Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

ak, grazi gele, tik is seklu nemeginau niekad augint, turguj jau zydinciu nusiperkam blush2.gif
Atsakyti
kur Vilniuj nusipirkt mazu petuniju sodinuku???
nes kiek maciau pirkt, tai jau gana dideles pardavineja unsure.gif
Atsakyti
kur Vilniuj nusipirkt mazu petuniju sodinuku???
nes kiek maciau pirkt, tai jau gana dideles pardavineja

Mačiau Senukuose smile.gif
Atsakyti
Sveikos gelininkes,gal kas galetu man atsakyti ,kas nutiko mano pacios isaugintoms petunijoms?dviejuose dideliuose vazonuose lauke jos keroja ir bujoja ,bet vien tik lapai,o ziedelio ne vieno ir nematau,kad megztusi.ka padariau negerai?
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2008 06 22, 19:40)
Sveikos gelininkes,gal kas galetu man atsakyti ,kas nutiko mano pacios isaugintoms petunijoms?dviejuose dideliuose vazonuose lauke jos keroja ir bujoja ,bet vien tik lapai,o ziedelio ne vieno ir nematau,kad megztusi.ka padariau negerai?

Gal netinkamom trąšom tręši? Aš griežtai tręšiu surfinijom- petunijom skirtom, tai kiekvienais metais iš proto eina.Tik neklausykit tų, kurie sako, kad "tos trąšos tinka visoms gėlėms, jos lb geros" schmoll.gif , Senukuose pardavinėja palyginti pigias, iki 4 lt.
Atsakyti
auginu stai tokia petunija mirksiukas.gif . tik fotikas neperduoda tikrosios spalvos doh.gif . ji realiai violetine, o juosteles geltonos wub.gif

user posted image
Atsakyti
trasas tikrai naudoju tas stebuklingas kur viskam tinka,tai jos pas mane is proto eina i lapus:),reikia susitvarkyti trasu klausima,paziuresiu kas bus:)
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 06 23, 08:50)
Gal netinkamom trąšom tręši? Aš griežtai tręšiu surfinijom- petunijom skirtom, tai kiekvienais metais iš proto eina.Tik neklausykit tų, kurie sako, kad "tos trąšos tinka visoms gėlėms, jos lb geros" schmoll.gif , Senukuose pardavinėja palyginti pigias, iki 4 lt.

Man dar nepasitaike, kad labai jau trasos netiktu g.gif O tresiu kartais kuo turiu, net kambarines geles kartais palaistau su trasomis darzovems, nu nieko kol kas neatsitiko ax.gif .Petunijoms pirkau siemet, paskui zydincioms gelems, dabar su salietra paliejau ir nieko cool.gif Tik vejos niekaip nesiseka sutvarkyti doh.gif nors trasas perku vejai skirtas, turbut reiks pirkti bile ka bigsmile.gif Siaip graziai siemet zydi mano petunijos, raudonos, melynos, baltos tik vaizdas kazkoks neryskus, nelabai matosi ir po lietaus tai suplaktos truputi.
user posted image
Atsakyti
grazus tas tavo vaizdas,net labai grazus,manasis kur kas kuklesnis ir tai dziaugiuosi:)
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2008 06 23, 13:49)
grazus tas tavo vaizdas,net labai grazus,manasis kur kas kuklesnis ir tai dziaugiuosi:)

Aciu, bet daug dar iki to vaizdo reikia lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Srove, labai gražus tavo kadagys. Kokiom trąšom tręši? mūsų šiemet pasodintas, tręšiau spygliuočiam skirtom tr., bet kažko gelsta mažosios šakelės. Čia Meyjer veislė, taip? Turiu dar ir mažiuką apvalų, Blue Star, lyg ir...
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 06 23, 15:54)
Srove, labai gražus tavo kadagys. Kokiom trąšom tręši? mūsų šiemet pasodintas, tręšiau spygliuočiam skirtom tr., bet kažko gelsta mažosios šakelės. Čia Meyjer veislė, taip? Turiu dar ir mažiuką apvalų, Blue Star, lyg ir...

Labai siemet atsigavo jis, nes buvo pavesi beveik, o po ''perestroikos'', kai pasviete saulute labai suzaliavo, nors sako, kad gali pavesi augti, ale manau, kad ne taip, kaip sauleje.Labai megsta vandeni ir dar daugiau trasas, kai pilu ant geliu, tai neaplenkiu ir krumu ir neziuriu labai kam tos trasos skirtos.Bet pastebejau viena dalyka, kas liecia trasas, kad geriausiai atgaivina ir sodrina augalus trasos, skirtos zydincioms gelems.As perku skystas ir pilu, kiek negaila i savaite apie du kart. 4u.gif
Atsakyti