Paskaiciau jusu receptelius ir nutariau prideti dar viena

Kadangi gyvenam Italijoje, vietine fauna mane ismokino kaip greitai ir gerai pasidaryti Tiramisu:
4 Kiasiniai
3 saukstai cukraus
500 gr. Mascarpone (Viena mano drauge Lietuvoke dare Tiramisu pagal sita recepta su sviezia separuota grietine - labai skaniai gavosi ir daug pigiau

)
Amaretto (pagal skoni, bet nereikia persistengti

)
Puodelis kavos (kuo stipresne, tuo geresne)
Lady fingher sausainiu - priklauso nuo skonio, as dedu kuo maziau, nes man taip skaniau.
Truputelis kakavos, uzbarsyti ant virsaus.
Atskirti kiausiniu baltymus nuo tryniu. I trynius ibert 1,5 sauksto cukraus ir gerai isplakti. I baltymus suberti likusius 1,5 sauksto cukraus ir isplakti iki standziu putu. Isplaktus trynius sumaisyti su 500gr. Mascarpone ir gauta masia atsargiai sumaisyti su baltymais.
Isvirta kava sumaisyti su Amaretto.
I dubenio dugna ipilti kelis saukstus gautos Mascarpone mases, tada vilgyti sausainius kavoje (reikia suvilginti mazai, kad kava visikai nepersisunktu per sausaini!!!) ir delioti., sluoksnis sausainiu, sluoksnis mascarpone mases ir t.t.
Ant virsaus uzberti kakavo ir ideti i saldytuva bent 4-6 valandom.
Skanaus