Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

oho, kokis kuklumas, gi gražu ir dar spalvos pereina nuo šviesumo link tamsumo ir jokios čia mišrainės nematau schmoll.gif Gražu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Kerpena, na man kazko tais ji nepasididina, bet siaip tai tikrai ner blogai, visai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ką jūs darote su petunijom, surfinijom, kai jums reikia išvažiuoti pvz. savaitei iš namų ir nelabai yra kam palaistyti?
Bijau, kad kai grįšiu nieko galiu neberasti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 06 29, 11:36)
Ką jūs darote su petunijom, surfinijom, kai jums reikia išvažiuoti pvz. savaitei iš namų ir nelabai yra kam palaistyti?

unsure.gif Taip ir buvo man...ishvaziavom savaitelei ir verysad.gif Sudziuvo viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 29, 15:14)
unsure.gif Taip ir buvo man...ishvaziavom savaitelei ir  verysad.gif Sudziuvo viskas  doh.gif

palaistytų mama, bet susilaužė koją verysad.gif
puseserė su mažu leliukų, tai sunku, jai bus važinėti.
o kitų kažkaip nesinori prašyti...
Atsakyti
Rena, Indre, Kerpena jau petunijų grožis wub.gif wub.gif wub.gif Nežinau kaip maniškės, prašiau vyro, kad laistytų, žadėjo, sakė, dar gyvos, tačiau ir pats po kelių savaičių išvažiuoja, tai iš viso nežinau kaip bus doh.gif doh.gif Gerai lietingam krašte gyvenam, tai nors neperdžiūs lauke.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 06 29, 16:20)
palaistytų mama, bet susilaužė koją  verysad.gif
puseserė su mažu leliukų, tai sunku, jai bus važinėti.
o kitų kažkaip nesinori prašyti...

o gal imanoma istatyti i koki inda ir daugiau h2o pripilti, kad jau taip stipriai nesudziutu g.gif as kitas geles taip statu, kai isvarau sav.
bet petunijos, tai jos megsta vandenuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 06 29, 10:36)

Kažkada skaičiau kambarinėms gėlėms patarimus, tai rašė, kad reikia šalia padėt didesnę talpą su vandeniu, o iš jos kokią virvę iki gėlių vaonėlio nuvesti, tai per tą virvę vanduo pamažu sunksis gėlems ir jos visada bus lengvai grėgnos. tačiau čia gal geriau tinka kai mažiau gėlių. OO gal su orais pasiseks ir nebus labai jau didelių karščių, lietutis palaistys?
Atsakyti
Sveikos, pasigirsiu ir aš savo gėlytėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2007 07 04, 18:00)
Sveikos, pasigirsiu ir aš savo gėlytėmis  ax.gif

na tam lovely, tai thumbup.gif labai fainiai sukomponuota thumbup.gif
Atsakyti
O mano dvi petunijos kažko nuvyto...Žiedukai dar skleidžasi, bet lapeliai visai nukeipę. cry.gif Ir skylės loveliuose yra, kad vanduo ištekėtų, bet gal jom per šlapia buvo (prilijo, kai čai baisusis savaitgalis buvo)? g.gif Nors kitos dvi, tam pačiam lovely kuo puikiausiai laikosi.. g.gif
Atsakyti
Mano tai pat nyksta.. verysad.gif
Gal kas turite daugiau patirties ir galite pasakyti ką daryti?
Pradėjo gelsti lapeliai.. jie po biskuti praranda žalumą, paskui nugelsta ir visai sudžiūna.
Lapeliai gelsta apie petunijos vidurį.
Tai nežinau ar joms per drėgna? kažkur skaičiau kad gali būti neteisingai tręšiama magniu, bet trąšose, kuriomis tręšiu jo iš vis nėra (schultz Plant Food plus 10-15-10)?
Ar čia chlorozė ir reikia geležies?
Net nežinau ka daryti, nes gėlės gelsta ir nyksta, o aš net nežinau nuo ko...
Atsakyti