Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

Aš petūnijas pasėjau jau vakar ax.gif
Parduotuvėje nusipirkau svyrančių, o kitos sėklos pačios surinktos pernai mamos gėlyne. smile.gif Žiūrėsim kas bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 01 27, 08:38)
Ačiū rokoko smile.gif  kai pamačiau tai žinau, tik pavadinimo nežinojai, petunijos tikrai l. yra lepios, bet kad turiu net 3 pakelius sėklyčių tai sėsiu ir bandysiu dar kitokių įmaišyti, kad po lietaus atrodytu geriau mirksiukas.gif

surfinijos berods atsparesnes lietui 4u.gif

QUOTE(Milde @ 2009 01 27, 13:45)
zinau kad lobelijos smile.gif lausiu apskritai kaaip atrodo bekopos smile.gif

Bakopos:

user posted image
cia dar nedideles, uzpernai nutyso man nuo to krepsiuko metra zemyn wub.gif , nukabinau tik po Veliniu thumbup.gif
Gerai auga pevesyje [geriau joms nevisiska saulekaita, kaip ir begonijoms]
Buna ne tik baltos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 27 sausio 2009 - 15:46
thumbup.gif BAKOPOS pernai pas anytą irgi iki šalnų žydėjo, reiks ir šiemet nusipirkti jų
Bet sėsiu ir petunijų, o surfinų pirksiu jau daigus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 27 sausio 2009 - 16:32
QUOTE(goya @ 2009 01 27, 15:52)
Aš petūnijas pasėjau jau vakar  ax.gif
Parduotuvėje nusipirkau svyrančių, o kitos sėklos pačios surinktos pernai mamos gėlyne.  smile.gif  Žiūrėsim kas bus  bigsmile.gif

taip anksti.... blink.gif bigsmile.gif . oho bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi jau neuzilgo sesiu, siandien jau maisus zemiu nusipirkau ir laukiu stelazu, nes ant palangiu nelabai ka pas mane uzauginsi. O daiginsiu daug ka, bandau pirma karta begonijas(ledinukes) is selu, sako jos sunkiai dygsta tai eksperimentuoju, Tunbergijos, spriges, verbenos, lobelijos, petunijos, surfinijos, pelargonijas bandysiu pasivogti is anytos ir t/t ir pan.
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 27, 20:34)
As irgi jau neuzilgo sesiu, siandien jau maisus zemiu nusipirkau ir laukiu stelazu, nes ant palangiu nelabai ka pas mane uzauginsi. O daiginsiu daug ka, bandau pirma karta begonijas(ledinukes) is selu, sako jos sunkiai dygsta tai eksperimentuoju, Tunbergijos, spriges, verbenos, lobelijos, petunijos, surfinijos, pelargonijas bandysiu pasivogti is anytos ir t/t ir pan.

Ledinukes tai jau labai laikas sėti (jos sėjamos pabaigoj gruodžio - pradžioj sausio). Dar ir diascijos gražiai atrodo ir visai nelepios, tik reikėtų ne sėklomis sėti, o pirkti daigus.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 01 27, 22:30)
Ledinukes tai jau labai laikas sėti (jos sėjamos pabaigoj gruodžio - pradžioj sausio). Dar ir diascijos gražiai atrodo ir visai nelepios, tik reikėtų ne sėklomis sėti, o pirkti daigus.

As sejau diasctijas ziuresim kas iseis, nes viena jau isdygo mirksiukas.gif bigsmile.gif Kaip smagu :rolleyes:Del ledinukiu zinau, ad jau laikas seti, pasetos pries 1.5 sav, bet dar neisdygo g.gif Ziuresim kas cia bus. Petunijos dar nesetos, bet jau neuzilgo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistejukas: 27 sausio 2009 - 23:38
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 27, 21:34)

Oi, kaip smagu, kai turite tiek vietos thumbup.gif , o aš tik pora palangių verysad.gif , bet jei būtų vietos ir mano valia, tai ax.gif ...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goya: 28 sausio 2009 - 11:29
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 27, 20:34)
O daiginsiu daug ka,

karta [gelininkavimo pradzioj] ir as kad uzsisejau doh.gif kiek darbelio
paskui pamaciau, kad verta geriau kai ka pirkti daigelius.

QUOTE(išdykėlė @ 2009 01 27, 21:30)
Dar ir diascijos gražiai atrodo ir visai nelepios, tik reikėtų ne sėklomis sėti, o pirkti daigus.

g.gif mat kaip... as pernai diascijas sejau jas kovo vidury, na tai taip sunkai man jos augo, tokie trapus tie daigeliai... pasilikau gale tik viena vazoniuka del sventos ramybes pabaigti ta eksperimenta... patiko labai del geros isvaizdos bet kokiu oru.
dabar zinosiu, kad geriau pirkt daigelius.
idomu, ar joms reikia daug saules? ar augtu pavesyje - daliniame, stipriame? [is to vieno vazonelio ziniu negavau blush2.gif ]
Atsakyti
as irgi jau siandien prisisejau petuniju svyranciu ir kruminiu pilnaviduriu, paveluotai siek tiek, bet ir ledinuku pasisejau, svyranciu begoniju, gvazdikeliu ir dar kalniniu puseliu radau seklu pirkt tai ir tu nusipirkau lotuliukas.gif ziuresiu kas gausis, nes pirma kart sejau.. siaip visada daigelius pirkdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 28, 14:16)
karta [gelininkavimo pradzioj] ir as kad uzsisejau doh.gif kiek darbelio
paskui pamaciau, kad verta geriau kai ka pirkti daigelius.
g.gif mat kaip... as pernai diascijas sejau jas kovo vidury, na tai taip sunkai man jos augo, tokie trapus tie daigeliai... pasilikau gale tik viena vazoniuka del sventos ramybes pabaigti ta eksperimenta... patiko labai del geros isvaizdos bet kokiu oru.
dabar zinosiu, kad geriau pirkt daigelius.
idomu, ar joms reikia daug saules? ar augtu pavesyje - daliniame, stipriame? [is to vieno vazonelio ziniu negavau blush2.gif ]

As praeitais metas sejau petunijas ir pirkau sodinukais, tai panasus rezutatas buvo. Graziai isdygo ir pan. O kadangi laiko kaip ir turiu kartais, tai labai jau norisi nagus sukisti i zeme. Vyrelis mano jau ir pats sake, kad eiciau ka nors pasiseciau, nes kiekviena diena po n kartu vis perziuriu seklas, ka ir kada reikia seti, nors atrodo, kad mintinai tureciau zinotiv lotuliukas.gif

Vietos irgi sociai.
P.s. Zinau, kad dabelio daug, bet uz tat kaip malonu zinoti, kad tu pats toki grozi uzsiauginai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciosyte @ 2009 01 28, 19:06)
as irgi jau siandien prisisejau petuniju svyranciu ir kruminiu pilnaviduriu, paveluotai siek tiek, bet ir ledinuku pasisejau, svyranciu begoniju, gvazdikeliu ir dar kalniniu puseliu radau seklu pirkt tai ir tu nusipirkau  lotuliukas.gif  ziuresiu kas gausis, nes pirma kart sejau.. siaip visada daigelius pirkdavau  smile.gif

Petunijoms, o tuo labiau gvazdikėliams dar truputį ankstoka. Gali išstybti daigeliai. Gvazdikėliai (jeigu čia apie tagetes kalbama) tai ir taip gana greitai pražįsta. Juos galima sėti ir kovo pirmomis dienomis.
Atsakyti