maniskes taip ir nesudygo . jauciu, rytoj dar uzbersiu seklu is kito pakelio ir psio
QUOTE(kobeja @ 2007 03 28, 13:19)
O mano petunijos hibridai F sudygo ir sekmingai numirė. Sėsiu kitas dabar, o gal joms netiko žemė, aš naudojau kambarinems gėlėms?Ką ne taip padariau ?
Nemanau kad čia žemė kalta Greičiausiai jos susirgo diegavirte. Kai priežemės sudžiūsta stiebelis ir daigelis žūsta. Ar taip buvo? papasakok kas joms atsitiko.
Mano petunijos Fortunijos taip pat nesudygo. Pasėjau atrodo kovo 4. Vis dar laukiau, bet jau galvoju, kad nieko nebus.
Dar sėjau tunbergijas, tai iš viso pakelio tik 2 išdygo Man jų užteks, bet keista, kad taip nedygo. Gal kokie metai netikę dygimui. Nors iš prisirinktų sėklų petunijos sudygo ir auga...
Dar sėjau tunbergijas, tai iš viso pakelio tik 2 išdygo Man jų užteks, bet keista, kad taip nedygo. Gal kokie metai netikę dygimui. Nors iš prisirinktų sėklų petunijos sudygo ir auga...
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 18, 13:30)
O as siek tiek uzbarsciau, bet labai labai nedaug Pasejau kovo 9 - dar nieko
Nepergyvenk, aš irgi užbėriau ir jau išdygo
Dar nevėlu sėti petunijas? Mano draugo mama labai nori jomis papuošti balkoną, tai nutarėm jai padovanoti...
Ir kiek maždaug sėklų reikia vienam loveliui (na, tokiam kur balkone kabinasi)?
Ir kiek maždaug sėklų reikia vienam loveliui (na, tokiam kur balkone kabinasi)?
QUOTE(SeSe @ 2007 03 30, 08:27)
Dar nevėlu sėti petunijas?
Man atrodo jau veloka I loveli reiketu kokiu 3...5. Ziurint kokio ilgio lovelis, ju buna ivariu Gal daigeli padovanok
Gal daigeli padovanok
Ačiū už info, bet dar truputelį paklausinėsiu... Nes pirmą kart tuo uzsiimsiu
O tuos daigelius pirktus iškart galima į lovelį sodint? Ar kaip ten viskas vyksta?
QUOTE(SeSe @ 2007 03 30, 08:55)
Ačiū už info, bet dar truputelį paklausinėsiu... Nes pirmą kart tuo uzsiimsiu
O tuos daigelius pirktus iškart galima į lovelį sodint? Ar kaip ten viskas vyksta?
Napasitiki manim neturiu dabar laiko, nufotkinciau parodyciau savo daigelius setus vasario 19. tai dar visai mazyciau. Ir jei siek tiek veliau zydes. Na gali ir tu set, bet zydes dar veliau Gali tiesiai ir i loveli sodint, bet i lauka nesi kai nebus salnu, nes jos bijo
Napasitiki manim neturiu dabar laiko, nufotkinciau parodyciau savo daigelius setus vasario 19. tai dar visai mazyciau. Ir jei siek tiek veliau zydes. Na gali ir tu set, bet zydes dar veliau Gali tiesiai ir i loveli sodint, bet i lauka nesi kai nebus salnu, nes jos bijo
Pasitikiu Tiesiog nelabai aš gaudausi gėlių sodinime Labai ačiū už pagalbą
Sveikos, gelininkes.
As tik siandien susiruosiau seti petunijas.Sakykit, ar skiriasi kuom didziaziedes ir stambiaziedes petunijos. Ar cia vienas ir tas pats pavadinimas?
Ir dar klausimelis:i kokia zeme geriausia seti ir sodinti petunijas?
As tik siandien susiruosiau seti petunijas.Sakykit, ar skiriasi kuom didziaziedes ir stambiaziedes petunijos. Ar cia vienas ir tas pats pavadinimas?
Ir dar klausimelis:i kokia zeme geriausia seti ir sodinti petunijas?
Sveikos.
As pasejau kovo 23 diena petunijas.Pakolkas jokiu gyvybes zenklu.Stovi ant palanges,sveisos ir silumos tikrai uztenka.Ka manot,dar laukti,ar jau mesti lauk visa mano sodinima? Na 7 dienos praejo.
As pasejau kovo 23 diena petunijas.Pakolkas jokiu gyvybes zenklu.Stovi ant palanges,sveisos ir silumos tikrai uztenka.Ka manot,dar laukti,ar jau mesti lauk visa mano sodinima? Na 7 dienos praejo.