sveikutes..daug laimes ir meiles.....sv.Velyku proga
o cia mano tortukas... nespejau padaryt nuotrauku daugiau...greit istirpo
mmmmmmm taip ir isisvaizduoju, kaip burnoj tirptu....
help, kur rasti tų saunainukų pirštelių?? užvakar visas didžiausias Vilniaus parduotuves apvažiavau (išskyrus akropolį) ir niekur tų pirštelių neradau tai teko su tuo apvaliu biskvitu daryti nelabai man jis...
QUOTE(la_vita @ 2010 04 05, 17:18)
help, kur rasti tų saunainukų pirštelių?? užvakar visas didžiausias Vilniaus parduotuves apvažiavau (išskyrus akropolį) ir niekur tų pirštelių neradau tai teko su tuo apvaliu biskvitu daryti nelabai man jis...
ieškok IKI arba CENTO parduotuvėse biskvitinių apvalių sausainių, jie tokie patys, tik forma kita, bet šiaip iš bėdos tinka, kada damų pirštelių nerandi.... kainuoja jie apie du litus, ECO+ firma atrodo.... daugumoj Ikiukų irgi mačiau, kad būna
o pačius damų pirštelius paskutinį kartą Savanorių RIMI pirkau, bet ten praeitą savaitę jų nebuvo, tik atsiprašymas paliktas, jog dabar jų nėra
Su mano sausainių kepimu snipštas išėjo,nesigavo, matyt baltymus prastai išplakiau, nors patys sausainiai skanūs buvo.
Nulėkiau iki Cento, aišku, pirštelių neradau, bet užtikau labai liuksinį pakaitalą. Lenkiški Biškopti, rašosi Biszkopty rodos. Rudame pakelyje, tos pačios +eco firmos 150 g pakelis 1,99. Puikiai tiko,gavosi dieviškas tiramisu
Nulėkiau iki Cento, aišku, pirštelių neradau, bet užtikau labai liuksinį pakaitalą. Lenkiški Biškopti, rašosi Biszkopty rodos. Rudame pakelyje, tos pačios +eco firmos 150 g pakelis 1,99. Puikiai tiko,gavosi dieviškas tiramisu
QUOTE(Guvile @ 2010 04 05, 21:54)
Nulėkiau iki Cento, aišku, pirštelių neradau, bet užtikau labai liuksinį pakaitalą. Lenkiški Biškopti, rašosi Biszkopty rodos. Rudame pakelyje, tos pačios +eco firmos 150 g pakelis 1,99. Puikiai tiko
aš būtent apie šiuos sausainius ir rašiau
jų ir IKI bei Ikiuko parduotuvės turi
QUOTE(wicked @ 2010 04 05, 22:29)
mums labai gerai suėjo Ir pastebėjau,jų beveik visada būna parduotuvėj
QUOTE(Guvile @ 2010 04 05, 20:54)
Su mano sausainių kepimu snipštas išėjo,nesigavo, matyt baltymus prastai išplakiau, nors patys sausainiai skanūs buvo.
dėkui už info lėksiu ieškoti
RTeiks ir man isbadnyti tuos saisainukus
Šiandien Klaipėdoje, Akropolio "Maximoje" mačiau visą kalną tų pirštelių. Ir buvo sudėti visai ne prie sausainių , o atskirai. Gal bus nuolaida jiems ar ką . Nes ir šiaip jų čia jau seniai nebuvo pirkti.
QUOTE(Mayfly @ 2010 04 06, 21:58)
Šiandien Klaipėdoje, Akropolio "Maximoje" mačiau visą kalną tų pirštelių. Ir buvo sudėti visai ne prie sausainių , o atskirai. Gal bus nuolaida jiems ar ką . Nes ir šiaip jų čia jau seniai nebuvo pirkti.
Nusipirkau jau Tas kalnas suformuotas praėjime, maždaug ties kavų skyriumi.
Šiaulių akropolyje prie Mascarpones suriu padeta..ir tiramisu receptas pakabintas