Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

QUOTE(Asio @ 2007 06 13, 15:36)
Jas reikia laistyti velai vakare, ryta isviso laistyti nepatartina, nes jeigu buna karsta, tai geles sunta verysad.gif

nu mane jau biesina tie pardavejai bash.gif
o man liepe laistyti ryte, vakare g.gif

QUOTE(Dilma @ 2007 06 13, 22:02)
Pasigirsiu ir aš šiemetiniais savo petunijų pasiekimais blush2.gif
Tik tos baltos kažkokios labai jau aukštos doh.gif

bet kooooooooooooks groooooooooozis user posted image

o vat tos baltos ir pas mane lb aukstos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 14, 13:32)
bet kooooooooooooks groooooooooozis user posted image

o vat tos baltos ir pas mane lb aukstos g.gif

blush2.gif aciuks.gif

Tai gal tų baltų tokia veislė? Išvarto man jas vėjas visaip, jau tris kartus persodinėjau doh.gif

O laistau aš ir rytais, ir vakarais, kad žemė neperdžiūtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 14 birželio 2007 - 13:59
QUOTE(Dilma @ 2007 06 14, 14:59)
Tai gal tų baltų tokia veislė? Išvarto man jas vėjas visaip, jau tris kartus persodinėjau doh.gif

O laistau aš ir rytais, ir vakarais, kad žemė neperdžiūtų smile.gif

na man sake (kai pirkau), kad tos baltos aukstesnes ir sake kazkodel siais metais isstypo g.gif

doh.gif na va kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 06 13, 23:02)
Pasigirsiu ir aš šiemetiniais savo petunijų pasiekimais blush2.gif
Tik tos baltos kažkokios labai jau aukštos doh.gif

Fantastika. Jei visi tokie balkonai būtų mūsų Lietuvėlei visas pasaulis pavydėtų biggrin.gif
Labai gražu. Aš pati pasikabinus puošmenų (gėlių loveliuose), tai ir į kitus nuolat dairausi, gaila, kad matau tik kur ne kur. o juk tiap gražu.
Dilma šaunuolė - savo rajoną garsini.
O mano vyras grįžta iš darbo ir sako, nu dar mūsų rajone namačiau nieko panašaus į tavo gėlės iškabintas ir virstančias iš lovelių. Ir matau toks patenkintas (nors nelabai ką supranta šiame reikale) ale vis ir jam smagu.
Papildyta:
QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 14, 00:20)
Dilma, kooookios gėlės wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir kaip gausiai gražiai žydi  thumbup.gif
O maniškes šiandien vėl lietus užpuolė  doh.gif  doh.gif Neprinešiosiu aš jų į kambarį, jau kaip bus taip  irnesakyk.gif bus kaip Lietuvos. O dar pati po savaitės išvažiuoju, tai iš viso galvos skausmas kas jas prižiūrės   doh.gif  doh.gif Teks vyrui su laistytuvėliu vakarais bėgioti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai aš ir sakau, jau palikim ramybėj jas. Maniškės beje atsigavo ir labai puikiai toliau bujoja.
Nebent krušos bijau. Jei tokia būtų - nors stovėk su skėčiu virš jų (kaip apsauga prie prezidento). tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2007 06 14, 00:39)
aciuks.gif, stengiamės

Iš kur pas jus tas lietus? Mes jau geras dvi savaites tokio reiškinio nematėm doh.gif

