Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos

ar čia tankiai? g.gif aš praeitais metais irgi taip buvau susodinusi
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 05 28, 15:06)
Labai gražios thumbup.gif , bet ar nieko, kad jos taip tankiai susodintos g.gif

Gal tik taip atrodo. Čia 4 daigai. O lovelis apie 60cm ilgio.
Kitas 80cm, tai ten 5 daigai. Jos labai išsišakojo, tai atrodo, kad ten daug.
Aš ir anksčiau taip sodindavau, tai lyg ir gerai buvo.
Atsakyti
vat pas mane irgi 100 cm lovys, tai aš praeitais metais net 8 daigus sodinau , dabar galvojau kiek šiais metais sodinti g.gif , jaučiu 6-7 vis tiek reikės. nors jos paskui sutankėja.
Atsakyti
biggrin.gif klausykit, nu gal ir kvailai as cia paklausiu, bet kai dabar pas mus taip pliaupia kiauras dienbas, tai mano petunijos ko gero sup[us... gal jas i balkona arciau sienos pastatyt kad pastoviai nebutu perslapus zeme??? g.gif mano loveliai be skyliu, tik drenazo daug prideta.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 05 31, 11:14)
biggrin.gif  klausykit, nu gal ir kvailai as cia paklausiu, bet kai dabar pas mus taip pliaupia kiauras dienbas, tai mano petunijos ko gero sup[us... gal jas i balkona arciau sienos pastatyt kad pastoviai nebutu perslapus zeme??? g.gif  mano loveliai be skyliu, tik drenazo daug prideta.. blush2.gif

manau, tikrai patrauk arciau sienos, nes petunijos ir siaip nemegsta buti plakamos stipraus lietaus
Atsakyti
cia mano petunijos jos jau tikrai gana dideles o zieduku dar net nesimato kazin kodel? ko joms truksta? g.gif g.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
na raso, kad petunijos pradeda zydeti 70 dienu po sudygimo. tai gal dar tiek nepraejo?
Ir tresti jas reikia. Yra spec trasos petunijoms, arba siaip zydincioms gelems gali paieskoti
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 05 31, 23:15)
na raso, kad petunijos pradeda zydeti 70 dienu po sudygimo. tai gal dar tiek nepraejo?
Ir tresti jas reikia. Yra spec trasos petunijoms, arba siaip zydincioms gelems gali paieskoti

tresiu specialiai petunijoms trasomis, sejau vasario men.tai turetu jau zydet g.gif
Atsakyti
Aš laistau trašomis specialiai surfinijoms. Ir jau mačiau, kad du žiedukai kraunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 06 01, 09:41)
Aš laistau trašomis specialiai surfinijoms. Ir jau mačiau, kad du žiedukai kraunasi  thumbup.gif

dar palauksiu pas mane juk irgi turi pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 05 31, 11:14)
biggrin.gif  klausykit, nu gal ir kvailai as cia paklausiu, bet kai dabar pas mus taip pliaupia kiauras dienbas, tai mano petunijos ko gero sup[us... gal jas i balkona arciau sienos pastatyt kad pastoviai nebutu perslapus zeme??? g.gif  mano loveliai be skyliu, tik drenazo daug prideta.. blush2.gif

gryzus is darbo radau savo petunijas zemem apdrabstytas... verysad.gif
ech tas lietus pasidarbavo.... tikiuosi jos atsigaus.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dij@n@ @ 2007 05 31, 21:42)
cia mano petunijos jos jau tikrai gana dideles o zieduku dar net nesimato kazin kodel? ko joms truksta? g.gif  g.gif user posted image

o kokio ilgio čia vazonas? 60 ar 40 cm? Jei 60 cm, tai reiktų sodint daugiausia 3 daigelius, manrods pas tave per daug į vieną vazoną ir žiedų gali laukt ilgai ilgai. Jei atkreipei dėmesį į tuos parduotuvinius didelius grožius, tai ten tas didžiulis krūmas tik vienas įsodintas wink.gif
Atsakyti