Surfinijų užtenka po vieną, o petunijų galima kelis - priklauso nuo to, kokio dydžio krepšelis.
oho prisikaiciau as cia kokios jau jusu petunijos uzaugusios, o mano dar tik po antra lapeli bando leisti, o taip norisi gad greiciau zydetu.
Labukas. As jau pries pora savaiciu pasisodinau mazus petuniju sodinukus, bet man jos kazkaip nenori augti: vysta lapeliai (nors tikrai neperlaistau). Ka reiktu daryt?
QUOTE(linuoskytej @ 2008 04 01, 15:55)
As jau pries pora savaiciu pasisodinau mazus petuniju sodinukus, bet man jos kazkaip nenori augti: vysta lapeliai (nors tikrai neperlaistau). Ka reiktu daryt?
Nematant augalo ir nežinant kokiose sąlygose jis auga , labai sunku atsakyti.
Gal dieną juos kepina saulė, gal gauna skersvėjo Bet per pora savaičių turėjo jau užsigrūdinti...
na mano jau net zydi sodinukai. as jas jau skabiau, prileido is sonu, ziedu. pirkau gal pries 3 sav.
Jūs, tikriausiai, kalbat apie surfinijas, o ne apie petunijas
QUOTE(mamkaa @ 2008 04 01, 13:07)
oho prisikaiciau as cia kokios jau jusu petunijos uzaugusios, o mano dar tik po antra lapeli bando leisti, o taip norisi gad greiciau zydetu.
labas,bandyk patresti,nestipriom trasom,as savo daigelius i savaite karta patreciu,nezinau ar gerai,bet jos tiesiog bujoja
kokios firmos ir kokiom trasom tesete?
,man labai keista,as nupirkau du pakelius skirtingu petuniju,tai ka,vienas pakelis islindo,o antras nei vieno(abudu buvo apvolioti trasom)Ir galit paaiskint kada apkirpinet reikia?ir kokiom trasom geriau palaistyt,nes as laistau zidinciom gelem.
ir as laistau zydinciom gelem trasomis,ir joms labai patinka,o del firmos tai nezinau nupirkau man ikandama kaina ir tiek,neziurejau i firma
QUOTE(rika3 @ 2008 03 31, 13:39)
man iskilo tos klausimas,o po kiek daigeliu reikia sodinti i krepseli? pirma kart as jas auginu
aš su šiomis gėlytėmis naujokė,bet skaičiau kad po kokias tris apie 20cm skersmens vazone.O kaip pasakys augintojos .
Ir domina kada jas reikia pradėti tręšti?Ir kokiomis trąšomis,ar žydinčiom gėlėm,ar geriau būtent surfinijų ,petunijų trąšomis.