Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

maniskes taip ir nesudygo unsure.gif . jauciu, rytoj dar uzbersiu seklu is kito pakelio ir psio
Atsakyti
QUOTE(kobeja @ 2007 03 28, 13:19)
O mano petunijos hibridai F sudygo ir sekmingai numirė. Sėsiu kitas dabar, o gal joms netiko žemė, aš naudojau kambarinems gėlėms?Ką ne taip padariau ?

Nemanau kad čia žemė kalta schmoll.gif g.gif Greičiausiai jos susirgo diegavirte. Kai priežemės sudžiūsta stiebelis ir daigelis žūsta. Ar taip buvo? papasakok kas joms atsitiko.
Atsakyti
Mano petunijos Fortunijos taip pat nesudygo. Pasėjau atrodo kovo 4. Vis dar laukiau, bet jau galvoju, kad nieko nebus.
Dar sėjau tunbergijas, tai iš viso pakelio tik 2 išdygo schmoll.gif Man jų užteks, bet keista, kad taip nedygo. Gal kokie metai netikę dygimui. tongue.gif Nors iš prisirinktų sėklų petunijos sudygo ir auga...
Atsakyti
blink.gif nu ka, bandysiu pikiuot...
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 18, 13:30)
O as siek tiek uzbarsciau, bet labai labai nedaug  g.gif Pasejau kovo 9  - dar nieko  schmoll.gif  g.gif

Nepergyvenk, aš irgi užbėriau ir jau išdygo
Atsakyti
Dar nevėlu sėti petunijas? ax.gif Mano draugo mama labai nori jomis papuošti balkoną, tai nutarėm jai padovanoti...

Ir kiek maždaug sėklų reikia vienam loveliui (na, tokiam kur balkone kabinasi)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 03 30, 08:27)
Dar nevėlu sėti petunijas?  ax.gif

Man atrodo jau veloka ax.gif I loveli reiketu kokiu 3...5. Ziurint kokio ilgio lovelis, ju buna ivariu mirksiukas.gif Gal daigeli padovanok rolleyes.gif
Atsakyti
Gal daigeli padovanok

Ačiū už info, bet dar truputelį paklausinėsiu... ax.gif Nes pirmą kart tuo uzsiimsiu blush-anim-cl.gif
O tuos daigelius pirktus iškart galima į lovelį sodint? Ar kaip ten viskas vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 03 30, 08:55)
Ačiū už info, bet dar truputelį paklausinėsiu... ax.gif Nes pirmą kart tuo uzsiimsiu blush-anim-cl.gif
O tuos daigelius pirktus iškart galima į lovelį sodint? Ar kaip ten viskas vyksta?  g.gif

Napasitiki manim tongue.gif neturiu dabar laiko, nufotkinciau parodyciau savo daigelius setus vasario 19. tai dar visai mazyciau. Ir jei siek tiek veliau zydes. Na gali ir tu set, bet zydes dar veliau 4u.gif Gali tiesiai ir i loveli sodint, bet i lauka nesi kai nebus salnu, nes jos bijo unsure.gif
Atsakyti
Napasitiki manim  neturiu dabar laiko, nufotkinciau parodyciau savo daigelius setus vasario 19. tai dar visai mazyciau. Ir jei siek tiek veliau zydes. Na gali ir tu set, bet zydes dar veliau  Gali tiesiai ir i loveli sodint, bet i lauka nesi kai nebus salnu, nes jos bijo

Pasitikiu tongue.gif Tiesiog nelabai aš gaudausi gėlių sodinime blush2.gif Labai ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gelininkes.
As tik siandien susiruosiau seti petunijas.Sakykit, ar skiriasi kuom didziaziedes ir stambiaziedes petunijos. Ar cia vienas ir tas pats pavadinimas?
Ir dar klausimelis:i kokia zeme geriausia seti ir sodinti petunijas?
Atsakyti
Sveikos.
As pasejau kovo 23 diena petunijas.Pakolkas jokiu gyvybes zenklu.Stovi ant palanges,sveisos ir silumos tikrai uztenka.Ka manot,dar laukti,ar jau mesti lauk visa mano sodinima? Na 7 dienos praejo.
Atsakyti