ar čia tankiai? aš praeitais metais irgi taip buvau susodinusi
QUOTE(Flowwer @ 2007 05 28, 15:06)
Labai gražios , bet ar nieko, kad jos taip tankiai susodintos
Gal tik taip atrodo. Čia 4 daigai. O lovelis apie 60cm ilgio.
Kitas 80cm, tai ten 5 daigai. Jos labai išsišakojo, tai atrodo, kad ten daug.
Aš ir anksčiau taip sodindavau, tai lyg ir gerai buvo.
vat pas mane irgi 100 cm lovys, tai aš praeitais metais net 8 daigus sodinau , dabar galvojau kiek šiais metais sodinti , jaučiu 6-7 vis tiek reikės. nors jos paskui sutankėja.
klausykit, nu gal ir kvailai as cia paklausiu, bet kai dabar pas mus taip pliaupia kiauras dienbas, tai mano petunijos ko gero sup[us... gal jas i balkona arciau sienos pastatyt kad pastoviai nebutu perslapus zeme??? mano loveliai be skyliu, tik drenazo daug prideta..
QUOTE(kriro @ 2007 05 31, 11:14)
klausykit, nu gal ir kvailai as cia paklausiu, bet kai dabar pas mus taip pliaupia kiauras dienbas, tai mano petunijos ko gero sup[us... gal jas i balkona arciau sienos pastatyt kad pastoviai nebutu perslapus zeme??? mano loveliai be skyliu, tik drenazo daug prideta..
manau, tikrai patrauk arciau sienos, nes petunijos ir siaip nemegsta buti plakamos stipraus lietaus
cia mano petunijos jos jau tikrai gana dideles o zieduku dar net nesimato kazin kodel? ko joms truksta?
na raso, kad petunijos pradeda zydeti 70 dienu po sudygimo. tai gal dar tiek nepraejo?
Ir tresti jas reikia. Yra spec trasos petunijoms, arba siaip zydincioms gelems gali paieskoti
Ir tresti jas reikia. Yra spec trasos petunijoms, arba siaip zydincioms gelems gali paieskoti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 05 31, 23:15)
na raso, kad petunijos pradeda zydeti 70 dienu po sudygimo. tai gal dar tiek nepraejo?
tresiu specialiai petunijoms trasomis, sejau vasario men.tai turetu jau zydet
Aš laistau trašomis specialiai surfinijoms. Ir jau mačiau, kad du žiedukai kraunasi
QUOTE(SeSe @ 2007 06 01, 09:41)
Aš laistau trašomis specialiai surfinijoms. Ir jau mačiau, kad du žiedukai kraunasi
dar palauksiu pas mane juk irgi turi pasirodyti
QUOTE(kriro @ 2007 05 31, 11:14)
gryzus is darbo radau savo petunijas zemem apdrabstytas...
ech tas lietus pasidarbavo.... tikiuosi jos atsigaus....
QUOTE(Dij@n@ @ 2007 05 31, 21:42)
cia mano petunijos jos jau tikrai gana dideles o zieduku dar net nesimato kazin kodel? ko joms truksta?
o kokio ilgio čia vazonas? 60 ar 40 cm? Jei 60 cm, tai reiktų sodint daugiausia 3 daigelius, manrods pas tave per daug į vieną vazoną ir žiedų gali laukt ilgai ilgai. Jei atkreipei dėmesį į tuos parduotuvinius didelius grožius, tai ten tas didžiulis krūmas tik vienas įsodintas