Įkraunama...
Įkraunama...

Tiramisu, tikras itališkas desertas

QUOTE(wicked @ 2010 03 16, 21:53)
šiandien jau neturėjo... arba ne ten ieškojau (prie visų sausainių žiūrėjau)..... ax.gif bet joje jau buvau.... toje pusėje daugiau mažiau visas IKI aplėkiau..... blush2.gif
ryt dar Cento parduotuvę aplankysiu cool.gif

Šiandien tų sausainių nusipirkau CENTE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2010 03 22, 17:10)
Šiandien tų sausainių nusipirkau CENTE  thumbup.gif

kuriame? g.gif
aš praeitą savaitę buvau Kalvarijų gatvėje, tai neradau... bet kitokių biskvitinių nusipirkau, apvalių tokių ir tikrai gerai gavosi thumbup.gif tiko ir tie... beje, tokių pačių paskui ir Iki parduotuvėse mačiau, tai čia atsarginiui variantui žinosiu, kai tikrų damų pirštelių nerasiu.... ale šiandien užsipirkau jų Savanorių Rimi, kur šalia Vingio Forum Cinemas.... kaina dvigubai didesnė, nei kad pirkau Iki, ale tai ką daryt??? biggrin.gif mėlynuose pakeliuose prie visų sausainių guli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 03 22, 17:29)
kuriame? g.gif
aš praeitą savaitę buvau Kalvarijų gatvėje, tai neradau... bet kitokių biskvitinių nusipirkau, apvalių tokių ir tikrai gerai gavosi thumbup.gif tiko ir tie... beje, tokių pačių paskui ir Iki parduotuvėse mačiau, tai čia atsarginiui variantui žinosiu, kai tikrų damų pirštelių nerasiu.... ale šiandien užsipirkau jų Savanorių Rimi, kur šalia Vingio Forum Cinemas.... kaina dvigubai didesnė, nei kad pirkau Iki, ale tai ką daryt??? biggrin.gif mėlynuose pakeliuose prie visų sausainių guli ax.gif

Marijampolėje 4u.gif
Atsakyti
as tai lietuvoi niekur nerasdavau tai dar kai y lenkus varom apsipirkt tai usiperku ten lidle parduotuvei ir surio kartu pasirupinu. doh.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Gal kuri apsvies mane, kur Vilniuje tas garsusis suris, pigiausia kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 23, 22:51)
bigsmile.gif Gal kuri apsvies mane, kur Vilniuje tas garsusis suris, pigiausia kainuoja?

pažiūrėk Rimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaupiuosi ir aš šiam skanumynui.... Reiks Velykų proga nustebinti šeimyną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2010 03 26, 18:31)
Kaupiuosi ir aš šiam skanumynui.... Reiks Velykų proga nustebinti šeimyną wub.gif

Rekomenduoju šitą skanumyną thumbup.gif Pati nesu konditerė didelė, bet išėjo kuo puikiausiai, o ir skonis nepakartojamas tiesiog rolleyes.gif kažkaip galvojau, kad čia ohoho kaip sunku, bet tikrai nesunku rolleyes.gif aš dariau pagal čia buvusį receptuką, o kadangi buvo vaikučių mažų, tai net be alkoholio gavosi labai labai skanus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2010 03 26, 18:27)
pažiūrėk Rimi mirksiukas.gif

dabar jam akcija, 500 g - 6,99 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 03 26, 20:09)
Rekomenduoju šitą skanumyną thumbup.gif Pati nesu konditerė didelė, bet išėjo kuo puikiausiai, o ir skonis nepakartojamas tiesiog  rolleyes.gif kažkaip galvojau, kad čia ohoho kaip sunku, bet tikrai nesunku  rolleyes.gif  aš dariau pagal čia buvusį receptuką, o kadangi buvo vaikučių mažų, tai net be alkoholio gavosi labai labai skanus  rolleyes.gif

As kaip tortuką darysiu...kad gražiai išsiimtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 03 26, 21:09)
Rekomenduoju šitą skanumyną thumbup.gif Pati nesu konditerė didelė, bet išėjo kuo puikiausiai, o ir skonis nepakartojamas tiesiog  rolleyes.gif kažkaip galvojau, kad čia ohoho kaip sunku, bet tikrai nesunku  rolleyes.gif  aš dariau pagal čia buvusį receptuką, o kadangi buvo vaikučių mažų, tai net be alkoholio gavosi labai labai skanus  rolleyes.gif

O pagal kurį receptą darėte ax.gif
Čia jų tiek daug, išsirinkti sunku, o baisu, kad gali nesigauti...
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 03 27, 09:08)
O pagal kurį receptą darėte ax.gif
Čia jų tiek daug, išsirinkti sunku, o baisu, kad gali nesigauti...

aš dariau pagal 23 puslapyje esantį..... merginos niko nepamenu, bet ji ten pačioj žinutės pradžioj rašo, jog receptas tikras itališkas.... tik aš kavą stipresnę darau, ir daugiau alkoholio pilu.... 4u.gif tris kartus dariau ir gavosi nuostabus Tiramisu thumbup.gif
Atsakyti