Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

QUOTE(*Daivulyte* @ 2008 07 15, 11:42)
Tai kaip man dabar joms pagelbėti, kuo purkšti?

As purskiau fungicidu "Topas" ax.gif pakako vieno karto thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pagalba,pagaliau prazydo mano lapai:)))),padejo trasos geliu prazydinimui
Atsakyti
Sveiki ant mano petuniju atsirado kažkokios aguonos formu gabaliukai gal biski tik mazesni ir jus daug cia gerai ar blogai nelabai zinau ir ka reiktu daryt is skubiau nes viena petunija mazai be skleidzia ziedu o kita tai kolkas puikiai dekui labai bus smile.gif
Atsakyti
aš , žinokit, nutariau, kad daugiau tų petunijų pati neauginsiu, bet kai pražydo, tai gal visai ir nieko, nors, ko gero nusipirkus, būtų paprasčiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donataslt @ 2008 07 29, 18:41)
Sveiki ant mano petuniju atsirado kažkokios aguonos formu gabaliukai gal biski tik mazesni ir jus daug cia gerai ar  blogai nelabai zinau ir ka reiktu daryt is skubiau nes viena petunija mazai be skleidzia ziedu o kita tai kolkas puikiai dekui labai bus smile.gif

Kaip supratau iš aprašymo, tai išbyrėję petunijų sėklos. Kai peržydi žiedas, nuskink jį su koteliu irsėklų nebus. Tikrai augalai, nokindami sėklas, ima prasčiau žydėti.
Atsakyti
Mano groziai jau nuzydejo ir sudziuvo, tai reikia juos likviduoti, nes atrodo tai tikrai nekai, bet niekaip neprisiruosiu.
Gal kas galit pasakyti ar imanoma iskrapscius subrandintas seklytes jas panaudoti kitam sezonui?
Ka darote su tomis zememis isrove nuzydejusias geles?
Atsakyti
Ar jau sdinate gelytes siu metu sezoniu g.gif:
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 19, 00:26)
Ar jau sdinate gelytes siu metu sezoniu g.gif:

dar ankstoka mirksiukas.gif manau .... Bet jau sėklom apsirūpinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 01 19, 16:39)
jo jo, ludisia discolor atrodo. Arba vadinamosios deimantines orchidejos. Auga zemeje, ziedai nieko gero, uz tai lapai grazus.
Turiu tokiu vazona didziausia prisiauginusi, bet kad jos dabar man puti sumane, tai supykau ir galvoju, gelbeti cia jas, ar tegul pacios kapstosi... g.gif
Kaina nedidele - iki 20 Lt man atrodo. Bet siaip jos labai lengvai dauginasi, uztenka ikisti nukirpta stieba i zeme ir isisaknija jos.

Aš visą balkoną buvau petunijom apsisodinusi. Tačiau vienu metu visi loveliai nusprendė susirgti miltlige man atrodo, tai dabar ir galvoju, ar šiemet man su jomis vargti. Gal ieškoti atsparesnių gėlių? Nes šitie fungicidai nupurškinėjimui žmogui nenksmingi.
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2009 01 19, 11:25)
dar ankstoka  mirksiukas.gif  manau .... Bet jau sėklom apsirūpinom  biggrin.gif

Na jo kaip ir ankstoka, nes an pakuotes parasyta sti II-III menesiais, bet va kad siemet as sejau vasario 08 diena ir man jos pakankamai ilgai augo, kai visur jau zydejo, pas mane dar ne. TAi galvoju gal siemet anksciau pasodinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 19, 16:10)
Na jo kaip ir ankstoka, nes an pakuotes parasyta sti II-III menesiais, bet va kad siemet as sejau vasario 08 diena ir man jos pakankamai ilgai augo, kai visur jau zydejo, pas mane dar ne. TAi galvoju gal siemet anksciau pasodinti  g.gif

as irgi jau apsirupinau seklom, bet sesiu vasario pradzioj.
O kaip jus sejat?As bandysiu i tas tabltes, o poto persodint.
Praeitais metais augliuku buvau prisipirkus ir labai dziaugiausi kai prazydejo ir visai gausiai smile.gif Siais metais norisi ivairesniu spalvu smile.gif
Atsakyti
As tai bandysiu kiekviena atskirai seti, nes man nelabai sekasi issipikuti po to.
Atsakyti