Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai

Dorado maciau nerealaus grozio stikliniu zaislu eglutei, kainytes irgi nerealios smile.gif , mazdaug 25 lt/vnt. Bet jie to verti.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2007 11 14, 13:05)

labai tau aciu 4u.gif radau daug sauniu ideju
Atsakyti
Šitą nuorodą radau kitoj temoj:
http://www.beadecked.com/gallery.htm
gal ir čia kam tiks? ax.gif
Atsakyti
labai faina tavo nuorodele...tik kad jau ziauriai daug darbo...
Papildyta:
ir adr. pasiziurekite pas mane tarp schemuciu yra keletas angeliuku...dar pacioje pradzioje angelo kiausinis lyg tais... schemutes
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2007 11 14, 22:42)
labai tau aciu  4u.gif radau daug sauniu ideju

Nera uz ka. Bele tik macytu.As pati dar biseriu nelabai uzsiimu,prisipirkau karoliuku ir visokiu kitu reikaliuku,bet labai bijau pradet,nes bus blogai,diedas is namu isvarys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2007 11 16, 14:37)
Nera uz ka. Bele tik macytu.As pati dar biseriu nelabai uzsiimu,prisipirkau karoliuku ir visokiu kitu reikaliuku,bet labai bijau pradet,nes bus blogai,diedas is namu isvarys  lotuliukas.gif

cia kaip liga biggrin.gif
Atsakyti
As karoliuku jau irgi esu prisipirkus nemazai.. Ir vis pamatau kokius dailesnius ir velperku smile.gif Tik dar nieko nepadariau... Kazkaip nedrasu pradeti ax.gif nors darbeliai is biserio tikrai labai grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2007 11 30, 15:59)
As karoliuku jau irgi esu prisipirkus nemazai.. Ir vis pamatau kokius dailesnius ir velperku smile.gif Tik dar nieko nepadariau... Kazkaip nedrasu pradeti  ax.gif nors darbeliai is biserio tikrai labai grazus biggrin.gif

man taip pat biserio darbeliai labai grazus..tik kiek bandau daryt taip nesigauna
Atsakyti
Padariau snigę...ant siūlo doh.gif: sudribo visa ir nieko nesigavo. Kaip suprantu reikia verti ant zilkos?
Atsakyti
Ant plonos vielutės, kiek man žinoma
Atsakyti
sveiki,as veriu ant 0.3mm vielutes 4u.gif

gal merginos zinote shemute zvakiu eiles - isinorejau ant lango imitacijos blush2.gif
Atsakyti
Pacios degnacios zvakes, ar kaip? Nes jiegu itk zvaskes, tai galiu pabandyti papisyti, bet nieko nepazadu
Atsakyti