Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė muzika, dainos

QUOTE(limbi @ 2007 12 04, 18:15)
Turiu lime wire programa, bet per ją nei vienos jos dainos neranda  verysad.gif  biggrin.gif

nepagavau, kaip cia atsitiko, galvojau, kad jau parasiau, o dabar tik ziuriu, kad mono posto niekur ner doh.gif zodziu, jei nori, galiu tau dainu paieskot ir po atsiust emailu, tik pasakyk, kokiu dainu nori
Atsakyti
QUOTE(GANE @ 2007 12 11, 14:55)
nepagavau, kaip cia atsitiko, galvojau, kad jau parasiau, o dabar tik ziuriu, kad mono posto niekur ner  doh.gif  zodziu, jei nori, galiu tau dainu paieskot ir po atsiust emailu, tik pasakyk, kokiu dainu nori

Labiausiai norėčiau "coming home for christmas" wub.gif O kitas turiu kitų atlikėjų, bet rocking around the christmas tree gal dar norėčiau, ir santa claus is coming to town, all i want for christmas is you 4u.gif Bet šiaip tai labiausiai noriu tos vienos, būčiau laaabai dėkinga už ją, nes niekur nerandu, o ji man tokia kalėdiška blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 12 11, 15:24)
Labiausiai norėčiau "coming home for christmas"  wub.gif  O kitas turiu kitų atlikėjų, bet rocking around the christmas tree gal dar norėčiau, ir santa claus is coming to town, all i want for christmas is you  4u.gif  Bet šiaip tai labiausiai noriu tos vienos, būčiau laaabai dėkinga už ją, nes niekur nerandu, o ji man tokia kalėdiška blush2.gif  4u.gif  4u.gif

visas, kurių nori turiu mirksiukas.gif

parsisiunčiau Ally McBeal Christmas Album. kalėdinės dainos iš serialo mirksiukas.gif
Atsakyti
coming home for christmas - pati pačiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2007 12 10, 10:21)
Beieškodama Kalėdinės nuotaikos  ax.gif

Labai labai patiko - Sarah McLachlan "A song for a winter's night"

Čia su klipuku šiokiu tokiu bendram įspūdžiui: (bet atsisiuntus - muzika dar gražesnė...)

http://www.youtube.c...feature=related

Gal žinot kur galima rasti žodžius šios dainos?
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2007 12 10, 12:32)
man visu laiku pati paciausia George Michael "Last Christmas"  wub.gif

aha, man irgi sita pati svarbiausua, pati paciausia, labai daug visokiu kaledu primena wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ta pati metai iš metų: George Michael "Last christmas" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 12 11, 16:36)
visas, kurių nori turiu  mirksiukas.gif

parsisiunčiau Ally McBeal Christmas Album. kalėdinės dainos iš serialo  mirksiukas.gif

Tai aš tau galiu parašyt savo email į až 4u.gif Būčiau labai labai dėkinga jai atsiųstum 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 11, 16:04)
aha, man irgi sita pati svarbiausua, pati paciausia, labai daug visokiu kaledu primena  wub.gif  wub.gif

man ir šita wub.gif
Atsakyti
Gal kas netyčia turite lietuviškos dainos "Už jūrų marių ugnelė dega (Kalėda, Kalėda)" žodžius ar žinote kokį puslapį, kur galima būtų juos rasti.
Iš anksto labai dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(jurasili @ 2007 12 12, 00:38)
Gal kas netyčia turite lietuviškos dainos "Už jūrų marių ugnelė dega (Kalėda, Kalėda)" žodžius ar žinote kokį puslapį, kur galima būtų juos rasti.
Iš anksto labai dėkoju.

Už girių ugnelė degė

Už girių girių
Ugnelė degė
Ei, Kalėda, Kalėda

Pas tą ugnelę
Broliai žirgus ganė
Ei, Kalėda, Kalėda

Broliai pamigo,
Žirgai pabėgo
Ei, Kalėda, Kalėda

O ir nubėgo