Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 12:07)
Gal saulės trūksta. Aš irgi su savo daigeliais lakstau nuo lango prie lango ieškodama šviesiausios vietos. Sakiau, jeigu vasario daigeliai neaugs, tai dar turiu sėklų kovui smile.gif Tada saulytės tikrai daugiau turėtų būti.

na lyg nemazai os sviesos, kitos gelytes po antra lapiuka jau leidzia...\

siaip isstypo mano katileliai ir nebezinau ka su jais daryt :/ bo jau painiojasi
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2009 02 19, 12:28)
na lyg nemazai os sviesos, kitos gelytes po antra lapiuka jau leidzia...\

siaip isstypo mano katileliai ir nebezinau ka su jais daryt :/ bo jau painiojasi

Na Tau pasisekė, kad jau kitus lapelius turi. Pas mane tie pirmieji du tik yra. Laukiu tikrųjų lapukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 19, 11:44)
Na Tau pasisekė, kad jau kitus lapelius turi. Pas mane tie pirmieji du tik yra. Laukiu tikrųjų lapukų  wub.gif
o savo daigelių neparodysi? vakar ne tu žadėjai? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 19, 12:51)
o savo daigelių neparodysi? vakar ne tu žadėjai? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Žadėjau ir neištesėjau verysad.gif gėda labai blush2.gif bet turiu pasiteisinimą - vakar į namus tik visai vakare parsiradau biggrin.gif žodžiu, tikiuosi pavyks savo pažadus ištesėti.

Oi, bet gera Tavo atmintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2009 02 19, 11:28)

kokie katileliai? daugiameciai?
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 19, 12:01)
Žadėjau ir neištesėjau  verysad.gif  gėda labai blush2.gif  bet turiu pasiteisinimą - vakar į namus tik visai vakare parsiradau biggrin.gif žodžiu, tikiuosi pavyks savo pažadus ištesėti.

Oi, bet gera Tavo atmintis  thumbup.gif

Nu taigi sergu liga tokia hihihi.gif hihihi.gif kuri neleidžia pamiršt jei kas ką prižada apie daigelius visokius, augalėėlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 19, 13:08)
Nu taigi sergu liga tokia  hihihi.gif  hihihi.gif kuri neleidžia pamiršt jei kas ką prižada apie daigelius visokius, augalėėlius biggrin.gif

Pasistengsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 19, 00:17)
Kiek suprantu previkuras yra fungicidas, ar netiktu Akrobatas arba Efektorius?

Taip, fungicidas, skirtas pašaknio puviniui naikinti. Akrobatas ir Efektorius irgi fungicidai, bet nuo kitų ligų.
Papildyta:
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 19, 11:02)
nežinau ar reikia pradengt aš nepradengsiu... ten prabadyta tankiai su adata... drėgna ir pas mane labai, priliejau vakar tai gerai prieš sėklas dedant.
surfinijų dar nepirkau, piiiirksiu wub.gif  wub.gif  wub.gif ir lobelijų wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pravėdinti reikia būtinai, nes kitaip įsimes puvinys arba pelėsis. Reikia atidengti ir kokiai valandai palikti atidengtą.
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 19, 13:08)
Nu taigi sergu liga tokia  hihihi.gif  hihihi.gif kuri neleidžia pamiršt jei kas ką prižada apie daigelius visokius, augalėėlius biggrin.gif

Vakar prifotkinau savo daigus, ir neberadau usb jungties, kad fotkes galeciau permesti i kompa doh.gif gal savaitgali sugebesiu atkasti ji.
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 20, 09:36)
Vakar prifotkinau savo daigus, ir neberadau usb jungties, kad fotkes galeciau permesti i kompa  doh.gif gal savaitgali sugebesiu atkasti ji.

Bet savaitgalis jau netoli, lauksiu smile.gif
Atsakyti
Atsidariau pokeli petuniju seklu... o ten kaip aguonos blink.gif tai man kaip pelenei po viena sekla rinkt ir sodint? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 20, 12:26)
Atsidariau pokeli petuniju seklu... o ten kaip aguonos  blink.gif tai man kaip pelenei po viena sekla rinkt ir sodint?  lotuliukas.gif

kad dar mažesnės už aguonas pas mane buvo-dvigubai mažesnės.. todėl ir supyliau pusę pokiuko į vieną daigintuvą, bet daugiau taip nedarysiu-pabūsiu pelene ir po kokias tris keturias gal sėt... ar tikrai po vieną.... nu nežinau ištikro, dar nenusprendžiau, nes sėsiu trečiadienį biggrin.gif tipo mėnulis bus geras biggrin.gif
Atsakyti