Įkraunama...
Įkraunama...

Tiramisu, tikras itališkas desertas

Vilkyškių maskarponė nerekomenduotina Tiramisu gamybai....
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 14:12)
Vilkyškių maskarponė nerekomenduotina Tiramisu gamybai....

cia kodel ???? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 17, 15:20)
cia kodel ???? blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Jau keletą kartų, bandžiusios daryti Tiramisu su Vilkyškių maskarpone, merginos rašė, kad nesigauna.
Atsakyti
Kad piršteliai Tiramisu torte nebūtų išmirkę, juos geriau ne mirkyti stiprioje kavoje, o sutepti su konditeriniu teptuku. Galima kavą sumaišyti lygiomis dalimis su VanaTallinn likeriu. Kad tortas nebūtų toks riebus grietinėlę galima per pusę sumaišyti su nesaldintu BIOS ekologišku jogurtu be cukraus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 16:00)
Jau keletą kartų, bandžiusios daryti Tiramisu su Vilkyškių maskarpone, merginos rašė, kad nesigauna.

butent kas nesigauna blink.gif g.gif blink.gif kas ten gaunasi tada ????
nu pati dariau su vilkyskiu, tai ar cia reiskia kad man nesigavo g.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 16:00)

Neviena karta dariusi esu ir viskas kuo puikiausiai gaunasi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 16, 13:18)
tai jei nesuruges tai ir  thumbup.gif  thumbup.gif

o kodėl jis turi būti surūgęs? g.gif jei visi produktai švieži, tai ir jokiu būdu nesurūgs per porą parų biggrin.gif o kaip tik bus dar skanesnis thumbup.gif
Atsakyti
na štai ir mano tiramisu jau nuo pietų šaldytuve stovi smile.gif nekantrauju paragauti, bet turbūt dar ankstoka traukti ir teks laukti rytojaus?
Atsakyti
merginos, su kokiu stipriuoju gerimu skaniausiai gaunasi ? 4u.gif Kokiu nerekomenduotumet?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretabac @ 2011 03 29, 14:08)
merginos, su kokiu stipriuoju gerimu skaniausiai gaunasi ?  4u.gif  Kokiu nerekomenduotumet?
aciu  4u.gif

Man skaniausia su tamsiuoju romu smile.gif
Atsakyti
As pilu Amareto. Tik nepilkit lietuvisko kavos likerio, pinigu metymas, nei skonio, nei kvapo doh.gif
Atsakyti
aš brendžio pyliau, tikrai negailėjau
Atsakyti