Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 12:11)
Elfe, diskusija apie mėnulį jau buvo kažkurioje temelių. Merginos nutarė, kad profesionalai tikrai nežiūri į mėnulį prieš sėdami, tai lygiuodamosis į juos ir mes galim sėti kada laiko turim, o ne kada mėnulis tinkamas biggrin.gif

ania? nu aš pražydinau hiacintą tai jau jaučiuosi profesionale tongue.gif lotuliukas.gif gal tada aš eisiu sėti... labai jau rankos niežti o jaunatis tik kitą trečiadienį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 13:19)
ania? nu aš pražydinau hiacintą tai jau jaučiuosi profesionale tongue.gif  lotuliukas.gif gal tada aš eisiu sėti... labai jau rankos niežti o jaunatis tik kitą trečiadienį doh.gif

Na, aš irgi tik antrus metus profesionale deduosi biggrin.gif Bet pernai visas sudygo ne pagal mėnulį ir net ne laiku pasėjus, tai manau, ir šiemet taip pat viskas turėtų gautis smile.gif Tikiuosi lotuliukas.gif O jau malonumas su tais daigais duotis, neapsakomas. Man vos ne kas vakarą vis ką nors sėti norisi. Jau tvardyti turiu save, tai nors susipirktais sėklų pakeliais pasidžiaugiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 12:22)
Na, aš irgi tik antrus metus profesionale deduosi biggrin.gif Bet pernai visas sudygo ne pagal mėnulį ir net ne laiku pasėjus, tai manau, ir šiemet taip pat viskas turėtų gautis smile.gif Tikiuosi  lotuliukas.gif  O jau malonumas su tais daigais duotis, neapsakomas. Man vos ne kas vakarą vis ką nors sėti norisi. Jau tvardyti turiu save, tai nors susipirktais sėklų pakeliais pasidžiaugiu biggrin.gif
aš irgi jaučiuosi užsikrėtusi sėjos manija... noriu sėt ir sėt doh.gif doh.gif doh.gif o sėklas ar svogūnėlius tai visus susipirkčiau doh.gif lotuliukas.gif ir vis tas savo gėlytes glostau, priėjus prie žemės kur pasėti augaliukai žiūriu žiūriu doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif nors ten dar daigelių kol kas nėra doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 13:26)
aš irgi jaučiuosi užsikrėtusi sėjos manija... noriu sėt ir sėt doh.gif  doh.gif  doh.gif o sėklas ar svogūnėlius tai visus susipirkčiau doh.gif  lotuliukas.gif ir vis tas savo gėlytes glostau, priėjus prie žemės kur pasėti augaliukai žiūriu žiūriu doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif nors ten dar daigelių kol kas nėra doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reiškia ta pačia liga sergam biggrin.gif Aš iš vis gerai padariau, pasisėjau sėklas į daigintuvus, ir nebežinau, kas kur auga. Na, našlaitės, lobelijos tai numanau, kur stiebiasi, bet va kas kitur auga, tai nė žalio supratimo neturiu. Vienam daigintuve tokie didžiausi daigai išaugo. Gal ten naktižiedės g.gif Bet kiekvieną vakarą tuos daigelius pasiėmusi atsidžiaugti negaliu lotuliukas.gif

Tu dar pasėjusi uždenk daigintuvą maišeliu subadytu, kad drėgmė greitai neišgaruotų ir šilčiau sėkloms būtų - greičiau sudygs. Maniškės sėklos per savaitę susistiebė visos.
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 13:01)
merginos, sakykite, o jūs kai sodinate gėlytes žiūrit koks mėnulis? Mat aš nusipirkau petunijų "balkoninių" ir "stambiažiedžių" čia IKI parduotuvėje. Na, ir maniau sėsiu jau, pasiraitojau rankoves, o mano mama sako-tipo blogas mėnulis g.gif Delčia dabar g.gif

QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 13:08)
aš vakar irgi kai ką pasodinau.... mat aš dar tik pradedanti, pirmas kartas man su sėja blush2.gif

na, laukiu daugiau atsiliepimų apie mėnulį...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Merginos (sorry, jei yra ir vaikinu) pasiziurejau i
kalendoriu. siandien yra paskutine diena, kai galima ka kors seti, sodinti. Kita diena palanki sodinti, seti, bus tik kita ketvirtdieni doh.gif .

Siaip niekada nesodindavau pagal kalendoriu, nes tiesiog prisokdavau kai galedavau daugiau laiko tam skirti. Bet kanadi dar kelas saites turesiu lasivesnes, tai ir ziuriu. Siemet pirmuosius sodinukus sejau ne pagal menuli, kitus pagal menuli, bus idomu pasiziureti ar tai teisybe ar ne.

QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 13:19)
ania? nu aš pražydinau hiacintą tai jau jaučiuosi profesionale tongue.gif  lotuliukas.gif gal tada aš eisiu sėti... labai jau rankos niežti o jaunatis tik kitą trečiadienį doh.gif

Sekite sekite, jei rankos niezti biggrin.gif

QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 13:22)
Na, aš irgi tik antrus metus profesionale deduosi biggrin.gif Bet pernai visas sudygo ne pagal mėnulį ir net ne laiku pasėjus, tai manau, ir šiemet taip pat viskas turėtų gautis smile.gif Tikiuosi  lotuliukas.gif  O jau malonumas su tais daigais duotis, neapsakomas. Man vos ne kas vakarą vis ką nors sėti norisi. Jau tvardyti turiu save, tai nors susipirktais sėklų pakeliais pasidžiaugiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif 100% pritariu, del t malonumo, as ir antrus metus "vaidinu" prfesionale, bet jau kai kas zymiai aiskiau, nei pernai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 18, 13:40)

drinks_cheers.gif 100% pritariu, del t malonumo, as ir antrus metus "vaidinu" prfesionale, bet jau kai kas zymiai aiskiau, nei pernai. bigsmile.gif

Butent. O jeigu dar ir sudygs šiek tiek daugiau ir sėkmingiau nei pernai, tai iš vis džiaugsmas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 12:32)
Reiškia ta pačia liga sergam biggrin.gif Aš iš vis gerai padariau, pasisėjau sėklas į daigintuvus, ir nebežinau, kas kur auga. Na, našlaitės, lobelijos tai numanau, kur stiebiasi, bet va kas kitur auga, tai nė žalio supratimo neturiu. Vienam daigintuve tokie didžiausi daigai išaugo. Gal ten naktižiedės  g.gif Bet kiekvieną vakarą tuos daigelius pasiėmusi atsidžiaugti negaliu  lotuliukas.gif

Tu dar pasėjusi uždenk daigintuvą maišeliu subadytu, kad drėgmė greitai neišgaruotų ir šilčiau sėkloms būtų - greičiau sudygs. Maniškės sėklos per savaitę susistiebė visos.

ačiū už patarimus 4u.gif reiks pridengti.

aš irgi daigintuvuose auginsiu-bet jau pasiruošusi užsirašyti kur kas smile.gif

lobelijos ir aš noriu, bet sėklų neradau dar unsure.gif
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 18, 12:40)
Merginos (sorry, jei yra ir vaikinu) pasiziurejau i
kalendoriu. siandien yra paskutine diena, kai galima ka kors seti, sodinti. Kita diena palanki sodinti, seti, bus tik kita ketvirtdieni  doh.gif .

Sekite sekite, jei rankos niezti  biggrin.gif

tai reiškias sėsiu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 13:50)

lobelijos ir aš noriu, bet sėklų neradau dar unsure.gif

Klausimas, kur ieškojai? Nes šiaip jų sėklų tai daug mačiau. Nebent kažkokios ypatingos rušies ieškai.

Netgi lobelijų daigelių Senukuose Vilniuje jau yra.
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 12:58)
Klausimas, kur ieškojai? Nes šiaip jų sėklų tai daug mačiau. Nebent kažkokios ypatingos rušies ieškai.

Netgi lobelijų daigelių Senukuose Vilniuje jau yra.

Senukuose žiūrėjau... matyt pražiūrėjau smile.gif nieko, važiuosiu savaitgalį ten vistiek, rasiu matyt thumbup.gif
Atsakyti
Lobelijų pilna "Žalia stotelė", mačiau "Senukuose". Ir jeigu gerai pamenu "Maximoje" taip pat. g.gif:
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 18, 13:11)
Lobelijų pilna "Žalia stotelė", mačiau "Senukuose".  Ir jeigu gerai pamenu "Maximoje" taip pat. g.gif:
O ta "Žalia stotelė" tai kur ji? Vilniuje?

rasiu reiškias aš jų thumbup.gif noriu mėėėėlyyynos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 13:46)
Butent. O jeigu dar ir sudygs šiek tiek daugiau ir sėkmingiau nei pernai, tai iš vis džiaugsmas bus  thumbup.gif

thumbup.gif Tik apie tai ir tesvajoju.

QUOTE(*elfė* @ 2009 02 18, 14:18)
O ta "Žalia stotelė" tai kur ji? Vilniuje?

rasiu reiškias aš jų thumbup.gif noriu mėėėėlyyynos wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Žalių sotelių yra pilnas Vilnius.

Šitose parduotuvėse tikrai rasi, nes jos internete reklamuoja ką turi:
VILNIUJE: H. Manto g. 3, tel. 2731274, parduotuvė „Žaliasis centras", J. Kubiliaus g. 21, tel. 2760793, Smėlio g. 8, tel. 2340278, Pylimo g. 58/1, tel. 2124879, Šeškinės 32, tel. 2305629
http://www.seklos.lt/index.php?id=663
http://www.seklos.lt/index.php?id=664
Atsakyti