Įkraunama...
Įkraunama...

Tiramisu, tikras itališkas desertas

QUOTE(Lachesė @ 2011 01 24, 16:18)
sveikos  4u.gif  pasidžiaugsiu savaitės žygdarbiu, jau įtariat, kad tai tiramisu smile.gif bet jis įpatingas tuo, jog mascarpone ir savoiardi yra mano pačios gamybos. O tiramisu kremui naudojau ekologiškus kiaušinius. Aukso vertės čia gavosi desertukas, bet daugelis, turbūt, sutiks, kad verta. Sunkoka buvo su damų piršteliais, nes neturiu konditerinio maišelio, bet čia toks menkniekis.

niekada negavojau, kad galima ir namie pasidaryti mascarpone, artimiausiu metu butinai isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
Tiramisu tortas su kavos likeriu, receptas be kiausiniu - is pirmo sios temos puslapio. biskvita kepiau
user posted image

Atsakyti
tikrai labai skanus! biskvitus sulaisciau praskiestu kavos likeriu Tia maria
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2011 02 16, 23:44)
tikrai labai skanus! biskvitus sulaisciau praskiestu kavos likeriu Tia maria

Aciu uz nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Pasidariau Tiramisu, taip jau gavosi, kad 2 dienas negalejau jo valgyti, nes blogavau, tad jau saldytuve stovi 3 dienas. Kaip manot, ar tinkamas dar naudojimui? Siaip labiau permirkes, bet jokio blogo skonio ar kvapo nejauciu schmoll.gif Kiek galima laikyti si deserta saldytuve?
Atsakyti
Jei su zaliais kiausiniais, tai tikrai ilgai nerekomenduociau. Jei recepte nera kiausiniu, tai tiek, kiek galioja pieno produktai 4u.gif
Atsakyti
skanumelis ,vertas pabandyti.smile.gif
Atsakyti
pas mus irgi liko paskutinis kasniukas tiremisu pagal pirmaji reeptuka ax.gif
Tik man visgi tie permirke damu pirsteliai nilabai blush2.gif o vat kremas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
gerulis as irgi ismeginsiu ,fantastiskai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 03 15, 17:09)
Sveikutes,

Pasidariau Tiramisu, taip jau gavosi, kad 2 dienas negalejau jo valgyti, nes blogavau, tad jau saldytuve stovi 3 dienas. Kaip manot, ar tinkamas dar naudojimui? Siaip labiau permirkes, bet jokio blogo skonio ar kvapo nejauciu  schmoll.gif  Kiek galima laikyti si deserta saldytuve?

paskutinį kartą gamintą tiramisu (su kiaušiniais) specialiai laikiau 2 paras šaldytuve ir super thumbup.gif o suvalgytas buvo trečiąją mirksiukas.gif taip kad viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
tai jei nesuruges tai ir thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 24, 15:18)
sveikos  4u.gif  pasidžiaugsiu savaitės žygdarbiu, jau įtariat, kad tai tiramisu smile.gif bet jis įpatingas tuo, jog mascarpone ir savoiardi yra mano pačios gamybos.

Kaip gaila kad tik dabar suradau jūsų pateiktą mascarponės receptą, nes vakar jau prisipirkau doh.gif . Ir ištikro, jau seniau buvau atkreipus dėmesį, kad pvz į Vilkyškių sūrių Mascarponės sudėtį ieina tik grietinėlė ir citrinų rūgštis bigsmile.gif Bet maniau gal pats gamybos procesas kažkuo labai sudėtingas ir ypatingas, nes pats sūris nepigus blush2.gif
Kitą kartą būtinai išbandysiu mascarponę pasigaminti namie thumbup.gif
Atsakyti