QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 13:01)
merginos, sakykite, o jūs kai sodinate gėlytes žiūrit koks mėnulis? Mat aš nusipirkau petunijų "balkoninių" ir "stambiažiedžių" čia IKI parduotuvėje. Na, ir maniau sėsiu jau, pasiraitojau rankoves, o mano mama sako-tipo blogas mėnulis
Delčia dabar
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 13:08)
Merginos (sorry, jei yra ir vaikinu) pasiziurejau i
kalendoriu. siandien yra paskutine diena, kai galima ka kors seti, sodinti. Kita diena palanki sodinti, seti, bus tik kita ketvirtdieni
.
Siaip niekada nesodindavau pagal kalendoriu, nes tiesiog prisokdavau kai galedavau daugiau laiko tam skirti. Bet kanadi dar kelas saites turesiu lasivesnes, tai ir ziuriu. Siemet pirmuosius sodinukus sejau ne pagal menuli, kitus pagal menuli, bus idomu pasiziureti ar tai teisybe ar ne.
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 13:19)
ania? nu aš pražydinau hiacintą tai jau jaučiuosi profesionale
gal tada aš eisiu sėti... labai jau rankos niežti o jaunatis tik kitą trečiadienį
Sekite sekite, jei rankos niezti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 13:22)
Na, aš irgi tik antrus metus profesionale deduosi
Bet pernai visas sudygo ne pagal mėnulį ir net ne laiku pasėjus, tai manau, ir šiemet taip pat viskas turėtų gautis
Tikiuosi
O jau malonumas su tais daigais duotis, neapsakomas. Man vos ne kas vakarą vis ką nors sėti norisi. Jau tvardyti turiu save, tai nors susipirktais sėklų pakeliais pasidžiaugiu
100% pritariu, del t malonumo, as ir antrus metus "vaidinu" prfesionale, bet jau kai kas zymiai aiskiau, nei pernai.