Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

QUOTE(rokoko @ 2009 02 08, 15:54)
Kv.Pelezirnis pora metu stulpu ''saugojo'' iejima i darza pas mane, tiesiai pries langus.
Pernai viena NA temos forumiete bande auginti juos lovelyje prie terasos - sake skystoki isejo..
Bet visaip gi nutinka, kad tik augtu ir bujotu, FleurDeLis  4u.gif
[attachmentid=169508]

[attachmentid=169509]

Koks grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O gal tada sėti vietoj pelėžirnių išbandytasias ipomėjas g.gif Bet jau toks grožis - negaliu atsižiūrėti į Tavuosius pelėžirnius...
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 08, 19:52)
Koks grožis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

O gal tada sėti vietoj pelėžirnių išbandytasias ipomėjas  g.gif Bet jau toks grožis - negaliu atsižiūrėti į Tavuosius pelėžirnius...

aciu mergaites 4u.gif

FleurDeLis,
negaliu patart g.gif ... pelezirniai tai dirvoj aisku augo, ten ant remo tas stulpas.
o stai ipomejos man visiskai neaugo... blush2.gif

''maskuotei'' tai geriau ipomejos, nes ju lapija stambi.
siuo atzvilgiu pelezirniai ne kas... jie tokie.... na, tiesiog sulipe viens i kita, toki bruzgyna... kaip ir tie valgomi zirniai - lygiai taip pat.
nebeauginu ju [pelez] keleta metu jau, bet pernai pasisejau daugiameciu zirneliu thumbup.gif ciklameno sp.ziedeliais, tik veliau zydi,rudeniop.ir lapija ne toks bruzgynas raizgalynas.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 02 09, 01:11)
aciu mergaites 4u.gif

FleurDeLis,
negaliu patart g.gif ... pelezirniai tai dirvoj aisku augo, ten ant remo tas stulpas.
o stai ipomejos man visiskai neaugo... blush2.gif

''maskuotei'' tai geriau ipomejos,  nes ju lapija stambi.
siuo atzvilgiu pelezirniai ne kas... jie tokie.... na, tiesiog sulipe viens i kita, toki bruzgyna... kaip ir tie valgomi zirniai - lygiai taip pat.
nebeauginu ju [pelez] keleta metu jau, bet pernai pasisejau daugiameciu zirneliu thumbup.gif ciklameno sp.ziedeliais, tik veliau zydi,rudeniop.ir lapija ne toks bruzgynas raizgalynas.

Jo, čia tai argumentas. Galutinai įtikinai - reikės susirasti pernykštes ipomėjų sėklas. Sąžalynas pelėžirnių tikrai kūtvėliškai gali atrodyti biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės...nu pradėjo mano surfinijos dygti bet tokios kaip sakant išstypusios gal per karsta pas mane...o gal jos tokios buna...kotelis ilgas ilgas g.gif
Atsakyti
Kokios firmos seklas pirkai? As pernai 2 turejau, tai vienos firmos visai nesudygo. Buvau pati prisirinkus seklu, bet irgi nei viena nesudygo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2009 02 11, 13:11)
Kokios firmos seklas pirkai? As pernai 2 turejau, tai vienos firmos visai nesudygo. Buvau pati prisirinkus seklu, bet irgi nei viena nesudygo g.gif

aš savu pasidariau nes nežinau kiek pirkdavau tiek nieko nesudygdavo...tai pernai kova prisipirkau 30 daigiuku po lita nedideliu kai reikėjo skabyti nuskabydavau ir ta vis kišdavau i žeme...tai turėjau po to visa 60 biggrin.gif visas kiemas buvi užkištas gėlėm...tai rudeni prisirinkau sėklu...ir dabar nežinau kas cia gausis nes pirma kart is savu sėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 02 11, 10:21)
sveikutės...nu pradėjo mano surfinijos dygti bet tokios kaip sakant išstypusios gal per karsta pas mane...o gal jos tokios buna...kotelis ilgas ilgas g.gif

tai gal mazai jom sviesos, kad istyso? g.gif manosios irgi pagaliau jau sudygo.. bet kolkas mazytes ir lyg grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciosyte @ 2009 02 11, 22:24)
tai gal mazai jom sviesos, kad istyso?  g.gif  manosios irgi pagaliau jau sudygo.. bet kolkas mazytes ir lyg grazios  thumbup.gif

nu kad rodos netruksta sviesos...ant palangės padėjus bet itariu per karšta...pas mane buna 23 laipsnei o dar radiatorius netoli...nu ziurėsiu jei ka reiks vieta pakeist...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 02 11, 21:33)
nu kad rodos netruksta sviesos...ant palangės padėjus bet itariu per karšta...pas mane buna 23 laipsnei o dar radiatorius netoli...nu ziurėsiu jei ka reiks vieta pakeist...

Stypsta tada, kai trūksta šviesos.
Papildyta:
QUOTE(daliuk @ 2009 02 11, 12:15)
tai rudeni prisirinkau sėklu...ir dabar nežinau kas cia gausis nes pirma kart is savu sėjau g.gif

gali būti panašios, bet nebūtinai tokios iš kokių rinktos sėklos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 11, 23:41)
Stypsta tada, kai trūksta šviesos.
Papildyta:

gali būti panašios, bet nebūtinai tokios iš kokių rinktos sėklos  mirksiukas.gif

nu svarbu butu grazios...o dėl sviesos gali buti...nu gal kaip nors isauginsiu...žiūriu gėlytes augini...kokios visos gražios...pasiilgau to laiko kai gėlytės žydi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 11 vasario 2009 - 22:37
Isdykele,
Paziurejau albumiuka, o jau grozis gelyciu. wub.gif I skur tiek ziedu. Nepakartojama.
Atsakyti
mano irgi daigeliai jau issikale, tokie liuani ilgi koteliai, ziuresim kaip cia bus, papaugs turesim kuo pasigirti visos, o as pirkau seklytes paprastas is Nojaus seklu, blakonines petinijas, ziuresim ks cia is to iseis ax.gif
Atsakyti