O mano svyrančios pelargonijos pilnos žiedų. Aplamai, kažkaip visos gėlės dar žydi, nors naktys jau ir šaltos. Surfinijos iš toliau dar gražiai atrodo, o kai prieini arti - lapai jau runda.
Nieko tokio Jau ruduo. Tuoj visų baigs žydėti (paguodžiau? ) O gal net ir įdomiau, kai pasikeičia augalai - vienaip atrodo aplinka pavasarį, kitaip vasarą, dar kitaip rudenį.
Mano surfinijos kurios sodintos labai anksti, tai jau baigia žydėti, o tos, kurios sodintos vasarą - žydi puikiausiai.
Nieko tokio Jau ruduo. Tuoj visų baigs žydėti (paguodžiau? ) O gal net ir įdomiau, kai pasikeičia augalai - vienaip atrodo aplinka pavasarį, kitaip vasarą, dar kitaip rudenį.
Mano surfinijos kurios sodintos labai anksti, tai jau baigia žydėti, o tos, kurios sodintos vasarą - žydi puikiausiai.
Na aš jau pasisėjau petunjas prieš savaitėlė. Sėjau į daigyklą-šiltnamį, sėklytės Agrofirmos tos iš "buteliuko". Apžiūrėjau dar vakar ir jau pamačiau, kad mano sėklos jau sudygusios. Kaip sekasi kitoms mergaitėms sėti? Ar dar nesėjat?