nei ten daug darbo nei ka. bet daryti tai malonumas.. ir valgyti irgi.
kitas dalykas, kad kai pac darei, tai zinai ko dejai, o pirktiniai visi su konservantais, stabilizatoriais, ir kitokiais brudais...
QUOTE (bea @ 2004 01 20, 17:20) |
nei ten daug darbo nei ka. bet daryti tai malonumas.. ir valgyti irgi. |
del valgymo tai sutinku, o jau del gamybos tai nezinau nezinau.... ne tinginiams tokie receptai As geriau nusipirksiu su tais konservantais
QUOTE (MAMA2T @ 2004 01 21, 03:55) |
del valgymo tai sutinku, o jau del gamybos tai nezinau nezinau.... ne tinginiams tokie receptai As geriau nusipirksiu su tais konservantais |
Perkant produktus torciukai daznai iseina ir brangesni, nei pirkti. Bet as pabandysiu pasigaminti, nes parduotuvej deda zalius kiausinius. O esu nescia . O ar zinote gero tinginio recepta? (Cia tinginyste ne prie ko!)
Tinginio receptas yra prie "Naminių pyragų", lygtai 5 psl.
be abejo nepigus...
tiesa dangishkas malonumas ir kainuoja nezemiskaj
tiesa dangishkas malonumas ir kainuoja nezemiskaj
QUOTE (molli @ 2004 01 20, 18:13) |
MAn kažkodėl Tiramisu daryti atrodo labai daug darbo Aš visada tiramisu pyragą perku Rimi.Skanumėlis Valgyčiau ir valgyčiau O vat MAximoj, visiškai kitoks ir net neskanus O RIMI tai pasaka |
Maximoj reikia pirkti ne TIRAMISU , o TORTA SU MASCARPONES SURIU. Va tada pajausi tikra skoni.
Cia tai bent skyrelis Darydavau visada klasikini Tiramisu, nes esu jo didele gerbeja O dabar dar visus kitus, cia aprasomus, isbandysiu
O kai laukiausi, tai vistiek dariau, tik kiausinius ekologiskus pirkau, o be Tiramisu as negaliuuu
O kai laukiausi, tai vistiek dariau, tik kiausinius ekologiskus pirkau, o be Tiramisu as negaliuuu
Kotryna, kai ishbandysi, lauksim komentaru
QUOTE (vija @ 2004 02 09, 10:18) |
Maximoj reikia pirkti ne TIRAMISU , o TORTA SU MASCARPONES SURIU. Va tada pajausi tikra skoni. |
.............va cia tai tortas suvalgem gal per kelias minutes ,va ir namie pasidariau panasu,tik nedejau mascarpones surio, bet irgi liuks gavosi,labai jau skanu:
QUOTE (une @ 2004 02 08, 00:14) |
gera naujiena tokioms kaip as , kurios dievina namuose daryta Tiramisu IKI yra tokie biskvitiniai pirsteliai , pokelis ju virs 4 lt kainuoja, tikru tikriausi LADY FINGERS |
Une,
o kaip tiksliau vadinasi tie biskvitiniai piršteliai, kurie atstoja Lady Fingers? Mat, šitokiu pavadinimu sausainiuku IKI neradau, o ir nelabai žinau, kaip tiksliai jie turi atrodyti, bet labai labai noriu pati pasigaminti TIRAMISU! Būčiau dėkinga, jeigu atsakytum.