Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

http://img-fotki.yan...7_9a33472a_-1-L
Atsakyti
Na va, vieną savo petuniją išroviau nes nudžiūvo cray.gif Dabar liko laisvos vietos vidury lovelio..Tai mąstau ką ten įsodinus g.gif Ar galima dar gauti kokių gėlyčių (jau suaugusių)? Kokios labiausiai tiktų?
Atsakyti
Tikrai dar galima. Nueik į turgų ir ten matysi iš ko gali rinktis smile.gif
Atsakyti
Nukeliavau į senukus ir nusipirkau surfiniją mažą smile.gif dabar vėl gražu biggrin.gif
Atsakyti
na pas mane irdi lapai po biski dziusta, bet ziedu tai pilna cool.gif
Atsakyti
Sveikos, auginu surfinijas (hmm.. atskiros temos apie jas neradau..) Sakykit kaip tuos nudziuvusius ziedus nurenkate? Tiesiog nuimate juos ar nuskabote kad tik kotelis lieka. As tai nuskabau, man taip perkant patare, bet dar nemaciau kad kas taip darytu, visos tik nurankioja, tai kaip gi is tiesu geriau?
Atsakyti
Reikia nuskinti kartu su koteliu, nes jei nurinksi tik žiedelius, tai noks sėklos ir surfinija žymiai mažiau žydės. Augalas "gauna informaciją" kad laikas nokinti sėklas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 08 14, 22:02)
Reikia nuskinti kartu su koteliu, nes jei nurinksi tik žiedelius, tai noks sėklos ir surfinija žymiai mažiau žydės. Augalas "gauna informaciją" kad laikas nokinti sėklas.  smile.gif

Aciuz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indere @ 2007 08 14, 11:29)
Sveikos, auginu surfinijas (hmm.. atskiros temos apie jas neradau..) Sakykit kaip tuos nudziuvusius ziedus nurenkate? Tiesiog nuimate juos ar nuskabote kad tik kotelis lieka. As tai nuskabau, man taip perkant patare, bet dar nemaciau kad kas taip darytu, visos tik nurankioja, tai kaip gi is tiesu geriau?

as tai irgi nukarpau su koteliu rolleyes.gif
Atsakyti
Labai grazios jusu gelytes thumbup.gif
Bet pas mus niekada nebuna pilnaviduriu ir didziaziedziu o jos man taip patinka sad.gif
Pas mus tik tokios:
http://public.fotki..../petunijos.html verysad.gif
Mielai nusipirkciau is jusu pilnaviduriu ir didziaziedziu petuniju ar surfiniju (niekaip nesuprantu kuo jos skiriasi) seklu. Tad su pasiulymais prasom i AZ... nes noriu toki grozi kitamet augint ir savo darzelyje bigsmile.gif
Veiksmas Vilniuje....

P.S. skaiciau kad surfinijos dauginasi ne seklomis ,nes ju nebrandina,o auginiais... tai kaip ja issaugot per ziema? vazone kambary augint o pavasari sakeles i zeme susmaigstyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 16 rugpjūčio 2007 - 11:10
sveikos, na pas mane dali petuniju jau uzpuole piltlige sad.gif jau pdziuvusios ir jau nyksta purskiau bet abejoju ar tie priesnuodziai jau ka pades, vis kiekvienais metais sakau na jau tikrai paskutiniai metai kaip jas auginu bet vis neatslaikau ir pavasari ju vel prisiperku, bet tai ka daryti kad ta miltlige nepultu isvis del ko tas gelytes ji puola gal zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 08 16, 22:04)
sveikos, na pas mane dali petuniju jau uzpuole piltlige sad.gif jau pdziuvusios ir jau nyksta purskiau bet abejoju ar tie priesnuodziai jau ka pades, vis kiekvienais metais sakau na jau tikrai paskutiniai metai kaip jas auginu bet vis neatslaikau ir pavasari ju vel prisiperku, bet tai ka daryti kad ta miltlige nepultu isvis del ko tas gelytes ji puola gal zinot?  g.gif

reikia gal dazniau purksti nuo tos zarazos g.gif
Atsakyti