Įkraunama...
Įkraunama...

Tiramisu, tikras itališkas desertas

As vakar buvau Vilniaus Akropolio Maximoje, ten irgi buvo daaaug damų pirštelių smile.gif
Atsakyti
mano tiramisu..ištirpo per kelias valandas

user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal kuri netyčia turi tiramisu receptą iš laidos "Skonio reikalas"?
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2010 07 17, 15:54)
mano tiramisu..ištirpo per kelias valandas

user posted image

Gal galetumet receptuka parasyti , labai jau apetitnai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2010 07 18, 10:45)
Gal galetumet receptuka parasyti , labai jau apetitnai atrodo 4u.gif

cia kazkelintam puslapiuke buvo.... bet pakartosiu
Damu pirsteliai biskvitiniai, 250 gr. mascarpones, 2 kiausiniai, 3 saukstai cukraus pudros, kavos ir kakavos.
Atskirti baltymus nuo tryniu. Baltymus su 2 saukstais cukraus pudros issukti iki standumo, trynius isplakti su likusia pudra, paskui sudedu kambario temperaturos mascarpones suri ir viska gerai isplaku mikseriu. Paskui sudedu baltymus, atsargiai ismaisau viska. Biskvitinius sausainelius su teptuku aptepu is abieju pusiu kava ir sluoksniuoju. Virsu pabarsciau kakava.
Atsakyti
QUOTE(varenė @ 2010 07 18, 09:40)
Sveikos, gal kuri netyčia turi tiramisu receptą iš laidos "Skonio reikalas"?

aš užsirašiau, nors niekad gyvenime nesu dariusi jokio tiramisu, vis rengiuosi smile.gif
400 gr mascarponės,
4 kiaušiniai,
cukraus keli šaukštai,
0,5 stiklinės kavos likerio.

atskirti baltymus nuo trynių. Į baltymus trup. druskytės ir kelis kupinus šaukštus cukraus, išplakti iki standžių putų. Trynius ir išplakti iki kremo tirštumo su keliais kupinais šaukštais cukraus. Trynius supilti ant baltymų. Tada dedam mascarpone, kavos likerį, viską išplakti. Ant lėkštės dėti kremo, tada apdėlioti sausainiukais tokiais (ale damų piršteliai), prieš tai juos trumpai pamirkius šaltoje stiprioje nesaldintoje kavoje. Vėl kremas, vėl piršteliai, vėl kremas. papuošti. Lyg ir viskas.

bandyk. Papasakok kaip sekėsi, gal ir aš susigundysiu smile.gif
Atsakyti
mergaites OSO ryt turiu tortadieni, mama nutrpirko mascarpones ir neuzziurejo, kad galioja iki liepos 2 d. kazi tiramisu galiu daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 07 28, 21:29)
mergaites OSO ryt turiu tortadieni, mama nutrpirko mascarpones ir neuzziurejo, kad galioja iki liepos 2 d. kazi tiramisu galiu daryti g.gif

Jei nebijai rizikuoti... Čia kaip ir bet kuris kitas maisto produktas...

O aš valgiau Tiramisu pagal Beatos receptą. Niam niam niam
Papildyta:
QUOTE(rasike @ 2010 07 18, 11:18)
Biskvitinius sausainelius su teptuku aptepu is abieju pusiu kava.

Gera mintis dėl teptuko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 03 rugpjūčio 2010 - 20:48
QUOTE(Ciuple @ 2010 08 03, 21:47)
Jei nebijai rizikuoti... Čia kaip ir bet kuris kitas maisto produktas...

O aš valgiau Tiramisu pagal Beatos receptą. Niam niam niam
Papildyta:
Gera mintis dėl teptuko bigsmile.gif

beatos ir as dariau, skanu, bet sekannty karta dariau be kiausiniu, o su grietinele ir marsalos vynu, super buvo, nes su zaliais kiausiniais man kazkaip netaip skanu, gal tik tode, kad zinau, jog jie zali biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
šiandien labai užsinorėjau tiramisu wub.gif turiu ricottos sūrio, kažin su juo gautūsi bent panašiai kaip su mascarpone g.gif tingiu į parduotuvę lėkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2010 08 11, 16:27)
sveikos  4u.gif
šiandien labai užsinorėjau tiramisu  wub.gif  turiu ricottos sūrio, kažin su juo gautūsi bent panašiai kaip su mascarpone  g.gif  tingiu į parduotuvę lėkt  rolleyes.gif

Su riccotos suriu irgi iseina, tik liesesnis buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2010 08 11, 15:50)
Su riccotos suriu irgi iseina, tik liesesnis buna ax.gif

o, tai dar geriau bigsmile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti