Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

Sveikutes, pas mane irgi jau vsdygusiu daug, ir dar truputuka seklyciu nusipirkau, tai reikes pasisodinti, tik va pagal kalendoriu siandien netinkama diena.
Atsakyti
QUOTE(Itani @ 2009 02 05, 23:50)
Oi,tai turėsi išmest  rolleyes.gif  Jos baisiai greitai auga.
O dėl našlaičių ir man įdomu,norėčiau šiemet pasisėt.

nu jauciu kadtu teisi, nes jos jau 5c pas man , ka reiks daryt tai nzn

o siaip jau kad issikale pas man daigu net ir pomidorai sudygo tokie kruminiai kur ant langu auginami
Atsakyti
mergaites iskilo klausimukas, kada pradedat pikiuot petunijas? pirmi metai seju tai neturiu patirties jokios...
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2009 02 12, 17:15)
mergaites iskilo klausimukas, kada pradedat pikiuot petunijas? pirmi metai seju tai neturiu patirties jokios...

Mazdaug po menesio kai isdygsta, na bent jau as taip pikavau, ziurek, kad jau butu truputuka ugtelejusios, kai galesi sugraibyti ka pikuoti.
Atsakyti
as tai sejau po viena seklyte doh.gif tai del retinimo ilgai galvos sukt nereikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 12, 19:02)
kad jau butu truputuka ugtelejusios, kai galesi sugraibyti ka pikuoti.

QUOTE(ciosyte @ 2009 02 12, 20:11)
as tai sejau po viena seklyte  doh.gif  biggrin.gif

Aš tai sėte prisėjau, tai turėsiu ką veikt lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 02 11, 22:34)
žiūriu gėlytes augini...kokios visos gražios...pasiilgau to laiko kai gėlytės žydi...

Papildyta:
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 11, 23:46)
Isdykele,
Paziurejau albumiuka, o jau grozis gelyciu. wub.gif I skur tiek ziedu. Nepakartojama.

Ačiū, mergaitės už pagyrimus blush2.gif aciuks.gif Tai mano hobi ir verslas.
Papildyta:
QUOTE(goya @ 2009 02 12, 20:04)
Aš tai sėte prisėjau, tai turėsiu ką veikt  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Oooo, tai rimtas darbelis laukia mirksiukas.gif Tik jeigu labai tankiai pavyko pasėti, tai daigeliai bus pastypę truputį. Reikės anksčiau išpikuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 12 vasario 2009 - 20:36
Isdykele,

Gal gali pasidalinti patirtimi ir atskleisti kai kuriuos faktus. Ar tikrai reikia laistyti su Penenergetiku, ir kokia trasas naudoji? Na aisku, jeigu gali...
Atsakyti
na sendiena davolna jau kaip tapke smile.gif paskutines petunijos issikale smile.gif pirkau , mokejau apie 20lt tokios grazios ruzavos su balta maisytos, tad labai bijojau kad neisdygs smile.gif tikiuosi pavyks iki ziedu uzsiaugint smile.gif

o siaip lobeliju visokiu tiesiog i lovi prisejau.tai jos man kai visos sudygs, tai ir varyt su pincetu?Kaip tie lobeliju krumeliai auga?pvz is vieno ugliuko kiek sakuciu zydinciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milde: 13 vasario 2009 - 09:14
QUOTE(Milde @ 2009 02 13, 09:13)
o siaip lobeliju visokiu tiesiog i lovi prisejau.tai jos man kai visos sudygs, tai ir varyt su pincetu?Kaip tie lobeliju krumeliai auga?pvz is vieno ugliuko kiek sakuciu zydinciu?

Lobelijas reikėtų pikiuoti ne po vieną daigelį, o po 4-5, tai ir lengviau, ir paskui gražesni kupstai auga
Atsakyti
kokie pirmieji zingsniai pradedant auginti petunijas
Atsakyti
Labukas ,gal kas pasakysit daiginu pasetas petunijas ir cili pipirus vonios kambaryje ,laikau ant grindu o jos sildomos ,ar gerai augaliukams ,nes kazkas kalasi lyg pastype g.gif
Atsakyti