Dorado maciau nerealaus grozio stikliniu zaislu eglutei, kainytes irgi nerealios , mazdaug 25 lt/vnt. Bet jie to verti.
QUOTE(lauramama @ 2007 11 14, 13:05)
Imetu dar truputi ideju
pakabukai
snaiges
pakabukai
angelai
zaisliukai
angelas
snaige
zaisliukai ant eglutes
varpeliai
angeliukai
zaisliukai
pakabukai
snaiges
pakabukai
angelai
zaisliukai
angelas
snaige
zaisliukai ant eglutes
varpeliai
angeliukai
zaisliukai
labai tau aciu radau daug sauniu ideju
QUOTE(aurelija789 @ 2007 11 14, 22:42)
labai tau aciu radau daug sauniu ideju
Nera uz ka. Bele tik macytu.As pati dar biseriu nelabai uzsiimu,prisipirkau karoliuku ir visokiu kitu reikaliuku,bet labai bijau pradet,nes bus blogai,diedas is namu isvarys
QUOTE(lauramama @ 2007 11 16, 14:37)
Nera uz ka. Bele tik macytu.As pati dar biseriu nelabai uzsiimu,prisipirkau karoliuku ir visokiu kitu reikaliuku,bet labai bijau pradet,nes bus blogai,diedas is namu isvarys
cia kaip liga
As karoliuku jau irgi esu prisipirkus nemazai.. Ir vis pamatau kokius dailesnius ir velperku Tik dar nieko nepadariau... Kazkaip nedrasu pradeti nors darbeliai is biserio tikrai labai grazus
QUOTE(jogurtele @ 2007 11 30, 15:59)
As karoliuku jau irgi esu prisipirkus nemazai.. Ir vis pamatau kokius dailesnius ir velperku Tik dar nieko nepadariau... Kazkaip nedrasu pradeti nors darbeliai is biserio tikrai labai grazus
man taip pat biserio darbeliai labai grazus..tik kiek bandau daryt taip nesigauna
Padariau snigę...ant siūlo : sudribo visa ir nieko nesigavo. Kaip suprantu reikia verti ant zilkos?
Ant plonos vielutės, kiek man žinoma
sveiki,as veriu ant 0.3mm vielutes
gal merginos zinote shemute zvakiu eiles - isinorejau ant lango imitacijos
gal merginos zinote shemute zvakiu eiles - isinorejau ant lango imitacijos
Pacios degnacios zvakes, ar kaip? Nes jiegu itk zvaskes, tai galiu pabandyti papisyti, bet nieko nepazadu