Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

QUOTE(anestute @ 2007 06 11, 16:18)
Rena, labai grazios  bigsmile.gif  pas tave namie vietos dar yra?  lotuliukas.gif

vietos tai sociai bigsmile.gif tongue.gif

QUOTE(Ausma @ 2007 06 11, 16:20)
Kokios Renos petunijos wub.gif Tik kažin joms po ta vynuoge nebus per tamsu, ar tas šešėlis ten tik trumpam g.gif . Nors pas mane šiemet petunijos irgi gražiausios ant šiaurinio lango, kur saulė ne taip kepina.

tai dabar jau seselis uzsimeta, o siaip is pat ryto saule g.gif na ziuresim kaip joms ten seksis augt g.gif juk pirma vasara, tai adaptuojames ax.gif su laiku (ir igytu protu) kazka kitaip darysim rolleyes.gif
Atsakyti
Ausma
nerealus lapukai, tos pelargonijos wub.gif wub.gif
Gal pavadinima zinai siu pelargoniju ax.gif Tas ziedas tai man kaip jau ir nebutinas irnesakyk.gif Ir taip grazu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 11, 23:33)
Ausma
nerealus lapukai, tos pelargonijos  wub.gif  wub.gif 
Gal pavadinima zinai siu pelargoniju  ax.gif Tas ziedas tai man kaip jau ir nebutinas irnesakyk.gif Ir taip grazu  rolleyes.gif

Būtent, žiedų joms net nereikia bigsmile.gif Prieš keletą metų šias pelargonijas pirkau "Jūsų sodui" firmos šiltnamiuose prie Vilniaus. Gal jie ir Kaune turi kokią prekybos aikštelę g.gif . Būtum arčiau, galėčiau pasidalinti kokia atžala. Pavasarį nemažai jų išdalinau. Tikiuosi merginoms prigijo ax.gif .
Atsakyti
Rena, tavo petunijų grožis wub.gif wub.gif wub.gif Ypač pirmoj nuotraukoj, gėlytės baltais kraščiukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 13, 11:17)
Rena,  tavo petunijų grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ypač pirmoj nuotraukoj, gėlytės baltais kraščiukais  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciukas 4u.gif

velnias kaip jos man apvyto vakar vakae doh.gif ryte nepalaisciau tai jau tokios nepatenkintos liko, kag galvas tik nuleido ir susiskleide unsure.gif
tai siandien nuo ryto iki pietu pliaupe lietus, tai ziuriu biski sypsotis pradejo (atsigavo truputi) rolleyes.gif
Atsakyti
O užtat maniškes vakar lietus nukapojo, gal dar ir kruša praėjo, nes žiedai kaip ramunių pasidarė verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 13, 13:55)
O užtat maniškes vakar lietus nukapojo, gal dar ir kruša praėjo, nes žiedai kaip ramunių pasidarė  verysad.gif  verysad.gif

tada tai tikrai nesmagu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 13, 13:55)
O užtat maniškes vakar lietus nukapojo, gal dar ir kruša praėjo, nes žiedai kaip ramunių pasidarė  verysad.gif  verysad.gif

Kadangi didziaja dienos dali bunu namie, tai kaip tik pradeda lyti, nukabinu lovelius ir statau po stogu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 06 13, 13:18)
aciukas 4u.gif

velnias kaip jos man apvyto vakar vakae doh.gif ryte nepalaisciau tai jau tokios nepatenkintos liko, kag galvas tik nuleido ir susiskleide unsure.gif
tai siandien nuo ryto iki pietu pliaupe lietus, tai ziuriu biski sypsotis pradejo (atsigavo truputi) rolleyes.gif

Jas reikia laistyti velai vakare, ryta isviso laistyti nepatartina, nes jeigu buna karsta, tai geles sunta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 13, 14:55)

Mano irgi dabar gražumą lietutis pakoregavo doh.gif , bet ką padarysi, jau neprikilnosiu savo gražuolių (labai jau vešlios pasidarė, didelės), jau pasitikiu gamta, bus grožis natūralus (ne šiltnamio sąlygomis). Tikiuosi nusišypsos saulutė ir jos vėl atsigaus. bigsmile.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš šiemetiniais savo petunijų pasiekimais blush2.gif
Tik tos baltos kažkokios labai jau aukštos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 13 birželio 2007 - 21:03
Dilma, kooookios gėlės wub.gif wub.gif wub.gif Ir kaip gausiai gražiai žydi thumbup.gif
O maniškes šiandien vėl lietus užpuolė doh.gif doh.gif Neprinešiosiu aš jų į kambarį, jau kaip bus taip irnesakyk.gif bus kaip Lietuvos. O dar pati po savaitės išvažiuoju, tai iš viso galvos skausmas kas jas prižiūrės doh.gif doh.gif Teks vyrui su laistytuvėliu vakarais bėgioti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif, stengiamės

Iš kur pas jus tas lietus? Mes jau geras dvi savaites tokio reiškinio nematėm doh.gif

Ups, tik daba pastebėjau, kad ne Lietuvoj lietūs lyja biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 13 birželio 2007 - 22:48