Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė muzika, dainos

Hm..Lyg ir neradau, kad dar kam nors patiktu.. Nu bet man Bon Jovi - Please come home for Christmas tai jau tooooookia grazi.. 4u.gif 4u.gif newyear.gif
Atsakyti
tele bim bam - Kaledos
Atsakyti
sita labiausiai Chris Rea- Driving home for christmas 4u.gif
Atsakyti
Man tai labai graži Telebimbam užgrius Kalėdos arba Marijono Velnias, man patinka kalėdos. smile.gif
Atsakyti
Ir man patinka Martyno Kuliavo ir Marijono daina "Velnias, man patinka Kalėdos", nors pavadinimas kontraversiškas, kaip ir tekstas, ko gero biggrin.gif

Atsakyti
I'm dreaming of a white Christmas wub.gif wub.gif wub.gif be konkurencijos mirksiukas.gif
Papildyta:
Oj, dar iš filmo, kur Grinčas Kalėdas vogė labai graži daina yra, tokia lyrinė- kažkaip "Christmas is here..." Nžn kas dainuoja ir kaip vadinas ax.gif Labas Rytas LTV būna parodo klipą kartais blush2.gif
Atsakyti
žinoma, kad Wham - Last Christmas ir dar Ericos Jennings - Coming home for Christmas user posted image
Atsakyti
Mano mylimiausios: Michael Buble" White Christmas" ir visos jo dainos. Taip pat Dean Martin arba Frank Sinatros ir net gi Robbie Williams tu paciu dainu variantai - klasika tapusios "I`ll be home for Christmas", "And So this is Christmas" ir t.t.
Gero klausymo:
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Labai super dainele A.Vilcinsko - Seneles pasaka. thumbup.gif
Atsakyti
Wham-"last christmas" wub.gif nera lygiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edux @ 2008 12 09, 17:09)
Wham-"last christmas"  wub.gif  nera lygiu  thumbup.gif

Man irgi sita daina pati pati wub.gif
Atsakyti
Mano megstamiausios: