Įkraunama...
Įkraunama...

Tiramisu, tikras itališkas desertas

sveikutes..daug laimes ir meiles.....sv.Velyku proga
o cia mano tortukas... nespejau padaryt nuotrauku daugiau...greit istirpo ax.gif
user posted image
Atsakyti
mmmmmmm taip ir isisvaizduoju, kaip burnoj tirptu.... wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
help, kur rasti tų saunainukų pirštelių?? užvakar visas didžiausias Vilniaus parduotuves apvažiavau (išskyrus akropolį) ir niekur tų pirštelių neradau doh.gif doh.gif tai teko su tuo apvaliu biskvitu daryti blink.gif nelabai man jis...
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2010 04 05, 17:18)
help, kur rasti tų saunainukų pirštelių?? užvakar visas didžiausias Vilniaus parduotuves apvažiavau (išskyrus akropolį) ir niekur tų pirštelių neradau  doh.gif  doh.gif  tai teko su tuo apvaliu biskvitu daryti  blink.gif  nelabai man jis...

ieškok IKI arba CENTO parduotuvėse biskvitinių apvalių sausainių, jie tokie patys, tik forma kita, bet šiaip iš bėdos tinka, kada damų pirštelių nerandi.... 4u.gif kainuoja jie apie du litus, ECO+ firma atrodo.... daugumoj Ikiukų irgi mačiau, kad būna ax.gif

o pačius damų pirštelius paskutinį kartą Savanorių RIMI pirkau, bet ten praeitą savaitę jų nebuvo, tik atsiprašymas paliktas, jog dabar jų nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 05 balandžio 2010 - 16:24
Su mano sausainių kepimu snipštas išėjo,nesigavo, matyt baltymus prastai išplakiau, nors patys sausainiai skanūs buvo.

Nulėkiau iki Cento, aišku, pirštelių neradau, bet užtikau labai liuksinį pakaitalą. Lenkiški Biškopti, rašosi Biszkopty rodos. Rudame pakelyje, tos pačios +eco firmos 150 g pakelis 1,99. Puikiai tiko,gavosi dieviškas tiramisu ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 04 05, 21:54)
Nulėkiau iki Cento, aišku, pirštelių neradau, bet užtikau labai liuksinį pakaitalą. Lenkiški Biškopti, rašosi Biszkopty rodos. Rudame pakelyje, tos pačios +eco firmos 150 g pakelis 1,99. Puikiai tiko

aš būtent apie šiuos sausainius ir rašiau 4u.gif
jų ir IKI bei Ikiuko parduotuvės turi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 05 balandžio 2010 - 21:30
QUOTE(wicked @ 2010 04 05, 22:29)
aš būtent apie šiuos sausainius ir rašiau 4u.gif
jų ir IKI bei Ikiuko parduotuvės turi ax.gif

mums labai gerai suėjo smile.gif Ir pastebėjau,jų beveik visada būna parduotuvėj smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 04 05, 20:54)
Su mano sausainių kepimu snipštas išėjo,nesigavo, matyt baltymus prastai išplakiau, nors patys sausainiai skanūs buvo.

Nulėkiau iki Cento, aišku, pirštelių neradau, bet užtikau labai liuksinį pakaitalą. Lenkiški Biškopti, rašosi Biszkopty rodos. Rudame pakelyje, tos pačios +eco firmos 150 g pakelis 1,99. Puikiai tiko,gavosi dieviškas tiramisu  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dėkui už info lėksiu ieškoti bigsmile.gif
Atsakyti
RTeiks ir man isbadnyti tuos saisainukus ax.gif
Atsakyti
Šiandien Klaipėdoje, Akropolio "Maximoje" mačiau visą kalną blink.gif tų pirštelių. Ir buvo sudėti visai ne prie sausainių schmoll.gif , o atskirai. Gal bus nuolaida jiems ar ką g.gif . Nes ir šiaip jų čia jau seniai nebuvo pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 04 06, 21:58)
Šiandien Klaipėdoje, Akropolio "Maximoje" mačiau visą kalną  blink.gif tų pirštelių. Ir buvo sudėti visai ne prie sausainių  schmoll.gif , o atskirai. Gal bus nuolaida jiems ar ką  g.gif . Nes ir šiaip jų čia jau seniai nebuvo pirkti.

drinks_cheers.gif
Nusipirkau jau smile.gif Tas kalnas suformuotas praėjime, maždaug ties kavų skyriumi.
Atsakyti
Šiaulių akropolyje prie Mascarpones suriu padeta..ir tiramisu receptas pakabintas ax.gif
Atsakyti