Įkraunama...
Įkraunama...

Tiramisu, tikras itališkas desertas

QUOTE(Ulė @ 2010 03 07, 19:51)
gaminau tiramisu is Beatos knygos,receptuka radau jos svetainej

Ule, labai apetitnas! 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2010 03 05, 15:17)
aš IKI parduotuvėje radau..... ax.gif buvau tik vienoj, prie stoties, ir jie ten turėjo 4u.gif manau, jog ir kitose bus, tik Ikiukuose nėra schmoll.gif keliuose ieškojau ir neradau schmoll.gif

paskutinį kartą buvau radusi Jasinskio IKI

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 08 kovo 2010 - 14:08
QUOTE(Ulė @ 2010 03 07, 19:51)
gaminau tiramisu is Beatos knygos,receptuka radau jos svetainej
http://beatosvirtuve...4/tiramisu.html

nuostabu,tirpsta burnoje,dieviskas skonis wub.gif

MMMM,kaip noriu wub.gif
Atsakyti
Man asmeniskai sitas tiramisu skaniausias ne sekancia diena, bet dar sekancia bigsmile.gif jau skonis.... sukirtom greit visi biggrin.gif visi labai gyre blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 03 10, 11:37)
Man asmeniskai sitas tiramisu skaniausias ne sekancia diena, bet dar sekancia  bigsmile.gif jau skonis....  sukirtom greit visi biggrin.gif visi labai gyre  blush2.gif

pritariu. nuodėmingai gerai wub.gif

neseniai durnumo dėlei išbandžiau ThomasPhilips/o gal Maximoj pirktą gatavą Tiramissu mišinį, dariau su plombyro skonio kremine varške (visa kita - kaip visada - kavoje su alko mirkyti damų piršteliai, ...) - ką gi, taip pat ganėtinai skanu mirksiukas.gif

Atsakyti
gaminau ir aš tiramisu is Beatos knygos, tik nežinau kas gausis g.gif nes aplėkiau 2 IKI, 2 Maximas, RIMI-nu niekur neradau tų damos pirštelių doh.gif tai užpykau ir nusipirkau tuos biskvitus tortui blush2.gif viskas sutepta, žiūrėsim kas bus blink.gif o taip norėjosi to tikrojo tiramisu verysad.gif
Atsakyti
merginos vilnietės, gal kuri dabar kada pirkot tų sausainiukų kur? g.gif pirmą kartą nuskilo, nuvariau į pirmą IKI ir gavau, o dabar pusę miesto aplėkiau ir niekur jų nei kvapo nebelikę doh.gif kažin, ar aplamai jie dingo, ar čia laikinai tik.... nes nu ką dabar daryt??? g.gif iš kur jų gaut??? doh.gif
Atsakyti
Daznai Cento parduotuvese buna tu sausainiu 4u.gif
As irgi dariau Tiramisu is Beatos knygos, naudojau sausainius tokius kaip ir damu pirsteliai tik su cukraus pudra smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 03 16, 18:05)
merginos vilnietės, gal kuri dabar kada pirkot tų sausainiukų kur? g.gif pirmą kartą nuskilo, nuvariau į pirmą IKI ir gavau, o dabar pusę miesto aplėkiau ir niekur jų nei kvapo nebelikę doh.gif kažin, ar aplamai jie dingo, ar čia laikinai tik.... nes nu ką dabar daryt??? g.gif iš kur jų gaut??? doh.gif

Kiek zinau, tai iki siuo metu negauna siu sausainiuku, nes visa kauna islaksciau ir neradau visi ispirkti.., o siandien netiketai radau rimi megoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 03 16, 17:47)
Daznai Cento parduotuvese buna tu sausainiu 4u.gif

reiks ir ten tada pažiūrėt..... g.gif

QUOTE(mill @ 2010 03 16, 18:31)
o siandien netiketai radau rimi megoj  bigsmile.gif

Rimi buvau, Vilniuje.... nebuvo... arba ne ten ieškojau...... žiūrėjau tik kur visi sausainiai, vafliai, šalia duonos skyriaus..... arba neturėjo.... ax.gif

blogiausiu atveju, teks keptis pačiai.... receptą jau turiu.... ax.gif ale nesinori papildomo darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 03 16, 17:05)

aš prieš porą dienų mačiau iki. Sėlių gatvėj, žvėryne. Ten net nedidelė iki parduotuvė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 03 16, 21:29)
aš prieš porą dienų mačiau iki. Sėlių gatvėj, žvėryne. Ten net nedidelė iki parduotuvė.  4u.gif

šiandien jau neturėjo... arba ne ten ieškojau (prie visų sausainių žiūrėjau)..... ax.gif bet joje jau buvau.... toje pusėje daugiau mažiau visas IKI aplėkiau..... blush2.gif
ryt dar Cento parduotuvę aplankysiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 16 kovo 2010 - 21:54
QUOTE(wicked @ 2010 03 16, 21:53)
šiandien jau neturėjo... arba ne ten ieškojau (prie visų sausainių žiūrėjau)..... ax.gif bet joje jau buvau.... toje pusėje daugiau mažiau visas IKI aplėkiau..... blush2.gif
ryt dar Cento parduotuvę aplankysiu cool.gif

Ten ten, vadinasi jau nebebuvo. Tikiuosi, kad radai rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti