Tik sausus ir labai aštriu peiliu, tada nesutrupa
QUOTE(success @ 2013 01 30, 14:36)
Tik sausus ir labai aštriu peiliu, tada nesutrupa
ačiū bandysiu kitą kartą porcijomis daryti.
QUOTE(Audry @ 2013 01 29, 22:19)
suprato, suprato
bet aš vis viena noriu sužinoti, kaip padaro tose apvaliose formose (ale taurėse /stiklinėse) Man pats pateikimas (kiekvienam po taurę) labai patiko
bet aš vis viena noriu sužinoti, kaip padaro tose apvaliose formose (ale taurėse /stiklinėse) Man pats pateikimas (kiekvienam po taurę) labai patiko
tiktai atskirose taurese darau. ir kaip minejo sausus astriu peiliu perpjaunu pusiau
Tiramisu dažnai darau, labai patinka visai šeimynai
šiandien padariau su braškėm pirmą kartą, žiūrėsim, kas gausis, dar uždarytas šaldytuve.
šiandien padariau su braškėm pirmą kartą, žiūrėsim, kas gausis, dar uždarytas šaldytuve.
Cia paskaicius, paziurejus tik seiles varva Jau kaip skaniai atrodo Butinai pati isbandysiu
Sveikos. Kas gali man pasakyti kodel mano tiramisu gavosi skystas. Dariau viska kaip parasyta buvo recepte, taciau jis gavosi skystas kots su samciu semk :(
QUOTE(Dofkaml @ 2013 12 13, 23:18)
Sveikos. Kas gali man pasakyti kodel mano tiramisu gavosi skystas. Dariau viska kaip parasyta buvo recepte, taciau jis gavosi skystas kots su samciu semk
gal perdaug pirstelius sulaistet
QUOTE(JOLKA999 @ 2013 12 14, 00:58)
gal perdaug pirstelius sulaistet
ne gal , bet tikrai per daug sulaistyti buvo
success , gal parašysit pagal kokį receptą darot? Galvoju ryt daryt, gal dar kas patartų kokį receptą
QUOTE(eglute320 @ 2013 12 30, 14:57)
success , gal parašysit pagal kokį receptą darot? Galvoju ryt daryt, gal dar kas patartų kokį receptą
Aš darau su kiaušais ir romu, kaip priklauso
Jeigu tiks toks variantas, rytoj ryte galėsiu parašyti į pm, jei nebus per vėlu, dabar neturiu po ranka
QUOTE(Viliausmama @ 2013 12 30, 15:06)
Bandau ziuret receptukus be kiausiniu.Radau pirmame puslapyje toki varianta.Gal kas nors dare?Ar vertas demesio?
aš visada tik be kiaušinių ir darau įdėjus 45 psl (531 #) receptą. Dabar kaip tik skanauju, vakar pasidariau atskirose taurėse. Nors šiaip dažniausiai vienam inde darydavau.
Papildyta:
QUOTE(success @ 2013 01 30, 13:07)
Ir dar dėl sudėties. Šiame deserte privalo būti visos sudedamosios dalys (turiu omenyje gerą stiprią kavą, gerą alkoholį ir BŪTINAI kiaušinius), nes kitaip bus ne tiramisu, o sausainiai su maskarpone, užgerti kavute kaip daugelis 'adaptavosi' pagal savo išgales ir valgytojų įnorius. Aišku, skanūs produktai, tad turėtų būti skanu ir taip, bet tai - ne tiramisu
įdomus mastymas jūsų o jei darai su visais reikiamais produktais tik be kiaušinių , tai apie kokias išgales kalbat? tie kiaušiniai piniginiu atžvilgiu tai lašas jūroj palyginus su mascarponės, grietinėlės, kavos ir romo kaina