Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

Nesibaiminkit,kad neuzberta zemem.Juk ju seklos labai mazos.O tu,kuriu seklos mazos-uzberti nereikia.Petunijas reikia pakirpti -virsuneles,kai pasiekia 15cm.Tada neistista,o tankeja.Jokios naudos is vieno stiebo..Balkone dazniau palaikysit-pasivys ir seniau setas.Na,gal kokia savaite zydes ir veliau,bet ziedais spesit pasidziaugti.
Atsakyti
ax.gif Mano petunijos lyg jau pradėjo dygti, o sodinau kovo 31 d., kaip patarėte uždengiau plėvele ir pastačiau šiltai. ax.gif
Atsakyti
mano vijoklines petunijo jau sudygo thumbup.gif O tos trumputes(nezinau kaip jas pavadint blush2.gif ) tai dar tik pradeda.
Atsakyti
pas mane jau zydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2005 04 07, 20:21)
pas mane jau zydi 4u.gif

Kokios spalvos žiedai?
Atsakyti
Oho, o tai kiek laiko jos zydi, o kur tu jas laikai, lauke tai galvoju kad dar visokiu salnu gali uzeiti. g.gif
Atsakyti
maniske irgi zydi jau trecia savaite. Is pradziu po viena zieda skleide, dabar jau 3 biggrin.gif Maniske tamsiai violetine
Atsakyti
Merginos, jau rašiau šią žinutę nuolaidų skyrelyje, bet dar parašysiu ir čia -
savaitgalį "Banginyje" petunijos, surfinijos, begonijos ir kt. balkoninės gėlytės po 0.99 lt. ir 1,59 lt. , labai gražūs daigeliai, įvairiausių spalvų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saregle @ 2005 04 11, 08:31)
Merginos, jau rašiau šią žinutę nuolaidų skyrelyje, bet dar parašysiu ir čia -
savaitgalį "Banginyje" petunijos, surfinijos, begonijos ir kt. balkoninės gėlytės po 0.99 lt. ir 1,59 lt. , labai gražūs daigeliai, įvairiausių spalvų  thumbup.gif

Viskas, spaudžiu gazą šiandien į Banginį! O Banginis Šiaurės miestelyje?
Atsakyti
XMamaX, ar dar radai daigeliu? Taip, banginis Siaures miestely
Atsakyti
Kaip suprantu tas banginis Vilniuje verysad.gif , buciau as vilniete irgi gaza spausciau link jo!! biggrin.gif Gal zinot, kai sudygsta petunijos tada jau reikia nuimti ta plevele, ar ne(as visai pradininke)
Atsakyti
QUOTE(brit @ 2005 04 14, 16:31)
Kaip suprantu tas banginis Vilniuje verysad.gif , buciau as vilniete irgi gaza spausciau link jo!! biggrin.gif  Gal zinot, kai sudygsta petunijos tada jau reikia nuimti ta plevele, ar ne(as visai pradininke)

Jei daigiukai dar maži ir plėvelė jų nespaudžia, gali dar palaikyti. Jei jau remiasi tai geriau nuimk. Daigiukams reikia daug šviesos ir šilumos, tik žiūrėk kad nebūtų per karšta ir žemė neperdžiūtų. Šiap tai petunijos gan gerai auga, kai sudygsta. Vėlai kai paaugs keletas centimetrų (5-7 cm) viršūnėlę galėsi nugnybti, kad jos labiau šakotūsi smile.gif
Na o aš savo petunijas laiku nepaliejau, o gal nedaug buvau paliejus, tai tai keli daigeliai nulinko verysad.gif , nelabai nori atsigauti. Labai gaila. Nes sėklyčių buvo tik po 6, o petunijos l.gražios, pilnavidurės ružava ir violetinė. Man jos labai patinka ir labiau kvepia negu paprastos.
Sėkmės tau auginant rolleyes.gif
Atsakyti