Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

Rodausi ir as savo grozi ax.gif
Atsakyti
Aj aj kokios grazios o cia svyrancios ar krumines? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 06 08, 18:19)
Aj aj kokios grazios o cia svyrancios ar krumines? smile.gif

Rodau ir aš

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 08 birželio 2007 - 19:31
Asio, Lietuva kokios gražios gėlytės jūsų user posted image
Lietuva, kuom laistai savo gėlytes, kad jos tokios tankios ir didelės g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 08, 21:20)
Asio, Lietuva  kokios gražios gėlytės jūsų user posted image
Lietuva, kuom laistai savo gėlytes, kad jos tokios tankios ir didelės  g.gif ?

Cia krumines smukiaziedes ax.gif anyta atnese dovanu viena krumeli is turgaus, tai prisirinkau pati seklu ir prisiauginau tongue.gif laisciau su kemira trasom(raudonom) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 08, 22:20)
Asio, Lietuva  kokios gražios gėlytės jūsų user posted image
Lietuva, kuom laistai savo gėlytes, kad jos tokios tankios ir didelės  g.gif ?

Laistau BIOHUMUS extra Kiekviename laistyme po gaubtelį į 1 l. vandens.
o pirkau tiesiai iš šiltnamių du vazonėlius ir susodinau į viena (apie 60 cm. ) lovelį (vos sutilpo). Bet dabar visada iš ten pirksiu gėles, nes ten jos parduodamos labai geros kokybės ir gana pigiai (1 vazonėlis - 10 litų), tiesa, tada jos tik buvo pradedančios žydėti), bet greitai sukerojo.
Dabar tik vieno bijau -stipraus lietaus, nes jau nebekilnosiu į balkoną, tai bijau, kad neišplaktų.
Kitoje (pietinėje pusėje pasodinus esu svyrančias pelargonijas), bet apie jas jau kitame skyrelyje rašysiu.
Sėkmės visoms (visiems), siųskite savo grožius, tiap norisi pasigėrėti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 09 birželio 2007 - 11:49
Prisižiūrėjau jūsų grožybių. Rodau ir savo kuklius žiedelius. Į foną nekreipkit dėmesio. Statybos. Vyras juokiasi, kad ir ant griuvėsių gėlių prisodinčiau. Pilnavidurės petunijos šiemet aukštokos. Gal vis dėlto reikėjo nuskinti joms viršūnes g.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 06 11, 13:02)
Prisižiūrėjau jūsų grožybių. Rodau ir savo kuklius žiedelius. Į foną nekreipkit dėmesio. Statybos. Vyras juokiasi, kad ir ant griuvėsių gėlių prisodinčiau. Pilnavidurės petunijos šiemet aukštokos. Gal vis dėlto reikėjo nuskinti joms viršūnes g.gif
My Webpage

labai labai grazu thumbup.gif
as irgi prisipirkau petuniju sestdaieni, poto pafotkinsiu ir imesiu smile.gif
Atsakyti
Ausma, pažiūrėjau tavo visas nuotraukytes ax.gif ax.gif ax.gif , bet ir grožis visur thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė kokia thumbup.gif
Atsakyti
na va mano sestadienines petunijos g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rena, labai grazios bigsmile.gif pas tave namie vietos dar yra? lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos ax.gif Greičiau tos statybos baigtųsi, galėčiau normaliau susitvarkyti. Dabar žiedai lyg ir nieko, bet bendras aplinkos vaizdas nekoks blush2.gif

Kokios Renos petunijos wub.gif Tik kažin joms po ta vynuoge nebus per tamsu, ar tas šešėlis ten tik trumpam g.gif . Nors pas mane šiemet petunijos irgi gražiausios ant šiaurinio lango, kur saulė ne taip kepina.
Atsakyti