Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

QUOTE(dabej @ 2007 06 01, 11:40)
gryzus is darbo radau savo petunijas zemem apdrabstytas... verysad.gif
ech tas lietus pasidarbavo.... tikiuosi jos atsigaus.... unsure.gif

doh.gif Niu bet kaip jus nedarot skyluciu loveliuose, as neisvzd unsure.gif Gerai jei palis diena kita, o jei savaite blink.gif Koks skirtumas kiek drenazo ideta. Juk neisgelbes jus ir 10 uzmautos kojines, jei i guminiu batu vidu ipilsit vandens mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškės jau pradeda žydėt clap.gif
Atsakyti
O maniškes po šitų baisių liūčių radau išplaktas (nu žiedai truputį nuleipę), nes kabo balkone iš lauko pusės. Tai net įsikėliau į balkoną, kad truputį atsigautų. Tai dabar jau neblogai visai. O dar taip šiandien atvėso. Net gaila jas vėl atgal dėti. gal dar palauksiu. O ką Jūs darot, kai smarkiau suvešėja ir nusvyra? jau dabar pakankamai jos didelės. O kai dar labiau padidės. doh.gif Juk tokio didumo nebegalėsiu kilnoti ir slėpti nuo stipraus lietaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 02 birželio 2007 - 16:10
QUOTE(Lietuva @ 2007 06 02, 17:10)
. O ką Jūs darot, kai smarkiau suvešėja ir nusvyra? jau dabar pakankamai jos didelės. O kai dar labiau padidės.  doh.gif Juk tokio didumo nebegalėsiu kilnoti ir slėpti nuo stipraus lietaus?

As nieko nadarau, pas mane irgi didziules (tokiu tikrai nekilnosi ir nesicackinsi schmoll.gif ) ir po atviru dangum ax.gif Palieku likimo valei irnesakyk.gif Nieko nenutinka, kurie ziedai nukencia nuo lietaus, nuskabau jei pasiekiu , tada dar labiau zydi thumbup.gif Siaip puikiai sutariu su petunijom iki pat salnu jos pas mane zydi wub.gif
Atsakyti
Cituoju Ju Ju
Siaip puikiai sutariu su petunijom iki pat salnu jos pas mane zydi wub.gif
[/quote]

kaip šaunu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 02 birželio 2007 - 19:55
Auginu ir aš petunijas, tačiau visada perku jau žydinčias. Man jos labai patinka user posted image ir žydi ilgai.
Atsakyti
na jungiuosi ir as prie jusu burelio ax.gif

siemet nusipirkau pilnaviduriu, kazkaip man lb graziai atrodo wub.gif
user posted image
Atsakyti
dzievuliau brungus, koks grožis ( būtum kur nors arčiau, eičiau netyčia pro šalį hihihi.gif ). Maniškės vis dar grynos salotos, nors imk ir valgyk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 05 birželio 2007 - 14:44
QUOTE(rena @ 2007 06 05, 15:41)
na jungiuosi ir as prie jusu burelio ax.gif

siemet nusipirkau pilnaviduriu, kazkaip man lb graziai atrodo wub.gif

na ir ziedelio grazumelis bigsmile.gif
Atsakyti
Rena, kokios gražios tavo gėlytės user posted image
o čia manosios
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 05, 15:43)
dzievuliau brungus, koks grožis ( būtum kur nors arčiau, eičiau netyčia pro šalį  hihihi.gif ). Maniškės vis dar grynos salotos, nors imk ir valgyk  biggrin.gif

dzieve brangus, nuo tokiu myletoju reikia kuo aukstesnes tvoras statytis lotuliukas.gif
nu pagamink tu sian salotu lotuliukas.gif tongue.gif

QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 05, 16:02)
o čia manosios
user posted image

lb spalva man tokia patinka thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi jų spalva labai patiko thumbup.gif Pernai švelniai ružavos buvo (barbiškos user posted image), šiais metais sodresnės spalvos sodinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 05 birželio 2007 - 18:49