Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 05, 19:47)
Man irgi jų spalva labai patiko  thumbup.gif Pernai švelniai ružavos buvo (barbiškos user posted image), šiais metais sodresnės spalvos sodinau.

nu man ju tamsesnes spalvos grazesnes arba baltos bigsmile.gif
o tavo jos taip fainiai atrodo, na turi omeny jokiu tarpu nesimato thumbup.gif

o maniskes as jauciu susodinau per retai g.gif
nu ryt nufotkinsiu, idesiu parodyti cool.gif
Atsakyti
Tarpų tai nesimato, bet bijau, kad per tankiai pasodinau, juk jos vis tiek augs, tai plėsis, tada gali tekti persodnti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
o aš tai šiemet nepirkau o pati auginau tai jau truputį žydi tai džiaugiuosi
Atsakyti
nu va, gal ir per retai, bet jos dar juk sakosis g.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gerai turėtų būti,juk paskui jos plėsis, tai bus mažai vietos. Aš bijau dėl saviškių, kad per tankiai pasodinau.
Ilonadz, ir kaip sekėsi? O kada sodinai? Aš tai ir pernai pirkau jau paaugintas, kažkaip nepasirįžtu pati auginti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sakykit, o peržydėjusius petunijų ir surfinijų jūs tik pačius žiedelius išskinat (ištraukiat), ar su visą šakele (koteliu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 06 07, 15:20)
Sakykit, o peržydėjusius petunijų ir surfinijų jūs tik pačius žiedelius išskinat (ištraukiat), ar su visą šakele (koteliu) g.gif

tik zieda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 06 07, 16:20)

Žiedą su sėklų dėžute, kad nenaudotų energijos brandindamos sėklas. Žinoma vasaros antroje pusėje, kai jos išsikeroja ir suauga, visų išskinti nebespėju tai nutraukau tik nuvytusius žiedlapius ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, kuo tręšiat balkone auginamas petunijas?
Aš tokia dar žalia pirmametė augintoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2007 06 08, 12:10)
Aš tokia dar žalia pirmametė augintoja blush2.gif

siaip pasivartyk puslapiusatgal merginos yra apie tai snekejusios mirksiukas.gif
bet siaip sake tasom, zydinciom gelem cool.gif
Atsakyti
Aš tokia dar žalia pirmametė augintoja

Yra pirkti specialių trašų skystų. Aš pirkau senukuose, žalias buteliukas, vadinasi "biopon". Skirtos specialiai surfinijom, bet aš laistau ir petunijas ax.gif
Atsakyti
Ačiuks 4u.gif
Atsakyti