Įkraunama...
Įkraunama...

Tiramisu, tikras itališkas desertas

QUOTE(rasike @ 2010 04 01, 13:08)
Grizau is damu pirsteliu medziokles... medziokle bevaise buvo...

Pasirodo deficitų ir šiais laikais yra doh.gif Aš jau porą savaičių medžioju ir jokio rezultato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 01 balandžio 2010 - 12:12
QUOTE(Ciuple @ 2010 04 01, 13:11)
Pasirodo deficitų ir šiais laikais yra doh.gif Aš jau porą savaičių medžioju ir jokio rezultato doh.gif

Nusipirkau biskvito... bus tortas su mascarpones suriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2010 04 01, 14:50)
Nusipirkau biskvito... bus tortas su mascarpones suriu ax.gif

Tuos biskvito paplotukus irgi pašlakstysi kavute ar tiesiog aptepliosi maskarpone? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bahamma @ 2010 04 01, 15:43)
Tuos biskvito paplotukus irgi pašlakstysi kavute ar tiesiog aptepliosi maskarpone?  smile.gif

..mastau daryt taip, kaip tiramisu...paslakstyti kavute ir deti sluoksni mascarpone bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 01, 10:58)
Tu pabandyk forma apdelioti aplink tais sausainiais, o viduje daryk jau pati krema su sluoksniais. Nezinau ar aiskiai paaiskinau  g.gif kai atidarysi forma, jis tau neisbegs. Dar tuos sausianius galesi perrist graziu bantu.

o pirmąjį dugną reikia tada išklot piršteliais ar dėt iš karto kremo g.gif

šiandien ir aš išlaksčiau pusę Šiaulių beieškodama sausainių, tai radau Akropolio Maximoje thumbup.gif darysiu Velykoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 03 31, 12:38)
o gal kas žinote tą paslaptį, kaip Tiramisu padaryti tokį, kad būtų galima pateikti lėkštėje gražiai, nes man ryškiai per skystas kremas gaunasi.... g.gif želatinos dėti nenoriu... schmoll.gif (nors kaip... šaukštu kabinti irgi neblogai biggrin.gif )

Man kremas irgi skystas gavosi... doh.gif , bet jau skonis... thumbup.gif ...Sekančią dieną dar skanesnis... Kitą kartą dėsiu mažiau baltymų (išplaktų, gal jie čia "kalti" g.gif ), o gal brendžio per daug lotuliukas.gif
QUOTE(rasike @ 2010 04 01, 12:08)
Grizau is damu pirsteliu medziokles... medziokle bevaise buvo... tai nusprendziau pirkti siandien biskvita ir daryti su juo sad.gifcry.gif

"IKI" neteko matyti, o "Cente" pilna (čia Marijampolėje)
Atsakyti
Oi,mergaitės, nebesukit jūs galvos dėl tų sausainių. Pačios išsikepkit 4u.gif Aš va rytoj, jei planai nepasikeis, kepsiu pagal Sauliaus receptą http://www.manovirtu.../savoiardi.html
Atsakyti
Vakar mačiau tų pirštelių Maximoj, o pati pirkau Cento, ten litų pigiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 04 02, 14:55)
Vakar mačiau tų pirštelių Maximoj, o pati pirkau Cento, ten litų pigiau. ax.gif

Šturmuosime "Cento" smile.gif
Pačiai dabar kepti kažkaip tingisi... Bet ateityje būtinai išmėginsiu 4u.gif
Atsakyti
As nebesturmuosiu..tiesiog sausainius pakeisiu paprastu biskvitu ax.gif ir ziuresiu, kas gausis ax.gif
Atsakyti
O pas mane jau guli saugiai sumedžioti. biggrin.gif
Iš Banginio maximos nugvelbiau paskutinius. Užkasti giliai buvo, matyt, kažkas pasislėpė, o grįžę neberas. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bahamma @ 2010 04 02, 18:36)
O pas mane jau guli saugiai sumedžioti.  biggrin.gif
Iš Banginio maximos nugvelbiau paskutinius. Užkasti giliai buvo, matyt, kažkas pasislėpė, o grįžę neberas.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kas iesko, tas randa mirksiukas.gif
Atsakyti