Įkraunama...
Įkraunama...

Tiramisu, tikras itališkas desertas

QUOTE(bea @ 2004 01 18, 02:09)
<!-- ALIGN begin --><div align="center">Tiramisu

12 porciju
Gaminimas 45 minutes

6 kiaushiniai
450 g mascarpone surio
36 sausainiukai (lady fingers)
2-1/2 puodelio stiprios kavos
13 shaukshtu cukraus
3 saukstai kakavos
1. Mikseriu ishsukite trynius su cukrumi.
2. Idekite mascarpone suri ir ishmaishykite.
3. Ishplakite baltymus iki standziu putu ir imaishykite i mascarpone mishini.
4. I 1/3 mascarpone misinio idekite kakava ir gerai ishmaishykitel.
5. Puse mascarpone mishinio be kakavos supilkite i serviravimo inda.
6. Greit pamirkykite sausainius i kava ir dekite ant to mishinio.
7. Ant sausainiu dekite ascarpone mishini su kakava.
8. Vel dekite sausainiukus pamirkytus kavoje ir ant ju sudekite likusi mascarpone mishini.
9. Pabarstykite virshu kakavos milteliais
10. Shaldykite 24 val.

Saltinis: www.cookingwithpatty.com
</div><!-- ALIGN end -->

...AR TIKRAI 13 SAUKSTU CUKRAUS??
Atsakyti
QUOTE(mamarima @ 2010 04 27, 13:22)
...AR TIKRAI 13 SAUKSTU CUKRAUS??

manau, kad nea.... schmoll.gif man ir penkių šaukštų būna per daaaaug..... o aš saldžiai mėgstu.... blush2.gif
Atsakyti
man geriausiai atitiko Beatos receptas tikrove, tik vat niekaip nesulaukiu tu lenkisku damu pirsteliu, jau visas menuo neatveza i Cento parduotuve g.gif
Atsakyti
Mamos dienai pagaminau šį tikrai ypatingą skanėstą, tirpo burnoje, įvertinimai aukščiausi ax.gif Padariau miksą iš kelių receptų, bet manau dar tobulinsiu ir eksperimentuosiu tongue.gif

user posted image

Šį kart dariau taip:

4 tryniai išplakti ant garų vonelės su 120 g. cukraus
2 baltymai išplakti iki standumo
1 arbatinis šaukštelis vanilės esencijos
500 g. mascarponės kambario temperatūros
400 g. biskvitinių pirštelių
300 ml.stiprios kavos su brendžiu:) ir 2 šaukštais cukraus
Kiekvieną sluoksnį pabarsčiau juodu tarkuotu šokoladu ir kakavos milteliais

Tortą dariau iš vakaro, per naktį stovėjo šaldytuve rolleyes.gif
Atsakyti
labai gražiai atrodo sausaininiai kraštai wub.gif dėliojot nusiimančioje tortinėje? reiks ir man pabandyti taip, tik baisu man, kad prisigers skystimo sausainiai ir subliukš nuimant kraštus blush2.gif
Atsakyti
[quote=AIRA,2010 05 04, 11:37]

user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 04, 11:38)
labai gražiai atrodo sausaininiai kraštai  wub.gif dėliojot nusiimančioje tortinėje? reiks ir man pabandyti taip, tik baisu man, kad prisigers skystimo sausainiai ir subliukš nuimant kraštus  blush2.gif

Ant stiklinio torto padėklo uždėjau nusiimančios tortinės dalį ir dėliojau sausainius, mirkiau tik sausainio galiuką, taip kad priliptų prie padėklo, tikrai nesubliukš smile.gif
Atsakyti
sveikutes, jeigu kam idomu jau Cento parduotuves uzsiveze damu pirsteliu 4u.gif sekmes su Tiramisu, dievisku saldumynu wub.gif
Atsakyti
Dievinu tiramisu wub.gif Dariau mamos dienai, tai visiems patiko smile.gif Aš kai darau, tai pirštelius merkiu iki pusės ir labai trumpai į kavą, kad neišplauktų tortukas. Ir pastebėjau, kad man kuo daugiau pastovi, tuo skanesnis biggrin.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Aš kiaušinių nededu, bet dedu grietinėlę plaktą. KAŽKAIP BIJAU žalių kiaušinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 05 06, 10:50)
sveikutes, jeigu kam idomu jau Cento parduotuves uzsiveze damu pirsteliu 4u.gif sekmes su Tiramisu, dievisku saldumynu wub.gif

gera žinia bigsmile.gif , o tai su tais damų piršteliais vis iškildavo sunkumų kur nusipirkti doh.gif
Atsakyti