Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė muzika, dainos

o man visos Sarah Mclachlan dainos "Wintersong" diske wub.gif
Atsakyti
Aha, Mariah Carey. smile.gif Ech... Nors man šiaip visos Kalėdinės gražios. wub.gif
Atsakyti
o man labai sirdele virpina 69 danguje- sniego karalienė wub.gif newyear.gif
Atsakyti
[FONT=Impact][SIZE=1][COLOR=blue]
Cascada-Last Christmas
Mery Christmas everyone
Santa baby
santa2.gif
Atsakyti
O aš vat kokia dainelę radau http://www.youtube.c...chnuffelTV?ob=1 4u.gif
Manau kad ji tiktų Kalėdoms wub.gif
Atsakyti
prieš 5 metus nusipirkau cd "merry christmas" su daugeliu čia išvardintų dainų. išsitraukiu jį per kiekvienas kalėdas... ir nežinau kodėl, bet daina "driving home for christmas" visada kažkokį graudulį sukelia... blush2.gif
Atsakyti
gaila kad lietuvisku tikru nezinau blush2.gif na bet uzsienines tai patinka "Last Christmas", "Driving home for Christmas"- sitos labai nostalgiskai nuteikia. o is linksmesniu patinka "12 days of Christmas", "Santa Claus is coming to town", "Oh, Christmas tree" wub.gif
Atsakyti
man graziausia "Last Christmas" ax.gif wink_3.gif
Atsakyti
Snaiges sukas ratu,
Burtis su jomis kviečia.
Prisijungi ir tu -
Kol mėnulis dar šviečia...

Šita man pati gražiausia. Nors gal ji labiau naujametinė, o ne Kalėdine, primena man tamsoje spindintį sniegą vaikystėje...
Atsakyti
Aš pasirodysiu labai jau banali bet man iškart Kalėdinė nuotaika, kai išgirstu "Last Christmas" (Wham) ir "Velnias, man patinka Kalėdos" (Bovy).
Dar labai labai su Kalėdomis asocijuojasi Coca - cola reklamos muzika su tuo traukinuku ar tai sunkvežimiu.
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif As ieskau dainos pavadinimo,berods jei neklystu ji per tv3 anonsa leidziama,tikrai ne last Chrismas schmoll.gif Lyg Luis Amstrongo balsas skamba g.gif Kaip, ar pasakysit? wub.gif
Oj pasirodo netycia parsisiunciau jau ja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wuzhe: 21 gruodžio 2008 - 21:39
Sveikutės mirksiukas.gif
Kaip pas Jus reikaliukai su Kalėdine muzika?
Ar klausotės jos prieš Kalėdas? Galbūt turite mėgstamiausią dainą?
smile.gif

Man visada pati geriausia Kalėdinė daina liks "Last Christmas" 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti