numoji, atsiimi nekokybiškai atliktą darbą...

na, tarkim kai rėmelius užsakinėjau, kad padarytų, mokėjau iš anksto.
Atsakyti
As kai reminu nera paprase sumoketi is anksto. Ir net nemokeciau, kol darbas neatliktas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaigute @ 2007 11 10, 19:30)
sveikutės 4u.gif , klausiau angeliukų schemų, bet matau, kad tenka atsiprašyti už sutrukdymą verysad.gif

Tai kad jau įdėjau, ar nematei mirksiukas.gif
Atsakyti
dazniausiai reminu pati,o kuriuos darbus buvau davusi reminti,tai man visa siuvini priklijavo prie kartono,tai dabar labai idomu pasidare ,ar laikui einant jis nepakeis spalvos.Zinot,kaip pati sireminu,tai tada nera ant ko pykti ar buti nepatenkintai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2007 11 10, 23:13)
dazniausiai reminu pati,o kuriuos darbus buvau davusi reminti,tai man visa siuvini priklijavo prie kartono,tai dabar labai idomu pasidare ,ar laikui einant jis nepakeis spalvos.Zinot,kaip pati sireminu,tai tada nera ant ko pykti ar buti nepatenkintai biggrin.gif

Jei kanva balta, tai gali nugelsti, jei priklijavo visą medžiagą, tai visa ir pakeis spalvą, o jei tik kraštus - tai nugeltonuos kraštai doh.gif Man vienam paveikslui taip ir atsitiko lotuliukas.gif (čia juokas pro ašaras). O kad po kažkiek laiko pradės nuo kartono atšokinėti - tai beveik nėra abejonių. Aš peržiūrėjau, ką esu rėminusi per dešimt metų - gerai laiko tik tie, kurie yra tempti, o ne klijuoti 4u.gif Čia nekalbu apie visai mažus - jie neatsiklijuoja, bet klijai medžiagą sugadina (kaip ,beje, ir nuotraukas) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 10, 22:35)
Jei kanva balta, tai gali nugelsti, jei priklijavo visą medžiagą, tai visa ir pakeis spalvą, o jei tik kraštus - tai nugeltonuos kraštai  doh.gif 

o tai labai baisiai atrodys kai tą spalvą pakeis? g.gif o gal čia priklauso nuo tos dvipusės juostos? g.gif
Atsakyti
Ieškau šito user posted image atsiliepkit kas turit ar matėt 4u.gif
Atsakyti