Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė muzika, dainos

Man tai labai smagu matyti tokius zmones kaip Kaspinelis wub.gif jum turbut Kaledos turbut labai svarbu wub.gif smagu, kai yra zmoniu, kuriem Kaledos dar yra viena mylimiausiu svenciu..
Papildyta:
QUOTE(Aistestul @ 2011 11 13, 02:21)
Melanie Thornton - Wonderfull dream  wub.gif

NEREALI!!!!!!!! is kart man pries akis Coca colos fura ir sniegas.. jaaaaaaaaaaaaazusmarija kaip as laukiu Kaledu clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 11 16, 21:38)
Man tai labai smagu matyti tokius zmones kaip Kaspinelis  wub.gif jum turbut Kaledos turbut labai svarbu wub.gif smagu, kai yra zmoniu, kuriem Kaledos dar yra viena mylimiausiu svenciu..

Tai kad, manau, daugumai čia Kalėdos viena iš mėgstamiausių švenčių, proga pabūti su artimiausiais, dovanoti kažką, susitikti visiems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 16, 20:51)
Tai kad, manau, daugumai čia Kalėdos viena iš mėgstamiausių švenčių, proga pabūti su artimiausiais, dovanoti kažką, susitikti visiems wub.gif

drinks_cheers.gif aš pati turbūt labiau Kalėdom džiaugiuosi nei vaikai doh.gif biggrin.gif

Silver Bells - Bing Crosby and Carol Richards
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 16, 21:51)

Ne ne tai beabejo.. Kaspineli paminejau todel, kad matos zmogus tikrai ruosias.. filmu belekiek prisirasius, dainu prisirinkus thumbup.gif saunuole!!
man tai visos dainos labai patinka.. ir Wham, ir C. Rea.. bet tos tokios senovines, kaip Senatra ir t.t labai nostalgija nukelia.. grynai pasijauciu maza mergaite wub.gif
Dar ziauriai faina ir cia nepamineta nuostabi Kaledine daina tai Modern talking Its Christmas. Tik cia kazkokia pagreitinta biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=59MKPSUVn-M
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 lapkričio 2011 - 21:21
QUOTE(amber123 @ 2011 11 16, 22:15)
Ne ne tai beabejo.. Kaspineli paminejau todel, kad matos zmogus tikrai ruosias.. filmu belekiek prisirasius, dainu prisirinkus  thumbup.gif saunuole!!
man tai visos dainos labai patinka.. ir Wham, ir C. Rea.. bet tos tokios senovines, kaip Senatra ir t.t labai nostalgija nukelia.. grynai pasijauciu maza mergaite  wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=59MKPSUVn-M

Aš irgi taip pasijaučiu. Labiausiai džiaugiuos, kad šiemet pirmos Kalėdos, kurioms normaliai su SB kartu ruošimės, nors ir gyvenam dar atskirai, bet jau turėsim ir eglę, ir išpuošim ją, ir jo namus kažkaip dekoruosim (nes aš užsienyje kurį laiką gyvenu), kad būtų gražu. Tai todėl beprotiškai jų laukiu ir dėl šios priežasties wub.gif

O Kaspinėlis tikrai šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
amber123 , Elegantiškai sninga - ačiū už pagyrimus wub.gif Nuo mažens labai laukiu Kalėdų, jau nuo mažens buvo skiepijama, kad reikia džiaugtis, bet kokia švente, o kadangi man labai patinka Kalėdos tikriausiai todėl taip joms ir ruošiuosi 4u.gif Atsimenu kai būdavau mažesnė dar vasaros pabaigoje jau pradėdavau visų klausinėti ko norės Kalėdom ir viską užsirašinėdavau tongue.gif

Na, o jeigu į temą biggrin.gif tai man labiau patinka tos šiuolaikinės dainos, o ne tos senesnės, tos dainos man nekvepia kažkaip Kalėdom (čia žinoma tik mano nuomonė) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 17 lapkričio 2011 - 14:55
Mano mėgiamų kalėdinių dainų sąrašas :

Wham! - Last christmas
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Mango -Liūdnos kalėdos
Mango - Snaigės sukas ratu
Cascada - Last Christmas
Jingle Bells
Jingle Bell Rock
ABBA - Happy New Year
Dean Martin-Let It Snow!
Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone
Erica Jennings - Coming home for Christmas
Santa Claus is coming to town
69 danguje - Sniego karalienė
Vilija ir Mino - Kalėdų ir meilės daina
Rūlė - Kalėdos
Agnė- balta žiema
Dar greičiausiai ką nors pamiršau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 17, 15:54)
tai man labiau patinka tos šiuolaikinės dainos, o ne tos senesnės, tos dainos man nekvepia kažkaip Kalėdom (čia žinoma tik mano nuomonė)  wub.gif

Todel kad kaip speju, tu dar labai jauna, ir nelabai pazysti tas dainas.. 4u.gif kaip sakant kiekvienai pagal ju metu tarpsnius.. nors as ir ne pensininke, ir neuzaugau nei su Sinatra nei su M. Monroe, bet kazkaip man tos dainos wub.gif labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 17, 14:54)
tai man labiau patinka tos šiuolaikinės dainos, o ne tos senesnės, tos dainos man nekvepia kažkaip Kalėdom (čia žinoma tik mano nuomonė)  wub.gif

Kaip tik atvirkščiai. Išvis dabar tos Kalėdos ti....
pati kuriu tą senąjį Kalėdų dvelksmą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 11 17, 19:41)
Todel kad kaip speju, tu dar labai jauna, ir nelabai pazysti tas dainas..  4u.gif kaip sakant kiekvienai pagal ju metu tarpsnius..

Nesu labai jauna biggrin.gif
Pritariu, kad kiekvienam pagal metus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2011 11 17, 19:26)
Kaip tik atvirkščiai. Išvis dabar tos Kalėdos ti....
pati kuriu tą senąjį Kalėdų dvelksmą  biggrin.gif

Aš irgi pritariu drinks_cheers.gif Na, bet kaip sakė Kaspinėlis, kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 11 16, 21:51)
Man tai labai smagu matyti tokius zmones kaip Kaspinelis  wub.gif jum turbut Kaledos turbut labai svarbu wub.gif smagu, kai yra zmoniu, kuriem Kaledos dar yra viena mylimiausiu svenciu..
Papildyta:
NEREALI!!!!!!!! is kart man pries akis Coca colos fura ir sniegas.. jaaaaaaaaaaaaazusmarija kaip as laukiu Kaledu  clap.gif  clap.gif

Pirma karta klausaus šios dainos, tai ji man super kaip patiko. SUPER SUPER 4u.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti