Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

QUOTE(Lietuva @ 2007 09 10, 18:37)
Mano petunija irgi dar laikosi, žydi, o va kitam balkone pelargonijos, tai jau tik lapai žaliuoja, žieai nukrito, nežydi jau.

Na, juk jau ruduo, salta, tai ir baigia visi groziai zydeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 09 10, 17:37)
Mano petunija irgi dar laikosi, žydi, o va kitam balkone pelargonijos, tai jau tik lapai žaliuoja, žieai nukrito, nežydi jau.

O mano svyrančios pelargonijos pilnos žiedų. Aplamai, kažkaip visos gėlės dar žydi, nors naktys jau ir šaltos. Surfinijos iš toliau dar gražiai atrodo, o kai prieini arti - lapai jau runda. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 10 rugsėjo 2007 - 21:13
Mano gėlytėse apsigyveno skėrys, ir jis jas valgo..Visi žiedukai nugraušti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 09 14, 10:16)
Mano gėlytėse apsigyveno skėrys, ir jis jas valgo..Visi žiedukai nugraušti  cray.gif

tai bandyk kaip nors ji sunaikint
Atsakyti
mano petunijos tai jau visos komposte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 17, 11:45)
mano petunijos tai jau visos komposte verysad.gif

o mano dar žydi ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 09 17, 11:50)
o mano dar žydi ax.gif  mirksiukas.gif

maniskes tai buvo padziuvusios kol manes nebuvo tai niekas nelaiste, tai nuo to laiko ir nykti pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 17, 10:51)
maniskes tai buvo padziuvusios kol manes nebuvo tai niekas nelaiste, tai nuo to laiko ir nykti pradejo doh.gif

Nieko tokio irnesakyk.gif Jau ruduo. Tuoj visų baigs žydėti (paguodžiau? rolleyes.gif ) O gal net ir įdomiau, kai pasikeičia augalai - vienaip atrodo aplinka pavasarį, kitaip vasarą, dar kitaip rudenį.
Mano surfinijos kurios sodintos labai anksti, tai jau baigia žydėti, o tos, kurios sodintos vasarą - žydi puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 09 17, 22:00)
Nieko tokio  irnesakyk.gif Jau ruduo. Tuoj visų baigs žydėti (paguodžiau?  rolleyes.gif ) O gal net ir įdomiau, kai pasikeičia augalai - vienaip atrodo aplinka pavasarį, kitaip vasarą, dar kitaip rudenį.
Mano surfinijos kurios sodintos labai anksti, tai jau baigia žydėti, o tos, kurios sodintos vasarą - žydi puikiausiai.

aha, jau ramiau tongue.gif
o siaip kolkas dar dziaugiuosi palergonijom ax.gif
Atsakyti
Mano surfinijos šiemet žydi gražiai kaip niekad anksčiau. Kitais metais vis miltligė užpuldavo verysad.gif Fotografavau šiandien: surfinijos
Atsakyti
Na aš jau pasisėjau petunjas prieš savaitėlė. Sėjau į daigyklą-šiltnamį, sėklytės Agrofirmos tos iš "buteliuko". Apžiūrėjau dar vakar ir jau pamačiau, kad mano sėklos jau sudygusios. thumbup.gif Kaip sekasi kitoms mergaitėms sėti? Ar dar nesėjat?
Atsakyti
sveikutes,
as taip pat pries savaitele prisisejau petuniju, bet kazkodel nenoriai dygsta. isdygo tik du mazi daigeliai. tikiuosiu, kad sudygs 4u.gif
Atsakyti