Įkraunama...
Įkraunama...

Tiramisu, tikras itališkas desertas

Sveikos smile.gif dariau pirmą kartą tiramisu šiandien tai stovi šaldytuve, ryt kirsiu biggrin.gif Tikiuos,akd gausis gerai, dariau pgal receptą rastą čia.Tioesa neprisimenu,kas jį įdėjo. Dar problema,kad neradau tų sausainukų pirštelių savo miestelyje, taigi kepiau biskvitus pati. Nedėjau želatinos tai dabar truputį toks skystokas dar atrodo,nors pastingo kelias valandas g.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos :}}
įkišau savo tiramisu ryte į šaldymo kamerą dar 45 minutėm maždaug ir ką puikiai išsiėmė iš formos. Tikras skanumėlis rolleyes.gif Bet manau būtų buvę skaniau su sausainiais lady finger,o ne mano biskvitu. smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad su paprastu biskvitu turetu buti visai kitas desertas... as siu pirsteliu randu visad IKI. Siandien dariau pagal Asseni recepta, bet vel skystuma man atrodo gausis... mad.gif

O kiausus kad su soda sveiciau, ir dar perliejau virintu vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
labukas, ir as noriu pasidaryti sita gardumyna, bet niekur nerandu lady fingers sad.gif gal kuri patarsit kur man ieskoti anglijoj?lietuvoj esu macius, bet cia niekur nerandu, gal foto imestumet, nes gal cia jie buna kitokiam ipakavime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 03 07, 16:51)
Man atrodo, kad su paprastu biskvitu turetu buti visai kitas desertas... as siu pirsteliu randu visad IKI. Siandien dariau pagal Asseni recepta, bet vel skystuma man atrodo gausis... mad.gif

O kiausus kad su soda sveiciau, ir dar perliejau virintu vandeniu  biggrin.gif

Tai jis ir turi gautis skystokas, nes tai nera pjaustomas tortas.
Pirstelius ir patiems galima issikepti.
http://www.manovirtu.../savoiardi.html
Jei neturi konditerinio maiselio, gali kepti biskvita pagal ta pati recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile21 @ 2010 03 07, 18:03)
labukas, ir as noriu pasidaryti sita gardumyna, bet niekur nerandu lady fingers sad.gif  gal kuri patarsit kur man ieskoti anglijoj?lietuvoj esu macius, bet cia niekur nerandu, gal foto imestumet, nes gal cia jie buna kitokiam ipakavime rolleyes.gif

tai jie va taip atrodo:
user posted image

iš vienos pusės su cukrumi 4u.gif
Atsakyti
gaminau tiramisu is Beatos knygos,receptuka radau jos svetainej
http://beatosvirtuve...4/tiramisu.html

nuostabu,tirpsta burnoje,dieviskas skonis wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 03 07, 19:46)
tai jie va taip atrodo:
user posted image

iš vienos pusės su cukrumi 4u.gif

o kokiame ipakavime jie buna?lietuvoj tai matydavos per maiseli, o cia dauguma uzdazyti maiseliai, tai nesimato kokie ten sausainiai, kol, nenusiperki biggrin.gif pagal pavadinima ziurejau, bet fingeriu tik tokiu su sokoladu aplietu maciau g.gif
Atsakyti
Kai kur savojardi raso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile21 @ 2010 03 07, 19:08)
o kokiame ipakavime jie buna?lietuvoj tai matydavos per maiseli, o cia dauguma uzdazyti maiseliai, tai nesimato kokie ten sausainiai, kol, nenusiperki biggrin.gif pagal pavadinima ziurejau, bet fingeriu tik tokiu su sokoladu aplietu maciau g.gif

tai vienodo įpakavimo tikrai nebus schmoll.gif visur jie skirtingi.... ir tikrai nemanau, kad tokie, kokie yra LT, kad lygiai tokie patys bus ir Anglijoje.... g.gif tik manau, jog tikrai ten jų turėtų būti.... ax.gif
Wikipedia: In the UK they may be called sponge-fingers, trifle sponges or boudoir biscuits. paklausinėk parduotuvėse mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gavosi neblogai. Gal kiek skystoka, bet pjaustyt galima bigsmile.gif cukraus gal mazoka, bet pataisomas dalykas biggrin.gif
Atsakyti