Ups, tik daba pastebėjau, kad ne Lietuvoj lietūs lyja biggrin.gif  blush2.gif

Nu nežinau kaip ne Lietuvoj, bet Vilniuje tai tikrai pila ir dažnai. Štai kad ir vakar vakare mūsų rajone nei lašo, o centre pylė kaip iš kibiro. Vat kaip būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 15 birželio 2007 - 16:07
Šiandien ir mes pagaliau sulaukėm to išsvajoto lietaus biggrin.gif
Čia mano naujokės po lietaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 06 15, 22:10)

gelyte grazi, bet pati nuotrauka labai wub.gif
Mano hobis fotografija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 06 15, 22:10)

as irgi tokias auginu, man ju spalvyte wub.gif

o pas mus nakti, kaip lijo, tiesiog liutis, griaudejo, zaibavo, na zo jau senokai nesu taip girdejusi kad dede perkunas butu supykes blink.gif taip garsiai ir atrode, kad jau pasaulio pabaiga arteja, nemaloniai buvo unsure.gif net nemoku nupasakoti schmoll.gif

o man visas gelytes taip suplake doh.gif kad dabar net nzn ar atsigaus verysad.gif net palergonijos be vaizdo liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 16, 14:36)
as irgi tokias auginu, man ju spalvyte wub.gif

o pas mus nakti, kaip lijo, tiesiog liutis, griaudejo, zaibavo, na zo jau senokai nesu taip girdejusi kad dede perkunas butu supykes blink.gif taip garsiai ir atrode, kad jau pasaulio pabaiga arteja, nemaloniai buvo unsure.gif net nemoku nupasakoti schmoll.gif

o man visas gelytes taip suplake doh.gif kad dabar net nzn ar atsigaus verysad.gif net palergonijos be vaizdo liko doh.gif

Nu nebuvau namie šiandieną per tą baisia liūtį (škvalą) ir lietų su ledukais blink.gif Tai jau radau išplakta savo petunijas, ojojo kaip išplaktas blink.gif .... neatlaikė širdelė ir įsikėliau dar jas į blakoną (nes ir dabar gerokai lyja pas mus).
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 06 16, 22:13)
Nu nebuvau namie šiandieną per tą baisia liūtį (škvalą) ir lietų su  ledukais  blink.gif Tai jau radau išplakta savo petunijas, ojojo kaip išplaktas blink.gif .... neatlaikė širdelė ir įsikėliau dar jas į blakoną (nes ir dabar gerokai lyja pas mus).

o maniske ziuriu vakarop biski atsigavo, o pas mus vel skvalas praejo doh.gif ir vel gelytei amen doh.gif tikiuosi ji vistik atsigaus g.gif
Atsakyti
o vat tos baltos ir pas mane lb aukstos

Mano baltosios irgi labai išsikerojusios ir aukštos g.gif

O kai pamačiau, kad artinasi škvalas, tai gelytes namo parnešiau, nes pas mane net ant žemės padėjus iš jų košė būna.. Tai dabar nenukentėjusios vėl lauke žydi biggrin.gif Gaila neturiu fotiko, tai parodyčiau grožybes savo blush2.gif
Atsakyti
Dažnai užeinu į šią temą, pasigrožėt jūsų gėlytėmis, tik nedrysdavau ax.gif savųjų pademonstruot.
Tik pirmieji metai, kaip iš viso bandžiau kažką užaugint, tai vistiek norisi truputį pasirodyti 4u.gif
http://img.fotki.yan..._ae3_f97006a7_L
http://img.fotki.yan..._ae4_991831c7_L
O čia tai ką tik pasodintas mažas daigelis, tai nespėjo išsikerot smile.gif
http://img.fotki.yan..._ae2_93071989_L
Atsakyti
QUOTE(mamačka @ 2007 06 17, 21:53)
Dažnai užeinu į šią temą, pasigrožėt jūsų gėlytėmis, tik nedrysdavau  ax.gif savųjų pademonstruot.
Tik pirmieji metai, kaip iš viso bandžiau kažką užaugint, tai vistiek norisi truputį pasirodyti 4u.gif
http://img.fotki.yan..._ae3_f97006a7_L
http://img.fotki.yan..._ae4_991831c7_L
O čia tai ką tik pasodintas mažas daigelis, tai nespėjo išsikerot smile.gif
http://img.fotki.yan..._ae2_93071989_L

Labai gražu - ypač gudru - tam vamzdyje gėlytę pasodinti. Originalu. thumbup.gif
Atsakyti