Įkraunama...
Įkraunama...

Tiramisu, tikras itališkas desertas

QUOTE(bahamma @ 2010 03 30, 22:24)
Vėtrungės IKI buvau. Kadangi netoliese gyvenu, tai užsuku kartkartėmis paveiziet, yra ar ne. Kaip tyčia niekad neužtaikau.  biggrin.gif
Su apvaliais taip pat sykelį bandžiau, bet pailgų noriu vien dėl formos, kad bliekytėn gražiai susigultu.  smile.gif

Būna toje IKI, bet retai doh.gif . Dar užmačiau Banginio maximoje, bet ten brangiau negu IKI mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas žinote tą paslaptį, kaip Tiramisu padaryti tokį, kad būtų galima pateikti lėkštėje gražiai, nes man ryškiai per skystas kremas gaunasi.... g.gif želatinos dėti nenoriu... schmoll.gif (nors kaip... šaukštu kabinti irgi neblogai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(bahamma @ 2010 03 30, 22:24)
Vėtrungės IKI buvau. Kadangi netoliese gyvenu, tai užsuku kartkartėmis paveiziet, yra ar ne. Kaip tyčia niekad neužtaikau.  biggrin.gif
Su apvaliais taip pat sykelį bandžiau, bet pailgų noriu vien dėl formos, kad bliekytėn gražiai susigultu.  smile.gif

Tikrai visada ten randu. Tiesiog jie labai sunkiai iziurimi. Atidziau ieskok. Banginio maximoje siandien irgi maciau prie ekologisku produktu, tik kiekis dvigubai mazwsnis, o kaina tokia pati 4u.gif

QUOTE(wicked @ 2010 03 31, 13:38)
o gal kas žinote tą paslaptį, kaip Tiramisu padaryti tokį, kad būtų galima pateikti lėkštėje gražiai, nes man ryškiai per skystas kremas gaunasi.... g.gif želatinos dėti nenoriu... schmoll.gif (nors kaip... šaukštu kabinti irgi neblogai biggrin.gif )

Daryk porcijinius ledainese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 03 31, 12:38)

Sakoma, kad tikras Tiramisu ir yra toks, kad jį TIK šaukštu kabinti įmanoma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 03 31, 14:50)
Daryk porcijinius ledainese 4u.gif

nea, šis variantas man netinka schmoll.gif

QUOTE(Guvile @ 2010 03 31, 15:53)
Sakoma, kad tikras Tiramisu ir yra toks, kad jį TIK šaukštu kabinti įmanoma 4u.gif  4u.gif

suprantu ir man tikrai nėra problema jį šaukštu kabint... biggrin.gif tiesiog... kai matau, jog pas kitas kaip torčiukas gaunasi, tai užsimaniau ir aš sužinoti, kame gi čia ta paslaptis ir tiek.... irnesakyk.gif
Atsakyti
wicked, o tu pabandyk plaktos grietinėlės įmaišyt. Tikrai labai sutirština kremą, 500g mascarpones ir 300ml grietinėlės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guvile: 31 kovo 2010 - 16:21
Mergaitės, o kokiame skyriuje prekybos centruose "guli" šie sausainiai?
Pradedu manyti, kad ne ten ieškau (prie sausainių), nes niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
Prie sausainiu ir guli, bet jie tokie nesimatantys. As ir zinodama, kur turi buti turiu gerai paieskoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tu pabandyk forma apdelioti aplink tais sausainiais, o viduje daryk jau pati krema su sluoksniais. Nezinau ar aiskiai paaiskinau g.gif kai atidarysi forma, jis tau neisbegs. Dar tuos sausianius galesi perrist graziu bantu.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 03 31, 13:38)

Kai aš dariau, tai man pjaustėsi gerai, kaip paprastas tortas. Manyčiau, reikia labai mažai sausainius mirkyti g.gif , t. y. vos vos (sekundę užtenka). Nes ir man apatinis sluoksnis gavosi truputį patižęs doh.gif , o visi kiti buvo thumbup.gif .
Atsakyti
Pirmąkart, kai aš dariaus, tiek baiminaus, kad tie sausainėliai neprigertų kavos, boža boža... blush2.gif Sukausi vos ne milisekundės tempu. biggrin.gif Pasirodo, jog reikėjo suktis kokiom trim milisekundėm lėčiau-prisigėrę pakankamai nebuvo, tad ir kavos nelabai jautėsi.
Savaitgaliui šeimą lepinsiu vėl, tad iš anksto damų pirštelių medžioklėn reikia susiruošt. biggrin.gif
Atsakyti
Grizau is damu pirsteliu medziokles... medziokle bevaise buvo... tai nusprendziau pirkti siandien biskvita ir daryti su juo sad.gifcry.gif
Atsakyti