QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 14:12)
Vilkyškių maskarponė nerekomenduotina Tiramisu gamybai....
cia kodel ????
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 17, 15:20)
cia kodel ????
Jau keletą kartų, bandžiusios daryti Tiramisu su Vilkyškių maskarpone, merginos rašė, kad nesigauna.
Kad piršteliai Tiramisu torte nebūtų išmirkę, juos geriau ne mirkyti stiprioje kavoje, o sutepti su konditeriniu teptuku. Galima kavą sumaišyti lygiomis dalimis su VanaTallinn likeriu. Kad tortas nebūtų toks riebus grietinėlę galima per pusę sumaišyti su nesaldintu BIOS ekologišku jogurtu be cukraus.
QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 16:00)
Jau keletą kartų, bandžiusios daryti Tiramisu su Vilkyškių maskarpone, merginos rašė, kad nesigauna.
butent kas nesigauna kas ten gaunasi tada ????
nu pati dariau su vilkyskiu, tai ar cia reiskia kad man nesigavo
QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 16:00)
Jau keletą kartų, bandžiusios daryti Tiramisu su Vilkyškių maskarpone, merginos rašė, kad nesigauna.
Neviena karta dariusi esu ir viskas kuo puikiausiai gaunasi...
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 16, 13:18)
tai jei nesuruges tai ir
o kodėl jis turi būti surūgęs? jei visi produktai švieži, tai ir jokiu būdu nesurūgs per porą parų o kaip tik bus dar skanesnis
na štai ir mano tiramisu jau nuo pietų šaldytuve stovi nekantrauju paragauti, bet turbūt dar ankstoka traukti ir teks laukti rytojaus?
merginos, su kokiu stipriuoju gerimu skaniausiai gaunasi ? Kokiu nerekomenduotumet?
aciu
aciu
QUOTE(Gretabac @ 2011 03 29, 14:08)
merginos, su kokiu stipriuoju gerimu skaniausiai gaunasi ? Kokiu nerekomenduotumet?
aciu
aciu
Man skaniausia su tamsiuoju romu
As pilu Amareto. Tik nepilkit lietuvisko kavos likerio, pinigu metymas, nei skonio, nei kvapo
aš brendžio pyliau, tikrai negailėjau