Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

QUOTE(*elfė* @ 2009 02 20, 12:44)
kad dar mažesnės už aguonas pas mane buvo-dvigubai mažesnės.. todėl ir supyliau pusę pokiuko į vieną daigintuvą, bet daugiau taip nedarysiu-pabūsiu pelene ir po kokias tris keturias gal sėt... ar tikrai po vieną.... nu nežinau ištikro, dar nenusprendžiau, nes sėsiu trečiadienį biggrin.gif tipo mėnulis bus geras biggrin.gif

Jo jo, jos dar smulkesnes nei aguonos. Tai du pokucius padalinau ant 20 indeliu blush2.gif aij, kas bus tas.. sumeciau ant dregnos zemes, pridengiau maiseliu. Ziuresiu, kas cia man gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 20, 12:26)
Atsidariau pokeli petuniju seklu... o ten kaip aguonos  blink.gif tai man kaip pelenei po viena sekla rinkt ir sodint?  lotuliukas.gif

aš tai po vieną rinkau ir sodinau.. tik kad pas mane vienam pakiuke buvo 5 sėklos, kitam 10 sėklyčių, tai kažkaip nebuvo sunku surinkti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 20 vasario 2009 - 13:52
QUOTE(smileja @ 2009 02 20, 13:50)
aš tai po vieną rinkau ir sodinau.. tik kad pas mane vienam pakiuke buvo 5 sėklos, kitam 10 sėklyčių, tai kažkaip nebuvo sunku surinkti rolleyes.gif

Pas mane koks 100 mikroskopiniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 20, 13:54)
Pas mane koks 100 mikroskopiniu  doh.gif

praplėšiau daba petunijų pakiuką, "Nojaus sėklų", tai tikrai ten laaaabai daug sėklyčių bigsmile.gif tai daba koks skirtumas tarp tų sėklyčių, kur pakiuke būna 5 ar 10 ir tiek daug? g.gif na tik dydis skiriasi, spalva ir kaina, kur mažiau, ten brangiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 20, 14:54)
Pas mane koks 100 mikroskopiniu  doh.gif

Pas mane tas pats, tai sužėlė kaip pievelės akutėse daigintuvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikut4s, na tai kur nuotraukytės, laukiam laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 20, 22:56)
Sveikut4s, na tai kur nuotraukytės, laukiam laukiam smile.gif

Aš tai guodžiausi jau, kad prifotkinau savo daigų, ir nerandu laido, kaip tas fotkes iš fotiko į kompą perkelti. Bandysiu savaitgalį namus išknisti, gal rasiu.
Atsakyti
O mano petunijos tikras kosmaras,bandysiu pirkti vel seklas ir seti is naujo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2009 02 20, 13:59)
praplėšiau daba petunijų pakiuką, "Nojaus sėklų", tai tikrai ten laaaabai daug sėklyčių bigsmile.gif tai daba koks skirtumas tarp tų sėklyčių, kur pakiuke būna 5 ar 10 ir tiek daug? g.gif na tik dydis skiriasi, spalva ir kaina, kur mažiau, ten brangiau lotuliukas.gif

Kur 5 ar 10 sėklyčių, tai greičiausiai yra surfinijos, o kur daug - petunijos. Mat surfinijų sėklos žymiai brangesnės (viena vos ne litas išeina).
Dar duosiu patarimą "Pelenėms" lotuliukas.gif Dantų krapštuką priglauskit prie šlapios žemės, o paskui prie sėklų - prilips 1-2 sėklytės. Tada vėl priglauskit prie žemės ir jos liks ten. Taip bus lengviau rinkti nei pirštais. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 22, 01:29)
Kur 5 ar 10 sėklyčių, tai greičiausiai yra surfinijos, o kur daug - petunijos. Mat surfinijų sėklos žymiai brangesnės (viena vos ne litas išeina).
Dar duosiu patarimą "Pelenėms"  lotuliukas.gif  Dantų krapštuką priglauskit prie šlapios žemės, o paskui prie sėklų - prilips 1-2 sėklytės. Tada vėl priglauskit prie žemės ir jos liks ten. Taip bus lengviau rinkti nei pirštais. tongue.gif

Dzekavoju už patarimą, tikrai geras sumanymas, niekada nebūčiau pati sumasčius.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 02 21, 21:16)
O mano petunijos tikras kosmaras,bandysiu pirkti vel seklas ir seti is naujo thumbup.gif

o kas atsitiko? kodėl košmaras?
Atsakyti
clap.gif Pagaliau ir mano petunijos isdygo, aisku ne is pirmo karto gavosi, bet gyveni ir mokaisi biggrin.gif dabar bandysiu lobelijas seti, nezinau, kaip cia man gausis ax.gif
Gal kas zinote- lobeliju seklas reikia is virsaus uzberti zemem ar ne? g.gif
Atsakyti