Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

QUOTE(aistejukas @ 2009 02 18, 13:45)
thumbup.gif Tik apie tai ir tesvajoju.
Žalių sotelių yra pilnas Vilnius.

Šitose parduotuvėse tikrai rasi, nes jos internete reklamuoja ką turi:
VILNIUJE: H. Manto g. 3, tel. 2731274, parduotuvė „Žaliasis centras", J. Kubiliaus g. 21, tel. 2760793, Smėlio g. 8, tel. 2340278, Pylimo g. 58/1, tel. 2124879, Šeškinės 32, tel. 2305629
http://www.seklos.lt/index.php?id=663
http://www.seklos.lt/index.php?id=664

dėkui dėkui, tikrai labai. O jau tas puslapis wub.gif o jau gražumynų kiek wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

jungiuosi ir aš prie jūsų, pirmi metai, kai pati sodinau petunijas ax.gif kaip matau gerai, kad neužbėriau žemėm, dariau pagal paveikslėlį ant sėklų pakiukų biggrin.gif tik uždengiau aš sėklytes maistine plėvele, tik ji visa aprasojus iš vidaus, ten oro kažin užtenka? g.gif pradengiu tik pažiūrėti ar ten kas vyksta, bet dar tik trejos dienos kaip sėklytės pasėtos. Tą pačią dieną sodinau ir sidabrines dichondras, tai iš sėklyčių jau lenda kažkokie maži maži daigeliai thumbup.gif

einu paskaitinėsiu nuo pirmo puslapiuko temą, laaabai jau noriu užsiauginti petunijas pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2009 02 18, 15:57)
Sveikos 4u.gif

jungiuosi ir aš prie jūsų, pirmi metai, kai pati sodinau petunijas ax.gif kaip matau gerai, kad neužbėriau žemėm, dariau pagal paveikslėlį ant sėklų pakiukų biggrin.gif  tik uždengiau aš sėklytes maistine plėvele, tik ji visa aprasojus iš vidaus, ten oro kažin užtenka? g.gif pradengiu tik pažiūrėti ar ten kas vyksta, bet dar tik trejos dienos kaip sėklytės pasėtos. Tą pačią dieną sodinau ir sidabrines dichondras, tai iš sėklyčių jau lenda kažkokie maži maži daigeliai thumbup.gif

einu paskaitinėsiu nuo pirmo puslapiuko temą, laaabai jau noriu užsiauginti petunijas pati  smile.gif

išbadyk tik skylutes orui ir viskas sudygs per savaitėlę thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 14:18)
O ta "Žalia stotelė" tai kur ji? Vilniuje?

rasiu reiškias aš jų thumbup.gif noriu mėėėėlyyynos wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš tai užsipirkau tų pamaišytų sėklų, kur bus mėlyni, balti ir rožiniai žiedeliai. Dabar galvoju, gal dar ir vien mėlynų užsisėti, nes man taip gražu mėlynos gėlės wub.gif
Atsakyti
Prašom junkis, kuo daugiau, tuo linksmiau thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 15:00)
išbadyk tik skylutes orui ir viskas sudygs per savaitėlę  thumbup.gif

aišku, taip ir padarysiu 4u.gif

QUOTE(aistejukas @ 2009 02 18, 15:15)
Prašom junkis, kuo daugiau, tuo linksmiau thumbup.gif:

drinks_cheers.gif 4u.gif

kaip supratau, tai pas mane ne petunijos tada g.gif o surfinijos, nes turės būti svyrančios blush2.gif nesusiprantu tarp pavadinimų doh.gif o tai petunijos nuo surfinijų skiriasi tik tuo, jog surfinijos svyra? g.gif blush2.gif Tiesa, ant sėklyčių pakiukų tai parašyta, kad petunijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 18 vasario 2009 - 15:34
QUOTE(smileja @ 2009 02 18, 16:33)
aišku, taip ir padarysiu 4u.gif
drinks_cheers.gif  4u.gif

kaip supratau, tai pas mane ne petunijos tada g.gif  o surfinijos, nes turės būti svyrančios blush2.gif nesusiprantu tarp pavadinimų doh.gif o tai petunijos nuo surfinijų skiriasi tik tuo, jog surfinijos svyra? g.gif  blush2.gif Tiesa, ant sėklyčių pakiukų tai parašyta, kad petunijos g.gif

Šiaip jo, skaičiau kažkur, kad svyrančios yra petunijų atmaina. Bet vadovaukis pakeliu, galgi neapgaudinėja parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 15:43)
Šiaip jo, skaičiau kažkur, kad svyrančios yra petunijų atmaina. Bet vadovaukis pakeliu, galgi neapgaudinėja parduotuvėje.

na šiaip tai aš ir norėjau, kad būtų svyrančios, tik va nežinau kaip jas vadinti ar petunijom ar surfinijom biggrin.gif šiaip jokio skirtumo gal, svarbu pavyktų išsidaiginti ir užauginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2009 02 18, 16:49)
na šiaip tai aš ir norėjau, kad būtų svyrančios, tik va nežinau kaip jas vadinti ar petunijom ar surfinijom biggrin.gif šiaip jokio skirtumo gal, svarbu pavyktų išsidaiginti ir užauginti rolleyes.gif

o po to dar ir nuo miltligės apsaugoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi vis nesusigaudydavau tarp surfinijų ir petunijų, o dabar aš tiesiog jas vadinu svyrančios petunijos. Ant pakelių visara yra parašyta petunijos, niekur nesu mačiusi surfinijų pavadinimų.
Atsakyti
Nezinau mano sudygo petunijos,bet nezinau kas joms yra ,vienu zodziu nepatinka jos man schmoll.gif kaip siuliukai linksta jos man tokios netvirtos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 18 vasario 2009 - 16:18
QUOTE(satanele @ 2009 02 18, 17:17)
Nezinau mano sudygo petunijos,bet nezinau kas joms yra ,vienu zodziu nepatinka jos man schmoll.gif kaip siuliukai linksta jos man tokios netvirtos

Kokio dydžio? ar jau didesnei ar dar tik išlindę. Jei didesnės ir stmpa, tai gali būti, kad per karšta, tada nešk į vėsesnę patalpa, tačiau ji turi irgi būti šviesi.
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 18, 17:29)
Kokio dydžio? ar jau didesnei ar dar tik išlindę. Jei didesnės ir stmpa, tai gali būti, kad per karšta, tada nešk į vėsesnę patalpa, tačiau ji turi irgi būti šviesi.

o pas mane blogiausia tai, kad sviesiausia kambario dalis kartu yra ir silta labai. Tai net nezinau, kas galutiniame variante gausis. Ar spes sutvirtėti bestybdamos, ar ne g.gif
Atsakyti