QUOTE(winia @ 2007 11 10, 13:38)
Mažiausia, labai jaukus ir šiltas metrikas:)
ačius, bus dovanų
QUOTE(mažiausia @ 2007 11 10, 13:35)
Grazu, o ir mergyte nemazyte gime
Maziausia labai mielas darbelis
QUOTE(cacukas @ 2007 11 10, 09:49)
na tu čia mane išgąsdinai, nes aš galvojau, kad paliksiu jiems darbelį IŠ KARTO sumokėsiu ir man gatavą atveš tiesiai į Ukmergės "Savex" galeriją (aš ten gyvenu) bet jei bus kas blogai, tai teks du kartus perrėminti ir sumokėti, spėju nepakeis man už dyką... Beje gaila kad Ukmergės galeriją dar nerėmina ir neaišku ar išvis rėmins... Kokiam užkampy aš gyvenu...
Nesuprantu, kaip galima mokėti iš anksto? Visad moku tik atsiimdama - kol nesumokėjai, gali reikalaut, kad taisytų, jei kas negerai. Jokiems meistrams negalima mokėti iš anksto, ne tik rėmintojams.
O jei kas bus blogai, tai jie privalo ištaisyti broką. Jau pasakojau, kad man buvo ne tokį rėmą ir paspartą padarę, tai perdarė. Čia jau ne mano problemos, jei vietoj 15x15 cm rėmelio padaro 14,5x14. Perdarė ir jokių primokėjimų. Šiaip labai triukšmą pakėlus manau ir nuolaidą galima išpešt - tas laikas, kurį sugaišta žmogus važinėdamas pirmyn-atgal, irgi kainuoja.
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 10, 12:06)
Virtuvinis mano ant evenweave medžiagos. Pirmą kartą ant jos siuvinėju, tai pradžioj buvo neįprasta... Atrodo, kad batų kolekcija gali būt ant lino, žiūrėsim. Užsakiau prieš savaitę, tai nežinau, per kiek iš Amerikos atkeliaus...
Buvau ten, kur Idun rėmina. Pasirinkimas didelis, bet man reikėjo apvaliai išpjauto pasparto, o jie taip neišpjauna. Parekomendavo kitą vietą Rėmai ir rėmeliai Kalvarijų 77. Ten paspartą man išpjaus, na bet konsultantės tai Kol aš rrinkausi atėjo kita moteris, kuri nežinojo kaip įrėminti ir prašė, kad jai patartų, tai jai į anūkes tinkanti "konsultantė" pasakė, kad jei ji pati nežino, tai ko čia eina. Ta moteriškė ir sako, tai gal aš eisiu, tai jai buvo atsakyta, nu ir eikit, tik greičiau... Buvau apakusi. Manęs neišvarė, bet irgi taip ant ribos, nes ilgokai rinkausi ir visko klausinėjau. Na pažiūrėsim, kaip darbą įrėmins
Mažiausia - tavo meškutis
Gal mums reikia savo rėminimo dirbtuves atsidaryti O tai taip ir vargsim O evenweave išvis sunku rėminti, reikia nešti kur jau garantuotai gerai rėmina.
Va su šituo vakar vargau, paspartu vargu ar čia tiktų - labai jau paveikslas didelis :
Va su šituo vakar vargau, paspartu vargu ar čia tiktų - labai jau paveikslas didelis :
Loretoidai, kur sugadino kalėdinę kojinę, gal gali gražiai dadurti medžiagytės ir tada mėgint perrėmint
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 10, 18:51)
Gal mums reikia savo rėminimo dirbtuves atsidaryti O tai taip ir vargsim O evenweave išvis sunku rėminti, reikia nešti kur jau garantuotai gerai rėmina.
Na darbelis tai labai gražus , bet nors ir vargai, vis vien atrodo pasibangavęs Gal ir būtų įmanoma prisiūti medžiagos gabalus iš kraštų, kad būtų kaip įtempti Aišku, čia jau toks sprendimas iš bėdos...
O dėl evenweave rėminimo aš jau sukau galvą. Laimei šįkart nedidelis darbelis, tai gal nesugebės sugadinti
O kaip baisiai atrodė O su medžiaga tikrai gera mintis, kaip pati nesusiprotėjau, juk kitus apsiuvu medžiaga ir rėminu, kad medžiaga matytųsi Reik eit ieškot kokios medžiagos kad tiktų. Tiesą sakant, ir šitie rėmai man jau labai nepatinka. Tik bėda, kad šviežiai siuvinėtus reikia rėminti, ir taip nesinori antrą kartą už rėmus tam pačiam paveikslui mokėti
sveikutės , klausiau angeliukų schemų, bet matau, kad tenka atsiprašyti už sutrukdymą ( ir dukrelės norą įsitraukti į jūsų gretas gerokai sumažinote )