Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

Na pas mane sprigės pradėjo stypti, tai aš jas išnešiau į koridorių. Nėra ten labai jau šviesu, bet gal geriau nei per karšta. Petunijos dar normoje.
Atsakyti
Na, kol manieji daigai nelinksta, tai tegul auga ant tos palangės. Žiūrėsim, koks bus galutinis rezultatas.
Atsakyti
merginos, o gal kas netingėtų pafotkinti kaip atrodo dabar jūsų daigeliai? blush2.gif man labai smalsu pažiūrėti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 17:42)
merginos, o gal kas netingėtų pafotkinti kaip atrodo dabar jūsų daigeliai? blush2.gif man labai smalsu pažiūrėti  blush2.gif  4u.gif

Visiškai nesunku PETUNIJOS

user posted image
Atsakyti
Oj, kaip ačiū wub.gif

o po kiek sėklyčių į vieną skyrelį metei? blush2.gif blush2.gif blush2.gif

atsiprašau už kvailus klausimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 18:32)
Oj, kaip ačiū  wub.gif

o po kiek sėklyčių į vieną skyrelį metei? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

atsiprašau už kvailus klausimus blush2.gif

Čia mečiau po viena, bet turiu ir "užsėtų labai tankiai, tai teks neužilgo pikuoti.

Tos kurios buvo apvyniotos trąšomis sėjaui po vieną, nes buvo lengva sugraibyt, kurios nebuvo stengiau ne per tankiai, bet dėja nepavyko, tai retinsiu. O beto tos kurios buvo su apvalkalu buvo tik 15-10 seklyčiu pakelyje, tai nebuvo sunku susigaudyti.
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 18, 17:39)
Čia mečiau po viena, bet turiu ir "užsėtų labai tankiai, tai teks neužilgo pikuoti.

Tos kurios buvo apvyniotos trąšomis sėjaui po vieną, nes buvo lengva sugraibyt, kurios nebuvo stengiau ne per tankiai, bet dėja nepavyko, tai retinsiu. O beto tos  kurios buvo su apvalkalu buvo tik 15-10 seklyčiu pakelyje, tai nebuvo sunku susigaudyti.

aha... nu tai aiškuma...

mat aš šiandien nepasitarusi čia su žinovėm, nes net nekilo man klausimas kaip sėt, maniau tipo viską žinau...(nors niekad nesėjau nieko praktiškai) žodžiu, pamačiau, kad sėklytės kaip dvigubai mažesni aguonos grūdeliai, susodinau pusę pokelio į vieną indelį...jau dabar viskas, nieko nepakeisiu.. gal neišaugs viskas kas pasėta, na, kai paaugs retinsiu ar ką... dabar jau nežinau doh.gif kitą puse pokiuko susėsiu kitaip, gerai, kad neviską susėjau.. mat lauksiu gero mėnulio blush2.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 18, 18:39)

Tos kurios buvo apvyniotos trąšomis sėjaui po vieną, nes buvo lengva sugraibyt, kurios nebuvo stengiau ne per tankiai, bet dėja nepavyko, tai retinsiu. O beto tos  kurios buvo su apvalkalu buvo tik 15-10 seklyčiu pakelyje, tai nebuvo sunku susigaudyti.

Hmmm, aš visur mečiau po tris, tai dabar sudygo po dvi, tris vienoje akutėje daigintuvo. Čia kaip suprantu būtina retinti, ar ne?

ir dar, kitoms gėlėms tas pats galioja, kad tik po viena daigelį akutėje gali būti? Nes kažkurios mano sėklos (nepasižymėjau, ką kur pasėjau blush2.gif ) sudygo labai tankiai - po tris, keturias, ir taip gaila dabar stiprius daigelius lauk rauti unsure.gif tas pats ir su našlaitėmis sad.gif

ar tikrai turiu retinti??
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 18:44)
Hmmm, aš visur mečiau po tris, tai dabar sudygo po dvi, tris vienoje akutėje daigintuvo. Čia kaip suprantu būtina retinti, ar ne?

ir dar, kitoms gėlėms tas pats galioja, kad tik po viena daigelį akutėje gali būti? Nes kažkurios mano sėklos (nepasižymėjau, ką kur pasėjau  blush2.gif ) sudygo labai tankiai - po tris, keturias, ir taip gaila dabar stiprius daigelius lauk rauti  unsure.gif  tas pats ir su našlaitėmis sad.gif

ar tikrai turiu retinti??

Manau reikes ne retinti, o pikuoti, bet ne visas, pavyzdžiui lobelijos sejamos po kelias, jes jos taip auga, petunijas manau tes persodinti, tai pruputuka paaugs, na nebent ten tikrai daug vietos, bet kuo vėliau tuo sunkiau atskirti jų šaknis. Pas mane nors visos buvo susėtos pavienui, matomai, kad kaikurios sėklos belaistant perplaukė i kita skylute, tai taip pat sugygo po kelias.

O va čia tai sudygo kaip žolė doh.gif
user posted image
Čia jau reikės retinti, nes turbūt gražiai neatskirsiu.
Atsakyti
aš tai pirma paliejau žemę o paskui sužėriau sėklas.... bet kas bus, dabar jau nežinau doh.gif tongue.gif bet ištiesų man labai daug tų daigų nereikia, vazonėlį vieną du užsiauginsiu ir man per akis g.gif

faini daigeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *elfė*: 18 vasario 2009 - 18:00
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 18, 18:57)
Manau reikes ne retinti, o pikuoti, bet ne visas, pavyzdžiui lobelijos sejamos po kelias, jes jos taip auga, petunijas manau tes persodinti, tai pruputuka paaugs, na nebent ten tikrai daug vietos, bet kuo vėliau tuo sunkiau atskirti jų šaknis. Pas mane nors visos buvo susėtos pavienui, matomai, kad kaikurios sėklos belaistant perplaukė i kita skylute, tai taip pat sugygo po kelias.

O va čia tai sudygo kaip žolė  doh.gif
user posted image
Čia jau reikės retinti, nes turbūt gražiai neatskirsiu.

Taip taip, lobelijos pas mane kaip didžiausia pieva sužėlė (elfe, darbe esu, tai fotkiu negalėsiu permesti. Gal vakare netyčia pavyks), o visos kitos tai po tris maksimum. Na ka, paasarosiu ir isretinsiu biggrin.gif nes speju persodinti tokio menko daigelio tikrai nepavyks?
Papildyta:
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 18:59)
aš tai pirma paliejau žemę o paskui sužėriau sėklas.... bet kas bus, dabar jau nežinau doh.gif  tongue.gif bet ištiesų man labai daug tų daigų nereikia, vazonėlį vieną du užsiauginsiu ir man per akis g.gif

faini daigeliai wub.gif  wub.gif  wub.gif

o aš planuoju, jeigu gerai sudygs, dar ir drauges apdalinti daigeliais biggrin.gif
Atsakyti
Merginos... o kiek reikia daigelių kišt į vazonėlį, kad gražiai atrodytų vazončikas?

aš savo daigelius irgi jei kas gausis padovanosiu tikrai nemesiu... tik va, jau panašu kad nemažai jų turėsiu išraut per savo pasitikėjimą savimi...
Atsakyti