Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

mano surfinijos jau rodo gyvybės ženklus bigsmile.gif pradeda lysti po truputį clap.gif vakar dar užsisėjau petunijų nemažai thumbup.gif

pirmą kartą pati sėjau, niekada nesu to darius, tai negalvojau, kad toks džiaugsmas gali apimti pamačius kaip lenda maži daigeliai wub.gif
Papildyta:

QUOTE(aniolyte @ 2009 02 22, 13:18)
clap.gif Pagaliau ir mano petunijos isdygo, aisku ne is pirmo karto gavosi, bet gyveni ir mokaisi biggrin.gif dabar bandysiu lobelijas seti, nezinau, kaip cia man gausis ax.gif
Gal kas zinote- lobeliju seklas reikia is virsaus uzberti zemem ar ne? g.gif

va čia randu daug naudingos info thumbup.gif ten rašo, kad nereikia užberti, o tik įspausti mirksiukas.gif

http://www.seklos.lt/index.php?id=663
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 22, 10:49)
o kas atsitiko? kodėl košmaras?

Sumokejau uz 10 seklyciu beveik10 litu ,sudygo bet virsta man jos is koto issivartaliojo ,dar niekad nesu tokiu turejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 02 22, 18:54)
Sumokejau uz 10 seklyciu beveik10 litu ,sudygo bet virsta man jos is koto issivartaliojo ,dar niekad nesu tokiu turejus g.gif

Dar menka specė esu, bet kiek domėjausi, tai gali būti, kad daigeliams trūksta saulės ir per daug šilumos, todėl jie tįsta aukštyn, vietoj to, kad tvirtėtų. Be to, pažiūrėk, ar drėgmės užtenka. Nes aš dalį savo daigelių nudaigojau paskaičiusi, kad neva nereikia jų laistyti labai dažnai, reikia žemei duoti šiek tiek pradžiūti. Tai po tokio eksperimento (pradžiūvo tik žemės paviršius), dalis mano lobelijų išsivartė ir numiro.

Ir dar patarimas - laikyk vėsiau. Gal padės.

Šiaip siūlau forumo temas pasiskaityt, labai daug naudingos info yra.
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 22, 19:51)
Be to, pažiūrėk, ar drėgmės užtenka. Nes aš dalį savo daigelių nudaigojau paskaičiusi, kad neva nereikia jų laistyti labai dažnai, reikia žemei duoti šiek tiek pradžiūti. Tai po tokio eksperimento (pradžiūvo tik žemės paviršius), dalis mano lobelijų išsivartė ir numiro.
Ir dar patarimas - laikyk vėsiau. Gal padės.

Jeigu pradžiūvo tik žemės paviršius, o giliau ji buvo drėgna, reiškia lobelijos žuvo ne dėl drėgmės trūkumo, o buvo kažkokia kita priežastis.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 22, 21:35)
Jeigu pradžiūvo tik žemės paviršius, o giliau ji buvo drėgna, reiškia lobelijos žuvo ne dėl drėgmės trūkumo, o buvo kažkokia kita priežastis.

Paliejus daigeliai nebevirto, tai nežinau, nuo ko tada, jeigu ne dėl drėgmės. Aš irgi galvojau, kad gal čia kokia liga prasidėjo. Bet drėgmė susireguliavo, ir visi auga ir jau tikruosius lapelius leidžia thumbup.gif Gal dalis buvo šiaip kažkokie silpni g.gif
Atsakyti

pirmą kartą pati sėjau, niekada nesu to darius, tai negalvojau, kad toks džiaugsmas gali apimti pamačius kaip lenda maži daigeliai wub.gif
Papildyta:
va čia randu daug naudingos info thumbup.gif ten rašo, kad nereikia užberti, o tik įspausti mirksiukas.gif

clap_1.gif aciuks.gif Labai geras puslapiukas!
Papildyta:
Sory Smileja! Per daug tavo komentaro nutriniau! Neapsiziurejau! doh.gif Cia tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 22, 20:59)
Paliejus daigeliai nebevirto, tai nežinau, nuo ko tada, jeigu ne dėl drėgmės. Aš irgi galvojau, kad gal čia kokia liga prasidėjo. Bet drėgmė susireguliavo, ir visi auga ir jau tikruosius lapelius leidžia  thumbup.gif Gal dalis buvo šiaip kažkokie silpni  g.gif

Ai, dar tik pradeda leisti tikruosius lapelius. Tada taip. Tokių mažuliukų daigeliukų šaknytės labai trumpos ir jiems dar reikia drėgmės. Aš kartais tik apipurškiu žemės paviršių jeigu giliau drėgna.
Sorry, labai sunku tiksliai atsakyti kai nematai augalų blush2.gif
Bet tu šaunuolė - ankstyva mirksiukas.gif Mano dar nedygsta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 22 vasario 2009 - 21:51
Sveikutės, augaliukų mylėtojos, kas pas jus geresnio per savaitgalį nutiko?
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 23, 13:01)
Sveikutės, augaliukų mylėtojos, kas pas jus geresnio per savaitgalį nutiko?

pas mane tai matosi iš po vakar kad iš sėklyčių lenda kažkas balto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 23, 14:21)
pas mane tai matosi iš po vakar kad iš sėklyčių lenda kažkas balto biggrin.gif

Geras biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 23, 13:38)

Jo, super veislė gal nail.gif

bet šiaip tai sėkla skyla matyt... nu kadangi aš ten į tas žemes žiūriu minimum tris kart per dieną lens.gif lens.gif lens.gif tai ir suseku viską dirol.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 23, 14:41)
Jo, super veislė gal  nail.gif

bet šiaip tai sėkla skyla matyt... nu kadangi aš ten į tas žemes žiūriu minimum tris kart per dieną lens.gif  lens.gif  lens.gif tai ir suseku viską dirol.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sėklys MORKA lotuliukas.gif
Atsakyti